Заглавие: Трябва ми помощ за SILVER EAGLE Пон Фев 25, 2013 7:16 pm
Здравейте .Нов съм и незнам дали тук е правилното место за моя въпрос pale .
Купих си White's Silver Edgle ,но ми трябва мнение за него как работи : -дали лови на дълбоко ,и дали има некъкъв чалъм за тази опция -дали има некъкви тънкости на машината -и дали може да се дели по звук ,желязото от по ценните метали
Интересува ме и некой дали може да ми напише как да го настроя. Ако може и на 3-те програми или да ми кажете на коя програма е най добре да се работи и настройката към нея.
Антената е голяма около 40см - 45см на нея пише MAXIMD 1500.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Трябва ми помощ за SILVER EAGLE Пон Фев 25, 2013 8:27 pm
Здравей колега, с модела за когото питаш съм работил 4-5 години, ноу-стоп. По принцип са плитки машини, но е удоволствие да работиш с тях, единствено не ми харесва, тая голямата сонда с която си я взел- чака те тежък, изнурителен труд. С тоя модел не можеш да правиш много настройки, не е както игъл-спектрум.Максимума на машината можеш да постигнеш, програма проспектинг-релик, ти трябва да включиш аудио дискриминатора, да настроиш на макс, волиме (звук), трешолд (праг) и сенситив (чуствителност)- това последното ако машината е неспокойна се намаля. Дискриминацията- всички числа от -40 до +95 да се приемат (асепт). Моя съвет намери си стандартна 25см сонда. Копаеш всичко от 10 нагоре. Успех.
Последната промяна е направена от Avrelian на Вто Фев 26, 2013 5:35 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
S.terziyski Новобранец
Заглавие: Re: Трябва ми помощ за SILVER EAGLE Пон Фев 25, 2013 9:39 pm
мерси колега
S.terziyski Новобранец
Заглавие: Re: Трябва ми помощ за SILVER EAGLE Пон Фев 25, 2013 10:20 pm
а на каква дълбочина ще мога да хващам
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Трябва ми помощ за SILVER EAGLE Вто Фев 26, 2013 5:30 pm
Заглавие: Re: Трябва ми помощ за SILVER EAGLE Вто Фев 26, 2013 6:33 pm
Това го имам разпечатено ,интересува ме от опит на къква дълбочина си хващал ценни предмети ,понеже хванах еасн кабел на 1.3 м и ми се видя ,че лови на дълбоко