Конците на държавата се дърпат от далече...... Нещо като библейския потоп му трябва на света да изчисти боклука,да оживеят късметлиите и от тях да оцелеят най-силните за едно ново начало.....
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Пет Мар 29, 2013 2:47 pm
igi80 написа:
Всички трябва да гласуваме, за да не бъдем ограбени отново! Който не иска да гласува и той трябва да го стори - задължително тогава! ИЗБОРЪТ е по едно Х-че за всичките, да не се сърдят, ама и да си ЕБ*Т ПУТ**ТА МАЙНА!!! - Не действителни, мутри вече над 20год. - Не действителна бюлетина, им се полага, но с упражненото си конституционно право на ВОТ. То майче само това демократично право ни остана, от голямата ни "ДЕМОКРАЦИЯ"!!!
Здравей,колега.Абсолютно си точен за масовото гласуване.Трябва да се състои,дори е задължително.Според мен,това ще бъде началото на "отсяването"...Нека всеки гласува за доброто,според неговите представи. Иван-Асен беше точен в предишния си пост,относно парламента,но това не може да стане нито по революционен,нито по еволюционен начин.Ако можеше,до сега да е постигнато в най-напредналите държави. Нека оторизираните лица ти прибавят един голям плюс,за сега мога само словесно.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: ПРАВДА Пет Мар 29, 2013 3:25 pm
гущера написа:
Конците на държавата се дърпат от далече...... Нещо като библейския потоп му трябва на света да изчисти боклука,да оживеят късметлиите и от тях да оцелеят най-силните за едно ново начало.....
Е да, ама не стана. Аз големи надежди хранех...
ПС: Ще ми е интересно да разбера, тия дето плюят сега герб, за кого бяха гласували? Тея дето след миналите плюхаят БСП–то, след по-миналите - царя, преди това СДС-то... или просто си има хора къде им се събира повече слюмка в устата, и си плюват наред, без да ходтоят на нито едни избори, защото те стоят над това, то е под достойнството им и на тях всичко им е ясно!!! А точно те най-малко имат право да се обадят сега.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Пет Мар 29, 2013 3:39 pm
Колега ,това си е една ,за съжаление не малка група ,с природно по-активни слюнчести жлези.И като ги напъва здраво секрета,какво да правят?
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: ПРАВДА Пет Мар 29, 2013 8:12 pm
Трибал-М написа:
Колега ,това си е една ,за съжаление не малка група ,с природно по-активни слюнчести жлези.И като ги напъва здраво секрета,какво да правят?
Или е от жлезите ,или не гълтат.....плюй и тъпче отгоре му..хахаха
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Пет Мар 29, 2013 8:31 pm
Е,ако им е трудно да гълтат собственото,да избират правилно мястото за плюене.
TyT Легионер
Заглавие: Re: ПРАВДА Пон Апр 01, 2013 5:55 pm
Кой ще ги спре.Трябва БОЖИ АНГЕЛ да дойде за да стане държава тука.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Пон Апр 01, 2013 9:32 pm
TyT написа:
Кой ще ги спре.Трябва БОЖИ АНГЕЛ да дойде за да стане държава тука.
За божите ангели съм скептично настроен,колега,но новата,застрашаваща ни комета не иска само молитва-иска адекватна "МОТИКА"Дали я имаме?
TyT Легионер
Заглавие: Re: ПРАВДА Пон Апр 01, 2013 11:10 pm
Хе хе от смърта ли вие страх колега.Тя идва в точното време .
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Пон Апр 01, 2013 11:40 pm
TyT написа:
Здравей! Не ме е страх,колега,бил съм вече пред входа на "тунела с усукваща се ,бяла светлина". Обидно е ,че ние,високоразумните същества не можем да се прпотивопоставим на една "нищо и никаква" комета.
TyT Легионер
Заглавие: Re: ПРАВДА Вто Апр 02, 2013 9:40 pm
За да ви успокоя колега никаква комета няма да има.Нека фа ви кажа ,че тук нана земята има Божии деца които са пратени с бъдещи мисии.А така лесно еффин свят не се унощожава.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Вто Апр 02, 2013 10:45 pm
Трибал-М написа:
TyT написа:
Здравей! Не ме е страх,колега,бил съм вече пред входа на "тунела с усукваща се ,бяла светлина". Обидно е ,че ние,високоразумните същества не можем да се прпотивопоставим на една "нищо и никаква" комета.
-Не че става на въпрос да си ги мерим ма и на мен ми се е случвало -Даже вече летях в както казваш тунела когато ме върнаха обратно -По принцип ако го погледнем от гледната точка на многото тайни учения смърта е един вид преминаване от едно в друго състояние -дали е верно или просто е поредната заблуда е друг въпрос -Както и друг е въпроса дали сме толкова високоразумни -Високоразвити и разумни вероятно са Създателите ни но за ние от човешката раса се съмнявам. -А може да е вярно и както го пише в Енума Елиш -Анунаките създадоха човеците на Земята по свой образ и подобие -А те бяха -Алчни,лоши,завистливи и зли и т.н. ...................................................
TyT Легионер
Заглавие: Re: ПРАВДА Сря Апр 03, 2013 6:10 am
Атлантида пооради тези факти изчезна от лицето на земята.Stan960 п
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Сря Апр 03, 2013 1:43 pm
TyT написа:
За да ви успокоя колега никаква комета няма да има.Нека фа ви кажа ,че тук нана земята има Божии деца които са пратени с бъдещи мисии.А така лесно еффин свят не се унощожава.
Благодаря,колега за добрите намерения.Но аз наистина нямам необходимост от успокоение. На Вас кой Ви каза каза за Божите деца,...а мен ме е пропуснал.Дали защото вярвам в по-различни неща? ...А на колегата Стан-960-един плюс-само така мога!
TyT Легионер
Заглавие: Re: ПРАВДА Сря Апр 03, 2013 8:40 pm
Приятели съвсем случайно тримата сме се засекли.Аз преди три месеца както си спях осетих една ярка жълта светшина да ме обгръща.Тя беше жива прободеме в гърфите все едно имплатира нещо в дробовете ми.Аз пушех на последак много преди това ги бах спрял но при разни проблеми ги започнах.Бях сигурен,че щв умра от цигарите минаха месеци и имах пристапи с нервите най вече от тях Бях сигурен,че ще умра от тях,неможех да ги спра.Аз обичам Бог и той за сетен път ми помогна именно с тази сила.Не ми пука ако искате ме мислете за луд но не съм.Тази сила ми помогна.Живпта е по важен от унищпжението му.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Сря Апр 03, 2013 9:19 pm
TyT написа:
Приятели съвсем случайно тримата сме се засекли.Аз преди три месеца както си спях осетих една ярка жълта светшина да ме обгръща.Тя беше жива прободеме в гърфите все едно имплатира нещо в дробовете ми.Аз пушех на последак много преди това ги бах спрял но при разни проблеми ги започнах.Бях сигурен,че щв умра от цигарите минаха месеци и имах пристапи с нервите най вече от тях Бях сигурен,че ще умра от тях,неможех да ги спра.Аз обичам Бог и той за сетен път ми помогна именно с тази сила.Не ми пука ако искате ме мислете за луд но не съм.Тази сила ми помогна.Живпта е по важен от унищпжението му.
Здравей,колега.И аз мисля,че живота е по-важен от унищожението му.Поне за тези предели и измерения,в които сме ние.Животът подлежи на еволюция,разумния живот открива,опознава и овладява нови части от Всемира... Другото е като тъмната материя.Има я ,но точно какво е...? ...Дано не се окаже толкова влиятелно и значимо(другото),колкото тя би се оказала.
TyT Легионер
Заглавие: Re: ПРАВДА Сря Апр 03, 2013 9:44 pm
Колега М забелязвам,че не сте сляп и ,че душатави търси отговори на които само. един е споаобен да ви отговори,нашия творец.Как съществува живота или нищото.космоса дали този живот който вдиме всички не е просто един сън.Можеби това са измеренията за които говорите?Всяка вечер човек сънува защо пък не ,наш образ да не съществуваняколко измерения като книга с много страници.Колега М вярватели в преражданията и кое цвните повече матефияното или пък духосното.
топи Цезар
Заглавие: Re: ПРАВДА Сря Апр 03, 2013 11:44 pm
абре много луди тука.нещо персонала в Карлуково да не е в стачка че са ги пуснали в домашен отпуск
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Сря Апр 03, 2013 11:47 pm
топи написа:
абре много луди тука.нещо персонала в Карлуково да не е в стачка че са ги пуснали в домашен отпуск
Поздравления , Топи! По-горните коментари ни ги бях забелязал.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Чет Апр 04, 2013 10:43 am
-Е то таман сега кат са включихте и вие нещата ш си додат на местото -От Карлуково ни пуснаа още есента че немат паре за парното,чекай сега да са ровна у нета да вида кое подобно заведение е най известно по вас в Южна та са направиле същата грешка да ви отпуснат и на вас юздите........................................................
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Чет Апр 04, 2013 10:46 am
stan960 написа:
-Е то таман сега кат са включихте и вие нещата ш си додат на местото -От Карлуково ни пуснаа още есента че немат паре за парното,чекай сега да са ровна у нета да вида кое подобно заведение е най известно по вас в Южна та са направиле същата грешка да ви отпуснат и на вас юздите........................................................
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
топи Цезар
Заглавие: Re: ПРАВДА Чет Апр 04, 2013 11:39 am
stan960 написа:
аа брате-не с лошо.имах предвид трибалчо и тутито.ти си пич.лоша дума за теб няма да кажа
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Чет Апр 04, 2013 12:28 pm
-Е аз не с лошо брат-Просто превърнах намека в шега,все пак всичките тук в БГ сме като в една голема лудница -Виж Иван-Асеня ка ма разбра веднаГА............................ -Веке и е време на биричката че сношкашната ракия още ми пуши из мозъко.
Последната промяна е направена от stan960 на Чет Апр 04, 2013 3:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
TyT Легионер
Заглавие: Re: ПРАВДА Чет Апр 04, 2013 2:52 pm
Стан абе баце не подценявай човека който ти пише може да се окаже човек с когото си работил човек който те спаси да не чукаш каманите залудо.А Топи той ще си остане един търкач на плитко,съжаляеам приятелю но злобата в сърцетоти просто те ограничава и цял живот ще си пиеш студената вода търсиш ама не излиза защо лу?На такива като теб не се дава.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ПРАВДА Чет Апр 04, 2013 2:59 pm
-Както винаги уж си бавен в търсенето па бързаш с приказките-Да не би да си мислиш че не знам кой е отсреща ми.......................................