Разликата е огромна. Нима ти стреляш първо, пък после ходиш да видиш какво си утрепал?
В лова тръпката е не толкова в отстрелването,а в целия процес на търсене,чакане,дебнене,преследване ....и чак тогава стреляне по дивеча.Има доста общо......
Ловец съм от 21 години. Пребитите от мен глигани отдавна минаха 100 бр. Късмет и наслука.
Разликата е огромна. Нима ти стреляш първо, пък после ходиш да видиш какво си утрепал?
В лова тръпката е не толкова в отстрелването,а в целия процес на търсене,чакане,дебнене,преследване ....и чак тогава стреляне по дивеча.Има доста общо......
Много точно казано! Аз не съм ловец от 10г., но съм бракониер от 2 месеца и мога да ти кажа че при мен тръпката е още по голяма Само оспамихме темата не човека
5 стотинки,колега бес да ги погледна ми става ясно че са 5 стотинки как да ми вдигнат адреналина,тои се вдига когато боговете и императорите те поздравяват Мерси за пожеланието за здраве, другото ше се направя че не съм го прочел.
Колега , comander! ? Моите чест и почитания , че си достигнал ниво да разпознаваш в земята 5ст. от "Боговете и императорите те поздравявават". Аз още не съм до това ниво и затова шапка ти свалям, но като гледам с какъв МД си само едно нещо в главата ми се върти - да го притежавам. Жалко , че финансовите ми възможности позволяват да си купя МД/западен от среден клас/, а не от твоя клас, а може би ще ми препоръчаш за 1000лв. български МД. ,който се доближава до възможностите на минилаба от твоят клас. p.s. Този път , ако незнаещ отговора не пиши глупости. Просто не отговаряй!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Притежателите на GPX серията само пред себе си признават и знаят че е така: копат желязо та чак свят им се извива... Това не пречи все пак да бъдат най-дълбоките апарати...
Притежателите на GPX серията само пред себе си признават и знаят че е така: копат желязо та чак свят им се извива... Това не пречи все пак да бъдат най-дълбоките апарати...
Направо ме разсмя бе човек Тези с GPX серията, ако видят кво си писал ще ти са нахвърлят да те линчуват Колко пари са дали.....
А оператора на машината GPX4500 ми се кълнеше, че никога не е вадил черно. Даде сигнал и каза: копай, за да видиш че е цвят. Виж и на мен колко ми е акъла - започнах да копам във вулканични камъни...и там извадих подковата за негов и мой срам...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Търся си металдетектор Сря Фев 06, 2013 12:00 am
jordan_nenov написа:
А оператора на машината GPX4500 ми се кълнеше, че никога не е вадил черно. Даде сигнал и каза: копай, за да видиш че е цвят. Виж и на мен колко ми е акъла - започнах да копам във вулканични камъни...и там извадих подковата за негов и мой срам...
Е нали GPX серията ги водят водещи МД? Нямат право на грешки!
comander Цезар
Заглавие: Re: Търся си металдетектор Сря Фев 06, 2013 12:36 am
ivanasen написа:
comander написа:
5 стотинки,колега бес да ги погледна ми става ясно че са 5 стотинки как да ми вдигнат адреналина,тои се вдига когато боговете и императорите те поздравяват Мерси за пожеланието за здраве, другото ше се направя че не съм го прочел.
Колега , comander! ? Моите чест и почитания , че си достигнал ниво да разпознаваш в земята 5ст. от "Боговете и императорите те поздравявават". Аз още не съм до това ниво и затова шапка ти свалям, но като гледам с какъв МД си само едно нещо в главата ми се върти - да го притежавам. Жалко , че финансовите ми възможности позволяват да си купя МД/западен от среден клас/, а не от твоя клас, а може би ще ми препоръчаш за 1000лв. български МД. ,който се доближава до възможностите на минилаба от твоят клас. p.s. Този път , ако незнаещ отговора не пиши глупости. Просто не отговаряй!
Разпознавам ги в раката не в земята ,глупости никога не съм писал,всеки монетар на общтия режим се доближава до минелаба.
navudohonosor Новобранец
Заглавие: Re: Търся си металдетектор Сря Фев 06, 2013 10:01 am
Трябва ми голдън маск 3 .... защото както чета по форумите е доста добър а и парите не са много .... така че някой ако продава да ми пише
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Търся си металдетектор Сря Фев 06, 2013 11:32 am
Вземи си ГМ3 от МДЕТЕКТОРС. Ако нямаш кинтите накуп има опция за разсрочено плащане. Новото си е ново ! Късмет с детектора !
Колега, от всички писаници по тая тема ти давам следният съвет.Изчакай да видим какво ще стане на юлските избори за парламент ,щото ако тия ченгета от ГЕРБ останат на власт ,не виждам никакъв смисъл да си взимаш какъвто и да е металодетектор.Не знам дали си запознат ,че и Фердинанките и Борисовките, вече ги имат за антики ,а недай си боже да намерят някой умрял костак у тебе и ще имат да те размотават по Р.П.У.-тата като панаирска мечка.Другият вариант е ако толкова много те сърби крастата, да ходиш само сам и на всяка цена забрави за всякакви мобилни телефони като си на къра.Иначе рекат ли, ставаш лесна мишена и могат да те сгащят когато им е кеф с точност до 10м. където и да си.
Вземай си колега каквото ти е на сърце, пък властимащите щат - нещат ще се предават. Всяка крепост се отбранява до последно. Така и политиците се мъчат да запазят баницата за себе си, но има международни спогодби и норми, които леко-полека ще трябва да се изпълняват и съвсем свободно и законно ще си търкаме колкото ни душа иска. Без в археологическите обекти естествено. Късмет колеги, аз вземам фишера и набивам шущаците !
Заглавие: Re: Търся си металдетектор Пет Фев 08, 2013 10:21 pm
да кажа за gpx-имах 5000,силата им е за самородно злато,от малкото ми опит с него-ненадминат за дребни монети и предмети,дори на замърсено!на пребити обекти пълниш джоба,на брега на дунава също,но дребните оловца те отказват бързо-хваща ги на 30 сантиметра цвят-говоря за наи малките сачми за плувка...