Здравейте колеги,може ли някой да ми каже нещо за Teknetics T2 LTD и струва ли си парите?
Колега, моето мнение е, че това е една прекрасна машина. От високия клас детектори е, превъзхожда Ф-75 в желязото. Много е по-разтеглена скалата му в желязото. Вземяй и да почерпиш. Струва си всеки един лев даден за него.
Благодаря за мнението колега,голям мерак ми е този модел и ако го взема може наистина да почерпя.Ама трябва и да се обоснова пред жената,защо точно този и защо толкова пари .Ако можеш дай още малко инфо.Благодаря още веднъж.
Благодаря за мнението колега,голям мерак ми е този модел и ако го взема може наистина да почерпя.Ама трябва и да се обоснова пред жената,защо точно този и защо толкова пари .Ако можеш дай още малко инфо.Благодаря още веднъж.
Аз един път съм го виждал в действие, силата ми е във Ф-75. Двата апарата са в един клас. Така че мога да ти обясня за този клас машини. Това са машини с които е удоволствие да се работи, имат хиляди възможности и са страшно много продуктивни, ако ме разбираш. Следващия клас машини са много по скъпи а вършат почти същата работа. По-ниския клас пък не са така продуктивни. Вземай машината и не се притеснявай. Пък на булката кажи, че има апарати към 7 000 лв. А тези евтините по 200-300 лв са да се учат децата. С тях сериозна работа неможе да се върши. Пак ти казвам: Вземай го и не се притеснявай. Или него или XP Деус или Фишер Ф-75 или Майнлаб експлорер се про. За мен това са машините за спорт, хоби, развлечение и сериозна работа. Дано съм ти бил полезен. Късмет !