Това е първото събуждане на нацията от онези паметни митинги и шествия на свещи около 89-та година. Имаше и палаткови лагери и т.н. Дано е предвестник на нещо добро. ДАЙ БОЖЕ !
Не ми харесват много неща в управлението на ГЕРБ,макар ,че съм гласувал за тях.Много от проблемите са засегнали голяма част от населението,но ако изляза на протест сега,непосредствено преди изборите ще дам кураж на комунистите,че владеят положението,защото те са основните инициатори на протестите,а точно тях нито искам вече да ме управляват,нито искам да чувам за тях.Ще гласувам за най големите врагове само и само да не се връщат комунягите.
Сметките за тока са непосилни за огромна част от населението. Но наистина незнам дали сега е момента за тези митинги и протести. Имам впредвид наближаващите избори. Все пак за да върви икономиката в една страна, трябва да бъдат наред поне две неща: пътни артерии и комуникации. Бойко се е заел с едното важно условие - пътищата. Смятам че комуникациите са ни наред донякъде, така че Бойко заслужава шанса да завърши започнатото от него. Това е причината да не съм на протестите сега. А може и да греша... Незная
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Сметките за тока са непосилни за огромна част от населението. Но наистина незнам дали сега е момента за тези митинги и протести. Имам впредвид наближаващите избори. Все пак за да върви икономиката в една страна, трябва да бъдат наред поне две неща: пътни артерии и комуникации. Бойко се е заел с едното важно условие - пътищата. Смятам че комуникациите са ни наред донякъде, така че Бойко заслужава шанса да завърши започнатото от него. Това е причината да не съм на протестите сега. А може и да греша... Незная
Колега, извинявай за въпроса...... Случайно да си лежал в психиатрия?
По-важното е да бъдеш удовлетворен от избора си.Защото за които съм гласувал все е избран и все е паднал.Ще продължавам да гласувам за всеки които ми предложи алтернатива.В това число не влизат комунистите.На 50 г. съм и от тези имам алергия защото не са мойта кръвна група.
цените са нормални като навсякъде , заплатите ни са смешни за това сме на тва положение . Не може един кирлив германец дет цял ден си бърка в носа да взема 2000 евро заплата а в България да взимаме по 250 евро , нещо не се връзват нещата !
Цените в България са доста високи за сметка на ниските заплати който получава българина това го знаят всички , след като икономиката ни е в застой трябва и цените да са изкуствено ниски за да съществува държавата , а не както сега 300 лв. заплата = 300лв тока за месец .....
За последните 20 год. във Варна не се е инвестирал нито лев, държавни пари!!! Ако парламента беше във Варна, досега щеше да бъде съборен.... А депутатите, бити и еб_ни.........!!!!!!
Кви пътища,кви комуникации,хората нямат кво да ядът.Икономиката за да върви трябва да я има.Не може да сереш,без да ядеш!
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: УСПЕШЕН НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ!!! Нед Фев 17, 2013 10:06 am
какви пътища бе,боико прави само магистралите за европеиските тирове,с европеиски пари,там се краде на едро,а общините и народа тънат в мизерия...За това са вкарани и тези е ре пета,да снасят големи комисионни,и такива като боико да се гушат,без да имат грам отговорност,а парите изтичат в чужбина.За това дадоха и концесиите за злато без пари,и тецовете марица-и безброи печеливши отрасли на чужденци-минимални инвестиции,огромни печалби,от които лесно се заделя за рушвети,а народа да го духа!Помислете,имаме всичко в повече,дадено от природата-море,планини,природни богатства,геостратегическо положение,имахме и наука,образование,и въпреки всичко,сме наи зле в европа???За какви нормални цени говорите,я идете в Македония да видите как са цените,захар 1 лев,банани 1 лев,ябълки 60 ст. ,цигари 1,70лв,и много други-а у нас захарта-2,20-2,40-е на какво основание бе???трябва да ги махнем тия,но на сила,за назидание на следващите,иначе все ще ни тъпчат,които и да изберем да управлява.Трябва народна воля,а тя се показва там,на улицата!!!
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: УСПЕШЕН НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ!!! Нед Фев 17, 2013 10:08 am
Avrelian написа:
Кви пътища, кви 5 лева, ела в дълбоката провинция- играем шах по пътя.
Започват се тези с национално значение - автомагистралите и първокласните пътища. Все от някъде трябва да се почне !
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: УСПЕШЕН НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ!!! Нед Фев 17, 2013 10:14 am
Всеки дава примера за немците и техните заплати, а никой не казва на колко работи бачка немеца. Най-малко на 2. Ние тука чакаме някой друг да ни оправи. Всеки сега ще гракне, че няма работни места. Ами създайте си и работете и получавайте колкото изкарате. Това е най-правилната политика. Съжалявам ако съм бил по-рязък. Извинете ме.