Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Май 29, 2013 10:43 pm
Добрый день, интересует покупка маски 4 про с беспроводными наушниками, возможна ли продажа на Украину? Украинский дилер "Лопата" в наличии их не имеет, в ближайшее время завозить не собирается((
Здравейте, mdetectors.com! На въпрос за закупуване на маската 4. Които се интересуват от закупуване на маската 4 Pro с безжични слушалки, е възможно да се продава на Украйна? Украински дилър "лопата" в тяхно присъствие няма, планове за доставка не знаят ((
С уважение, Владимир.
Crave-UA Новобранец
Заглавие: Штанга к Golden Mask 4pro Вто Май 13, 2014 1:31 pm
Здравствуйте Влад! Планируете ли вы выпуск складной (аналог XP) штанги к GM4Pro? А если планируете, то когда? С Ув. Константин
Балкански Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Сря Ное 05, 2014 8:39 pm
vito Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Нед Дек 28, 2014 10:00 pm
Привет всем форумчанам,ктото пробовал переделать Golden Mask 4 Pro на 2 частоты
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Нед Дек 28, 2014 10:36 pm
Имам един въпрос, защо гм4 про при бавно преминаване на сигнала близо до антената няма детекция, а при по бързи махове има? Нали е бърза, на какво се дължи това?
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Нед Дек 28, 2014 10:58 pm
Точно защото е бърз. Бързия детектор бързо се възстановява, затова трябва да го движиш бързо, иначе губиш дълбочина. Тия дето имат статични режими, даже и без да ги движиш свирят над сигнала.
Селския Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Пон Дек 29, 2014 5:02 am
vito написа:
Наверно-Никто
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Пон Дек 29, 2014 9:21 am
kronos555 написа:
Имам един въпрос, защо гм4 про при бавно преминаване на сигнала близо до антената няма детекция, а при по бързи махове има? Нали е бърза, на какво се дължи това?
Та колко по бавно мяташ над сигнала от това на клипа...?
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Пон Дек 29, 2014 10:49 am
vito написа:
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Пон Дек 29, 2014 5:16 pm
С видио понятно,а кто нибудь пробовал модернизировать с Golden Mask 4 Pro на Golden Mask 4 Pro WD,
veidar Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Вто Дек 30, 2014 8:04 pm
pechkata написа:
emilio написа:
Sori za lat,ama ne se zdarzah 6to q prodava6 kato e tolko dobra.Nqmam kirilica
Като нямаш кирилица ползвай гугъл преводач... Голден маск 4 не е по дълбок от Голден маск 3 разликата е в скороста на въстановяване... сестерция Голден маск 4 -30зм. Голден маск 3 -35см. - това са параметри на ход е не на полигон има разлика и антена 10,5"ДД...
стига бе какви са тези дълбочини- Huntar4 - 45 см. Едва ли GM е по плитък...
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Пет Фев 06, 2015 8:28 pm
Маската 4 про която взех преди седмица, има потенциометър под лицевия панел. Въпроса ми е работната честота ли променя, в упътването не пише нищо за него.
vito Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Пет Фев 06, 2015 9:12 pm
Avrelian написа:
Маската 4 про която взех преди седмица, има потенциометър под лицевия панел. Въпроса ми е работната честота ли променя, в упътването не пише нищо за него.
Маска 4Pro честотата не се променя, може да кажеш Маска 4Pro WD
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Пет Фев 06, 2015 10:10 pm
vito написа:
Avrelian написа:
Колега маската е 4про.
vito Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Pro Съб Фев 07, 2015 9:07 am
Avrelian написа:
vito написа:
Avrelian написа:
Колега маската е 4про.
4Pro на една честота, но тя може да бъде обновен, и римейка е 2, подмяна на няколко фигури на дъската, така че аз се обърна към българските колеги за тяхната помощ в тази област, може ли някой да има схема, като римейк на две честоти.