продавам антена 38 см за миладинка, тъй като ми откраднаха машината с малката антена, за съжаление не успях да работя с нея,само съм я пробвал цена 85лв.
Последната промяна е направена от handjata на Съб Апр 06, 2013 11:59 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
handjata Консул
Заглавие: Re: продадена Чет Фев 07, 2013 9:28 pm
нова цена за сериозни колеги 79лв
pumata2003 Легионер
Заглавие: Re: продадена Пет Фев 08, 2013 5:13 pm
handjata написа:
колега прати ми я в Севлиево за тест дали ще стане за блистула най много да стой 3 дена ако пасне ти пращам паричките ако не връщам,и в двете посоки поемам пътните
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: продадена Пет Фев 08, 2013 9:29 pm
pumata2003 написа:
handjata написа:
колега прати ми я в Севлиево за тест дали ще стане за блистула най много да стой 3 дена ако пасне ти пращам паричките ако не връщам,и в двете посоки поемам пътните
Колега търси от ENIGMA на краси от Монтана пробвай може и да стане с нея ако не той ще ти направи щом твоя производител не ще да ти помогне
който търси намира
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: продадена Пет Фев 08, 2013 9:49 pm
pumata2003 написа:
handjata написа:
А що не си поръчаш оригинална ? С друга антена има опасност да дефектира машината !
handjata Консул
Заглавие: Re: продадена Пет Фев 08, 2013 10:21 pm
Golden Mask написа:
pumata2003 написа:
handjata написа:
А що не си поръчаш оригинална ? С друга антена има опасност да дефектира машината !
А има ли опасност да дефектира и антената
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: продадена Пет Фев 08, 2013 10:29 pm
handjata написа:
Golden Mask написа:
pumata2003 написа:
handjata написа:
А има ли опасност да дефектира и антената
Не
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: продадена Съб Фев 09, 2013 7:16 am
Golden Mask написа:
pumata2003 написа:
handjata написа:
Щото някои да е мяркал МАЙСТОРА НА BLISSTOOL половин година го няма сигурно се изплаши от края на света и се е скрил някъде под земята
който търси намира
pumata2003 Легионер
Заглавие: Re: продадена Съб Фев 09, 2013 3:47 pm
nasko75 написа:
Golden Mask написа:
pumata2003 написа:
handjata написа:
Щото някои да е мяркал МАЙСТОРА НА BLISSTOOL половин година го няма сигурно се изплаши от края на света и се е скрил някъде под земята
И телефона не вдига,ако някой друг има такава антена за продан и може да ми помогне ако колегата handjata не е съгласен да прати неговата за тест нека помогне
handjata Консул
Заглавие: Re: продадена Съб Фев 09, 2013 6:57 pm
И телефона не вдига,ако някой друг има такава антена за продан и може да ми помогне ако колегата handjata не е съгласен да прати неговата за тест нека помогне[/quote]
.......имаш лично
handjata Консул
Заглавие: Re: продадена Съб Апр 06, 2013 10:53 pm
продадена
stan960 Джадай
Заглавие: Re: продадена Нед Апр 07, 2013 1:44 am
-Умно баце,ма не вервам да даде резултат -Единият предлага антена за еди къв си апарат па другият търси такава па за еди къв си апарат -Тука ми става интересно кой към кво що ша напасне -Или с други думи дъл кучето ш си найде ремичката..................................
handjata Консул
Заглавие: Re: продадена Нед Апр 07, 2013 5:33 pm
stan960 написа:
-Умно баце,ма не вервам да даде резултат -Единият предлага антена за еди къв си апарат па другият търси такава па за еди къв си апарат -Тука ми става интересно кой към кво що ша напасне -Или с други думи дъл кучето ш си найде ремичката..................................