Здравеите колеги, някои работил ли е с минотарсача на Minelab F3? Този детектор е изключително здраво направен, водоустоичив до 3м. под водата, импулсен детектор е-МPS технология,с 8инча диаметър моно антена с еднаква чувствителност във всяка точка от площта на антената и антената е сменяема с 18инчова антена UXO, напълно се сгъва и е изключително надежден и лесен за настроика и работа. Предстои да тествам един такъв детектор с реални обекти в близки то реални условия на тестовия полигон в моя двор.
gog Консул
Заглавие: Re: Minelab F3 Съб Яну 26, 2013 2:16 pm
Aurelius скоро неси писал за гпх4500, сигорно вече ненамираш новости в него
colin96 Консул
Заглавие: Re: Minelab F3 Съб Яну 26, 2013 2:31 pm
Колега има ли вече резултати от теста.Ако си го тествал може ли да споделиш някакво мнение за него
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Minelab F3 Нед Яну 27, 2013 12:09 am
Възнамерявам да заснема филмче за YouTube И да го покажа. Ще ви информирам веднага, защото мисля, че резултатите ще ви изненадат! Вече го тествах И съм доволен! Относно GPX4500-това е един чудесен детектор, които ще имам още известно време, но не мисля, че аз съм последна инстанция в този форум относно неговите качества.... Не съм тествал още GPX5000...
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Minelab F3 Нед Яну 27, 2013 8:50 pm
Aurelius написа:
Възнамерявам да заснема филмче за YouTube И да го покажа. Ще ви информирам веднага, защото мисля, че резултатите ще ви изненадат! Вече го тествах И съм доволен! Относно GPX4500-това е един чудесен детектор, които ще имам още известно време, но не мисля, че аз съм последна инстанция в този форум относно неговите качества.... Не съм тествал още GPX5000...
Един ентусиaст вече ме е изпреварил И е провел простичък въздушен тест на Minelab F3-https://www.youtube.com/watch?v=epvDHCsZ9Ng И на Garrett Infinium LX-https://www.youtube.com/watch?v=cajSPJmktGI с голъамата антенна И 8" антена-същиR размер катo F3. Вижда се,Minelab F3 пока3ва по-добра чувствителност от Infinium LX cъс сащата по размер антена И същата или малко по добра от Garrett шувствителност, когато Гарретт е с по-голъамата антена. Интересно... Аз все пак ще експериментирам в близки до реалните условиR, когато времето позволи 1 inch=2.54cm