Продавам Fisher F75 LTD с двете сонди: http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_53&products_id=283 Апарата е на 1 година, има още толкова гаранция и е в перфектно състояние. Купен е от официалния вносител с фактура, както си му е реда. Давам го и с 4 батерии и зарядно SANYO eneloop, и му търся около 1500лв.
За връзка ЛС или GSM 0885 448886 слд 18:30, че денем щъкам по двора.
Прибрах се, и вече мога да кача и снимки. Както се вижда, апарата почти неразличим от нов, с оставаща 1г гаранция на окомплектовката, и 4г на електрониката. Никога не е отварян, чупен или ремонтиран:
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: Продавам Fisher F75 LTD Нед Мар 03, 2013 10:08 am
Цена без антените - 1100лв. (ако някой иска да ъпгрейдва от F70 или от обикновения F75, мове да си запази старите).
Цена без антените - 1100лв. (ако някой иска да ъпгрейдва от F70 или от обикновения F75, мове да си запази старите).
Нещо неразбрах. Данеби да има допълнителни антени, освен стандартните които вървят с детектора.
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: Продавам Fisher F75 LTD Пет Мар 08, 2013 10:44 am
Стандартните от комплекта. Получих най-различни предложения, но нито едно което да ме устройва на този етап. Доста хора също се обаждат за да проверят с колко съм готов да смъкна, казват че ще се обадят, и така си и остава. Явно цената им се вижда висока, но според мен е съвсем резонна, имайки в предвид цената на уреда като нов, и това че е в идеално състояние и на по-малко от година. За това ще дам крайна цена, и още един вариант за продажба:
Целия комплект - 1400лв. Без малката антена - 1300лв. Без антени - 1100лв.
Simeonov Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Fisher F75 LTD Нед Мар 10, 2013 10:21 am
Колега,
Понеже не мога да видя по снимките, от mdetectors ли е купуван МД?
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: Продавам Fisher F75 LTD Пон Мар 11, 2013 10:37 am
Simeonov написа:
Колега,
Понеже не мога да видя по снимките, от mdetectors ли е купуван МД?
Да, от Светльо.
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: Продавам Fisher F75 LTD Чет Мар 21, 2013 11:02 pm