Заглавие: Кой като иска да гласува Чет Фев 21, 2013 2:40 pm
СТГА ААААМАННН БЕ ОТ ТИЯ ДОЛНИ К БЕееселари пак ли тройка само че този пьт да е отпред ко-----ов зад него лю----то Мрьсни комуняги нямаха свьршване това заслужават малко е23 гдинки още искат да лапат
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кой като иска да гласува Чет Фев 21, 2013 5:27 pm
Не съм сигурен дали апетита не започва да се предава генетично след определено време ...Еволюция!
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Кой като иска да гласува Чет Фев 21, 2013 5:41 pm
Трибал-М написа:
Не съм сигурен дали апетита не започва да се предава генетично след определено време ...Еволюция!
Абе според мен всички са мръсници в тоя парламент и всички много ни омръзнаха с техните лъжи.Ето защо аз викам -"ВЪН НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МЪРША". Трябват ни нови лица и нови хора,е това е истината според мен.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Кой като иска да гласува Чет Фев 21, 2013 5:55 pm
buntar.1971 написа:
Трибал-М написа:
Абе според мен всички са мръсници в тоя парламент и всички много ни омръзнаха с техните лъжи.Ето защо аз викам -"ВЪН НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МЪРША". Трябват ни нови лица и нови хора,е това е истината според мен.
Колега,повечето от протестиращите не знаят точно какво искат.А почти,почти всички-как да го постигнат...И се появяват такива фантастични предложения за светлото бъдеще,че направо човек може да зяпне от удивление. И се сещам за свинаря-цар...
KRAKRA Новобранец
Заглавие: Re: Кой като иска да гласува Чет Фев 28, 2013 9:24 pm
buntar.1971 написа:
Трибал-М написа:
NOVITE politicheski lica gi ima otdavna gospodine vuprosa e 4e v bulgariq ima dezinformaciq v medite ne se dopuskat tam opozicioni parti za da ne drupnat zavesata i da padne pravitestvoto davam ti primer za partiq koqto e nacionalno otgovorna s kauza i principi НФСБ-НАЦИОАНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ които не се интерсува тои само не знае......КОНФУЦИ
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Кой като иска да гласува Съб Мар 02, 2013 11:31 pm
Трибал-М написа:
buntar.1971 написа:
Трибал-М написа:
Колега,повечето от протестиращите не знаят точно какво искат.А почти,почти всички-как да го постигнат...И се появяват такива фантастични предложения за светлото бъдеще,че направо човек може да зяпне от удивление. И се сещам за свинаря-цар...
Що да не знаят какво искат? Всички знаят.Това,че някви хлапаци с качулки се сместват с протестиращите и правят поразии не значи нищо.Ама те медиите виновни,че само тях дават.И пияните.Както и всеки ден канаят в судията бивши и сегашни политици да точат локуми.Вместо да ги изолират,те продължават да ги канят.Що не поканят част от народа?Ама те на кой ли са телевизиите?
adminn Admin
Заглавие: Re: Кой като иска да гласува Съб Мар 02, 2013 11:44 pm
Пак Ви казвам, дайте един независим депутат да издигнеме.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Кой като иска да гласува Нед Мар 03, 2013 12:32 am
adminn написа:
Пак Ви казвам, дайте един независим депутат да издигнеме.
Хайде де аз съм за,вече имам идея кой да е той,даже работим по въпроса.
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Кой като иска да гласува Нед Мар 03, 2013 10:33 pm
Ще гласувам за този който въведе нормални лихвени проценти в България, както са в целият европейския съюз, а именно 1,5%.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Кой като иска да гласува Нед Мар 03, 2013 11:09 pm
lomidol написа:
Ще гласувам за този който въведе нормални лихвени проценти в България, както са в целият европейския съюз, а именно 1,5%.
Колега това няма да стане никога, защото ние никога не сме били в Европа! Според мен някъде близо до Ангола сме.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Кой като иска да гласува Нед Мар 03, 2013 11:17 pm
Тогава да запалим банките.Оттам тръгват всички проблеми , оттам дойде и кризата.Банките са виновни за почти всички манипулации и задкулисни аранжировки.Постигнем ли европейско банкиране сме победили на 70% мизерията и глада
hubavito Легионер
Заглавие: Re: Кой като иска да гласува Пон Мар 04, 2013 5:43 pm
За банките съм съгласен, за пример в западна Европа лихвите по жилищните кредити са около 3-4 % тук са 7 %, а сме най бедната европейска държава, но проблема е че ДЪРЖАВАТА ни го позволява като законодателство.