Някой работил ли е с тази сонда и какви са му впечатленията Fisher 6.5" Elliptical Search Coil for F75 на каква дълбочина хваща монета и дали си заслужава парите https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/39/imagephpg.jpg/
Някой работил ли е с тази сонда и какви са му впечатленията Fisher 6.5" Elliptical Search Coil for F75 на каква дълбочина хваща монета и дали си заслужава парите https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/39/imagephpg.jpg/
Колега, ако търсиш дълбочина, то задължително СЕФ 38х30.
Тази антена дето я показваш, е по-скоро за замърсено или за самородно злато. Няма да има дълбочина. Това е мнението ми. Късмет !
П.с. Не съм запознат с Ултимейт 33 см. Но 33 см е едно, а 38 съвсем друго !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Lamas Легионер
Заглавие: Re: Fisher 6.5" Elliptical Search Coil for F75 Вто Фев 12, 2013 11:24 am
[/quote]
[/quote]
Здрасти колега, Били казал как се държи уреда с СЕФ 38-30...чувал съм че бил доста нервен... Монета с големината на 10 ст., от колко най дълбоко си я вадил...при лека почва
п.п.Извинявам се за спама. Поздрави.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Fisher 6.5" Elliptical Search Coil for F75 Вто Фев 12, 2013 11:32 am
Lamas написа:
[/quote]
Здрасти колега, Били казал как се държи уреда с СЕФ 38-30...чувал съм че бил доста нервен... Монета с големината на 10 ст., от колко най дълбоко си я вадил...при лека почва
п.п.Извинявам се за спама. Поздрави.[/quote]
Здрасти, не съм забелязал апарата да става по-нервен при използването на сефката. Само маховете трябва да се правят по-бавно. Към момента най-дълбоката монета с големината на 10 ст съм извадил на около 32-33 см. незная в какво положение беше в земята, но сигнала го накъсваше. сигурен бях че има цвят, но не беше звънтящия звук. силата на сефката е на уродено. там превъзхожда оригиналната 11-ка поне 2 пъти, и е 2 пъти по неефективна от оригиналната на замърсено. Трябва да имаш и двете антени. Задължително !
п.п.Извинявам се за спама. Поздрави.[/quote]
Здрасти, не съм забелязал апарата да става по-нервен при използването на сефката. Само маховете трябва да се правят по-бавно. Към момента най-дълбоката монета с големината на 10 ст съм извадил на около 32-33 см. незная в какво положение беше в земята, но сигнала го накъсваше. сигурен бях че има цвят, но не беше звънтящия звук. силата на сефката е на уродено. там превъзхожда оригиналната 11-ка поне 2 пъти, и е 2 пъти по неефективна от оригиналната на замърсено. Трябва да имаш и двете антени. Задължително ![/quote]
Здрасти, не съм забелязал апарата да става по-нервен при използването на сефката. Само маховете трябва да се правят по-бавно. Към момента най-дълбоката монета с големината на 10 ст съм извадил на около 32-33 см. незная в какво положение беше в земята, но сигнала го накъсваше. сигурен бях че има цвят, но не беше звънтящия звук. силата на сефката е на уродено. там превъзхожда оригиналната 11-ка поне 2 пъти, и е 2 пъти по неефективна от оригиналната на замърсено. Трябва да имаш и двете антени. Задължително ![/quote]
Приказки от 1001 нощ скоро не бях чел.[/quote]
Sorry, Колега , но никъде в аватара ти невидях с какъв апарат си . С една дума приемам , че нямаш фишер , защото , които го имат се гордеят него. Та въпроса ми е от къде накъде можеш да коментираш нещо , което не го притежаваш , едва ли си го държал в ръцете. Според мен приказки от 1001 и една нощ си ти или по-точно Шехерезада.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Fisher 6.5" Elliptical Search Coil for F75 Сря Фев 13, 2013 12:11 am
Мале,малееее,пази боже,сляпо да прогледа!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Fisher 6.5" Elliptical Search Coil for F75 Сря Фев 13, 2013 9:57 am
koceto написа:
jordan_nenov написа:
Lamas написа:
Приказки от 1001 нощ скоро не бях чел.[/quote]
Добре че не написах истинската дълбочина на която извадих въпросния предмет. Тогава щеше да ме сметнеш за луд. А някога когато пораснеш и смениш играчките с Фишер Ф75, тогава ще разбереш колко съм бил прав. Чао и късмет !
Добре че не написах истинската дълбочина на която извадих въпросния предмет. Тогава щеше да ме сметнеш за луд. А някога когато пораснеш и смениш играчките с Фишер Ф75, тогава ще разбереш колко съм бил прав. Чао и късмет ![/quote][quote]
И аз мисля че не беше искрен... 10 ст. на такава дълбочина и ф5-цата с НЕЛ ТОРНАДО мисля че ще се справи, долу горе с тази дълбочина, още не съм пробвал... А Ф75, 100% трябва да я превъзхожда... Говоря за в лека почва, североизточна България.
Добре че не написах истинската дълбочина на която извадих въпросния предмет. Тогава щеше да ме сметнеш за луд. А някога когато пораснеш и смениш играчките с Фишер Ф75, тогава ще разбереш колко съм бил прав. Чао и късмет !
И аз мисля че не беше искрен... 10 ст. на такава дълбочина и ф5-цата с НЕЛ ТОРНАДО мисля че ще се справи, долу горе с тази дълбочина, още не съм пробвал... А Ф75, 100% трябва да я превъзхожда... Говоря за в лека почва, североизточна България.
Нали виждаш, че и при намалени дълбочини някои хора си мислят, че си правя майтап... А истинските дълбочини на които излизат такива цели са недостижими за по-големата част от детекторите в употреба. Но това се постига чрез много труд на полето и свикване с машината. Късмет !
Даже колегата "koceto" не е и чел тези приказки на Шехерезада - 1001 нощ!?! - Ако ги беше чел, щеше да знае, че когато Аладин остава затворен в пещерата с несметни богатства от чичо си уж, там намира своята вълшебна лампа, а когато я потърква за да я почисти; излиза дух от нея и му казва, че ще му изпълни 3-ри желания!!! Първото било, да го измъкне от този къпан без изход в пещерата: речено-сторено! Второто било, да имат охолен замък, с вкусни гощавки, за него и майка му: речено-сторено! Третото последно желание преди да освободи напълно духа на лампата, след дълго мислене и умуване било: да се ожени за красивата дъщеря на Шейха. Тъй като вече не бил малко момче, а възмъжал млад мъж и постоянните подмятания за женитба, от страна на майката, му дошли в по-вече; но кво да се прави, като той само по принцесата си падал: речено-сторено! Нещеш ли, Аладин се сетил, че вече има красив дом - замък, богато угостен; красива и вярна съпруга, принцеса при това. Но му трябвали пари и злато за подръжка на замъка и за прислуга, както и за самочувствие пред тъста си. Помолил духа за още едно последно желание, но той категорично отказал, с претекст, че ако го стори - това би означавало да се върне отново в лампата за нови 1001 години! Духът като видял отчаяния Аладин, му рекъл: защо не ме поканиш за кум на сватбата - добре, съгласил се Аладин! Духът вече бил свободен от 1001 годишната си магия, да стои затворен в лампа. Станал кум на Аладин и принцеса Жасмин, и за подарък на сватбата, му подарил Fisher F75 с три сонди - малка, оригинална и СЕФ 38х30 с думите: - Не унивай вече Аладине, с тази техника пари ще събереш за в час, където и да търсиш в пустинята при вас!!!
Умът не е добродетел, а качество!
Последната промяна е направена от fishera80 на Сря Фев 13, 2013 3:41 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти