Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Пет Фев 15, 2013 12:22 am
Golden Mask написа:
Mladencho написа:
Не е ли готова вече маската,Владо не ни дръж под напрежение..
Чакам все още лицевия стикер, от фирмата се кълнат че в понеделник 17ч ще бъде готов..., не чакате само вие, чехите купиха на зелено 30 бр. още преди две седмици .
окей,ще чакаме
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Пет Фев 15, 2013 6:27 pm
Golden Mask написа:
kotarak написа:
аз нямам много интерес от тях щото ще намалее търсенето на моите сонди
Едва ли ще се случи това защото скоро правих паралелни тестове между 30 см х 25 см Golden Mask и 30 см х 25 см Detech и дълбочините бяха еднакви. Новото при Detech с Ultimate 13" е в по-леката сонда. При новостите които предлагаш в Golden Mask 4 Pro в съчетание с Ultimate 13" уреда ще бъде по-лек и по-балансиран а дълбочината невероятна.
Няма как да дълбочината да бъде различна, НО, SEF антените са известни по цял свят, откакто DETECH пуснаха в производство 10х12'' само аз съм продал около 100 машини с такива сонди, скоро броих празните кутии, а по принцип навивам дистрибуторите да купуват с 10х12'' GM антени. Сигурно mdetectors са продали над хиляда сонди. Наистина Ultimate 13" е много лека сонда, аз също планирам да пусна толкова лека, може би есента... Ще олекотя също с нова изцяло карбонова конструкция, някъде с около 200гр. ще падне общата маса само от нея.
Супер !!!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Пет Фев 15, 2013 6:47 pm
Ще олекотя също с нова изцяло карбонова конструкция, някъде с около 200гр. ще падне общата маса само от нея.[/quote] Гледай да спазиш ъгъла на огъвката, както при сегашния стик, който е много удобен. Адреналина на Миладин е по лек от маската, но поради неправилната огъвка е страшно неудобен.
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Вто Фев 19, 2013 7:01 pm
Чакам все още лицевия стикер, от фирмата се кълнат че в понеделник 17ч ще бъде готов...
Чакам и стиска,стискам,стискам.....зъби не ми останаха от стискане.Ади,....бе Влади, снимай го поне да го видим новото отроче.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Вто Фев 19, 2013 8:22 pm
kotarak написа:
Чакам все още лицевия стикер, от фирмата се кълнат че в понеделник 17ч ще бъде готов...
Чакам и стиска,стискам,стискам.....зъби не ми останаха от стискане.Ади,....бе Влади, снимай го поне да го видим новото отроче.
Готов е ама днес времето не става за снимки, цял ден вали....
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Вто Фев 19, 2013 8:32 pm
Качи всички лабораторни снимки.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Вто Фев 19, 2013 8:50 pm
Golden Mask написа:
kotarak написа:
Готов е ама днес времето не става за снимки, цял ден вали....
Много добре изглежда, браво!
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Вто Фев 19, 2013 9:44 pm
ivanasen написа:
kotarak написа:
Поздравления ,Колега за този коментар! Просто много гениално и супер готино изказване! Направо го научих наизуст и ще го коментирам утре в работата.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Вто Фев 19, 2013 9:49 pm
Браво,Влади! Много събрано,елегантно и различно!... Тези качества винаги са съпроводени от "дълбока душевност"!Поздрави!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Вто Фев 19, 2013 10:44 pm
Браво много добре изглежда наистина. Колко доло горе ще тежи цялата машина? Ще чакам видеото с нетърпение!!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Вто Фев 19, 2013 11:06 pm
Mladencho написа:
Ще чакам видеото с нетърпение!!
И, аз!!!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 12:06 am
Mladencho написа:
Браво много добре изглежда наистина. Колко доло горе ще тежи цялата машина? Ще чакам видеото с нетърпение!!
Машината работи по същия начин като другата 4-ка, видео ще има като е малко по сухо в момента полигона е целия във вода. На GM4 Pro говорителя е при батерията, също и буксата за слушалки. Ако утре времето е добро ще щракна малко снимки, и върху кантара също.... От началото на Април носещата конструкция на GM4 Pro (средна и долна тръба) ще е от този материал
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 12:12 am
Ти пусни новата серия да си я купим,а допълните екстри като олекотена конструкция и олекотена антена ще ги набавяме в движение.Като сглобиш спешните 30 броя за Чехия ми чукни на телефона да дойда за моята.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 12:17 am
kotarak написа:
Ти пусни новата серия да си я купим,а допълните екстри като олекотена конструкция и олекотена антена ще ги набавяме в движение.Като сглобиш спешните 30 броя за Чехия ми чукни на телефона да дойда за моята.
Проблема е че едва ли ти имам номера
Гост Гост
Заглавие: и Сря Фев 20, 2013 12:21 am
Имаш го,имаш го, вече съм ти дал ръкохватката с която бележиш специалните изпълнения. Оная червено и черно.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 1:10 am
Значи промяна в работата спрямо 4-ката няма да има така ли,само в дизайна ли,тогава защо ще се казва "4 - про" ? Това което ще кажа не е по темата,но винаги съм си мислил да питам,можеш ли да направиш на някоя от маските да е със 2 честоти например на 5 и 15кхц да се сменят с едно цк ключе,ще е много хубаво това да го има като опция.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 4:55 pm
Последната промяна е направена от Golden Mask на Сря Фев 20, 2013 10:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 5:29 pm
Перфектен е ...Браво Владо
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 8:20 pm
Браво ,Влади!Новата визия е супер а за възможностите сме на ясно.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 11:03 pm
Mladencho написа:
Значи промяна в работата спрямо 4-ката няма да има така ли,само в дизайна ли,тогава защо ще се казва "4 - про" ?
Казва се така защото ще се продава от дистрибуторите в чужбина предимно в комплект с две или три антени, също така ще има и вариант за безжични слушалки. По принцип новата кутия за електроника беше коструирана за маска с LCD, но в последствие реших да има и модел с копчета.
Mladencho написа:
Това което ще кажа не е по темата,но винаги съм си мислил да питам,можеш ли да направиш на някоя от маските да е със 2 честоти например на 5 и 15кхц да се сменят с едно цк ключе,ще е много хубаво това да го има като опция.
При две честоти има проблем с нулиране на сондата, на 5 кХц офсет-а е един, а на 15 съвсем друг, което значи че ако сондата е нулирана на 5 ще бъде разнулирана на 15кХц, не че не може детектора да работи но ще е със занижени параметри поне на едната честота, което я обезмисля !
Последната промяна е направена от Golden Mask на Сря Фев 20, 2013 11:11 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 11:07 pm
Golden Mask написа:
Mladencho написа:
Значи промяна в работата спрямо 4-ката няма да има така ли,само в дизайна ли,тогава защо ще се казва "4 - про" ?
Казва се така защото ще се продава от дистрибуторите в чужбина предимно в комплект с две или три антени, също така ще има и вариант за безжични слушалки. По принцип новата кутия за електроника беше коструирана за маска с LCD, но в последствие реших да има и модел с копчета.
Mladencho написа:
Това което ще кажа не е по темата,но винаги съм си мислил да питам,можеш ли да направиш на някоя от маските да е със 2 честоти например на 5 и 15кхц да се сменят с едно цк ключе,ще е много хубаво това да го има като опция.
При две честои има проблем с нулиране на сондата, на 5 кХц офсет-а е един, а на 15 съвсем друг, което значи че ако сондата е нулирана на 5 ще бъде разнулирана на 15кХц, не че не може детектора да работо но ще работи със занижени параметри поне на едната честота което я обезмисля !
Владо евала за това изказване , но го опиши в книжката за упътвания. По -този начин колегите , които си купят твоя апарат ще знаят. Просто няма да казват , че МД е развален.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 11:14 pm
ivanasen написа:
Golden Mask написа:
Mladencho написа:
Mladencho написа:
При две честои има проблем с нулиране на сондата, на 5 кХц офсет-а е един, а на 15 съвсем друг, което значи че ако сондата е нулирана на 5 ще бъде разнулирана на 15кХц, не че не може детектора да работо но ще работи със занижени параметри поне на едната честота което я обезмисля !
Владо евала за това изказване , но го опиши в книжката за упътвания. По -този начин колегите , които си купят твоя апарат ще знаят. Просто няма да казват , че МД е развален.
Кое да опиша ? Щях ако имаше маска с две честоти ! Написах защо не произвеждам, а иначе всеки баламурник може да сложи два кондензатора и едно ЦК ключе на генератора и да прави детектори с две честоти, друг е въпроса има ли смисъл ?!
Последната промяна е направена от Golden Mask на Сря Фев 20, 2013 11:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 11:14 pm
ivan-ли си,asen-ли си,но не мога да разбера защо почти всеки пост ти е тип опозиция.Това наследствено ли ти е или придобито.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Фев 20, 2013 11:25 pm
Благодаря за отговора Владо.. Иначе маската радва окотоо.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Пон Мар 04, 2013 1:41 pm