Колега аз имам Маска 2 и сам много доволен 3-та е по добра на орудено и е с автоматичен грунд ....като му свикнеш няма равен
the_lefty Новобранец
Заглавие: Re: golden mask 3 Чет Фев 21, 2013 9:47 pm
Колега и аз имам Golden mask 2,и съм супер доволен.Преди работих за малко с Garett Ace 250 с най-голята пита,гола вода сравнение с маската. В моя район 99% търсачите работят с детекторите на г-н Владо Лилов и са много доволни,а и чувам много добри отзива за него щото е много точен човек.
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: golden mask 3 Пет Фев 22, 2013 11:17 am
Да така е особено за района на Тетевен от където съм и аз Маската няма равна
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: golden mask 3 Пет Фев 22, 2013 9:43 pm
manchi_81 написа:
А с какви други машини сте сравнявали маската във вашия район?
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: golden mask 3 Пет Фев 22, 2013 10:14 pm
manchi_81 написа:
По -полека ,колега! Маската нямала равна на себе си!???????????? . Нещо не се ли изхвърляш малко , като риба на сухо. То бива , бива , ама такива простотии ми писна да слушам моят фишер 5 с ултимейта , ще я бие маската 3 , където и да е. Най-малкото , че има два вида дискриминация дисплей и звукова.
p.s. Моля админите да не ми трият поста!
Маската е един от най-добрите БГ апарати , но до там. Неможе да се мери със западните със сонда ултимейт ня detech. , говоря за среден и по-висок клас
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: golden mask 3 Пет Фев 22, 2013 10:19 pm
ivanasen написа:
manchi_81 написа:
По -полека ,колега! Маската нямала равна на себе си!???????????? . Нещо не се ли изхвърляш малко , като риба на сухо. То бива , бива , ама такива простотии ми писна да слушам моят фишер 5 с ултимейта , ще я бие маската 3 , където и да е. Най-малкото , че има два вида дискриминация дисплей и звукова.
Маската е един от най-добрите БГ апарати , но до там. Неможе да се мери със западните със сонда ултимейт ня detech. , говоря за среден и по-висок клас
Добре че има заблудени хора като теб че да има какво да се вади след вас
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: golden mask 3 Пет Фев 22, 2013 10:49 pm
N@SKO написа:
ivanasen написа:
manchi_81 написа:
Добре че има заблудени хора като теб че да има какво да се вади след вас
.
Дано винаги минаваш след мен , Колега , защото доста , колеги неискат да ходят с мен на детектинг , защото след мен не оставало нищо. Казват ми синя китка , ако знаеш какво е ?
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: golden mask 3 Пет Фев 22, 2013 11:23 pm
Маската наистина е добра,имам наблюдения,но специално на мен на ВЦО по ми харесва как бачка и мисля,че в този режим е по-добра..
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: golden mask 3 Пет Фев 22, 2013 11:43 pm
Mladencho написа:
Маската наистина е добра,имам наблюдения,но специално на мен на ВЦО по ми харесва как бачка и мисля,че в този режим е по-добра..
Да добра е ! Но мислиш ли , че е по-добра от МД - западни среден крас и по висок клас!?
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: golden mask 3 Съб Фев 23, 2013 12:59 am
не се ли усещате ,че ставате смешни с подобни постове в всяка тема едни и същи хора спорят за едно и също нещо безмислено е
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: golden mask 3 Съб Фев 23, 2013 11:55 am
Колега ти като си такъв майстор и този измислен Фишер вади всичко ,защо не се нави на предложението на Владо за тест та да ти затвори устата
Аз най малко разбирам ама има една серия на филма "От место престъплението" на която търсеха улики(гилзи), с МД-ри "Фишер" ! Няма кво повече да кажа!!! "ivanasen" , защо не направиш един клип с маските които ти са под ръка, до колкото си спомням каза че имаш двама познати единия с ГМ1, а другия с ГМ3!
Да добра е ! Но мислиш ли , че е по-добра от МД - западни среден крас и по висок клас!?
Ами мисля,че със среден клас машини(западни) ще са на един кантар,но за по видок клас не мисля така.. а съмщо мисля,че на маската цената малко е завишена,вярно много е качественно направена с качественни компоненти,но е скъпичка.
Аз най малко разбирам ама има една серия на филма "От место престъплението" на която търсеха улики(гилзи), с МД-ри "Фишер" ! Няма кво повече да кажа!!! "ivanasen" , защо не направиш един клип с маските които ти са под ръка, до колкото си спомням каза че имаш двама познати единия с ГМ1, а другия с ГМ3!
Колега с Владо Лилов съм приключил! Важното , че аз сам се убедих в предимството на моя детектор спрямо по-горе упоменатата марка. . Днес излизах да търкам и ми гот сега , щото на пребити обекти аз издумках 10 бройки "копчета"!
Последната промяна е направена от ivanasen на Нед Фев 24, 2013 12:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Заглавие: Re: golden mask 3 Пон Фев 25, 2013 11:09 am
Лично моето мнение е, че Голдън Маск 3 е една много качествена машина в своя ценови клас. С двутоналната звукова дискриминация при леки и средни почви резултатите са отлични, а с автомата на орудено и замърсено се представя задоволително добре. Настройва се лесно, изработена е от качествени материали и има перфектно гаранционно и извънгаранционно обслужване. Какво му трябва повече на човек - единствено повечко късмет! Поздрави!
koлеги даите некво мнение за голден маск 3 добар става ли
Да,добър е.Един от най-добрите Бг уреди.Качествено изработен. И 5 год.гаранция на електрониката.Такъв дълъг период на гаранция никъде няма да видиш.Не само в производството на металдетектори. Ако обаче си начинаещ,ще ти е труден за работа в началото,защото има доста копчета.Ама с желание се постига всичко.