Заглавие: До БГ производителите! Съб Фев 09, 2013 11:47 pm
Колеги можете ли да пуснете тестове , на най новите , Ви МД с цел да направим не е търсачите един сравнителен анализ и действително да видим , дали наистина е вярна класацията на БГ МД.
Според мен критериите може да са :
1. Дискриминация на сигнала. 2. Дълбочина на засичане на сигнала . 3. Дълбочина в замърсени почви и орудени. 4. Външен дизай. 5.Работа под жици с високо напрежение. 6. Тежина на уреда. и още критерии ако някой от вас му хрумне. 7. Сервиз и изрядни документи/бързо поправяне на уреда и фактура/
p.s. Нали разбирате , че за всяка марка БГ МД , не може да се ровим в интернет и да търсим клипове с тестове. Ако в тая тема всеки БГ производител си побликува тест със своя най-добър МД, ни е може да ги коментираме и ще се получи нещо като виртуален събор/като истинският само , че по интернет/.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: До БГ производителите! Нед Фев 10, 2013 2:49 am
werewolf1 написа:
Колеги можете ли да пуснете тестове , на най новите , Ви МД с цел да направим не е търсачите един сравнителен анализ и действително да видим , дали наистина е вярна класацията на БГ МД.
1. Дискриминация на сигнала. 2. Дълбочина на засичане на сигнала . 3. Дълбочина в замърсени почви и орудени. 4. Външен дизай. 5.Работа под жици с високо напрежение. 6. Тежина на уреда. и още критерии ако някой от вас му хрумне. 7. Сервиз и изрядни документи/бързо поправяне на уреда и фактура/
p.s. Нали разбирате , че за всяка марка БГ МД , не може да се ровим в интернет и да търсим клипове с тестове. Ако в тая тема всеки БГ производител си побликува тест със своя най-добър МД, ни е може да ги коментираме и ще се получи нещо като виртуален събор/като истинският само , че по интернет/.
Пич, не се хаби! Първо никой няма да се съгласи , второ и да се навият производителите няма да е реално 100%. Всеки тест ще е издут
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: До БГ производителите! Нед Фев 10, 2013 2:52 am
Аз търся тоя отговор отдавна, но до сега не съм го и намерил. За БГ детекторите говоря. Няма "Най".
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: До БГ производителите! Нед Фев 10, 2013 3:18 am
Gandalf написа:
Аз търся тоя отговор отдавна, но до сега не съм го и намерил. За БГ детекторите говоря. Няма "Най".
По-скоро,всеки си има "н ай"
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: До БГ производителите! Нед Фев 10, 2013 10:03 am
гущера написа:
Gandalf написа:
По-скоро,всеки си има "н ай"
Аз исках да кажа че ако тръгнеш да питаш производителите кой е добър, те винаги ще гледат да изкарат тяхното най. То си е естествено де. Затова питаш хора които имат и сравняваш. Тогава купуваш
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: До БГ производителите! Нед Фев 10, 2013 11:18 am
werewolf1 написа:
Това може да го разбереш на събора м. Май, най-верни са паралелните тестове, когато на една и съща почва в едни и същи условия се тестват няколко метал детектора ! Всичко друго е нереално
Ще е добре апаратите за паралелните тестове да са на клиенти, а не на производителите, за да сме сигурни, че са сериини а не специално за тестовете.
Mаските който са на съборите са или на клиенти или са тези които след това заминават като награди в томболата . В никакъв случай не са демонстрационни !