Ето и Чичо Гугъл Очаква те радост голяма - билети до Париж за двама!
***** Забравил за всякакъв стрес, ще редуваш (с)екс със (с)екс
***** Колкото звездички в небето, толкова парички в портмонето.
***** Дъжд ще те вали от всякакви пари!
***** Годината ти е добра - пътуване до тайнствена страна!
***** Заслужи го, няма съмнение, ще получиш скоро повишение. ***** На тебе мързелът се пада - да мързелуваш ти приляга. ***** Много нови имоти, закупени с наследствени банкноти. ***** Едно нестихващо веселие ще бъде твоето ежедневие ***** Най-голямата награда - здравето на теб се пада ***** Богата нова година, ама яка гърбина
***** Навред ще си добре приет, защото паднал ти се е големият късмет за нова година!
***** Любов необяснима през цялата нова година!
***** Увенчани с успех дела - за награда - нова кола!
***** Джакпот изтегли днес - ще караш Мерцедес ***** Любов сърцето ти ще грее, когато зима преспи вее ***** Ще заживееш в новата си къща. А тъщата?
***** Кристална капка. Дали е жива вода или сълзица?
***** Метла. Докато разчистваш може и да полетиш. Избор
***** Усмивка, смях. Не ги пази! Раздавай! За да усетиш
На бъдни вечер , аз сънувах сън чудесен , че Дядо Коледа при мен пристига с песен. Тихо пееше си , Той песента , но аз дочух следните слова: „Орисвам те, Търсачо с много здраве и късмет и през Новата Година да намериш три Ауреуси на императори от първи век! Събудих се, от кеф и се оказа , че нямям нито лев! Навън е тъмно и студено, вятърът не спира! В хладилника ми - изстудена бира, в главата ми –от съня емоциията напира. Обърнах няколко бутилки , аз за час и си казах „Амин дай боже” и заспах в захлас.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
На бъдни вечер , аз сънувах сън чудесен , че Дядо Коледа при мен пристига с песен. Тихо пееше си , Той песента , но аз дочух следните слова: „Орисвам те, Търсачо с много здраве и късмет и през Новата Година да намериш три Ауреуси на императори от първи век! Събудих се, от кеф и се оказа , че нямям нито лев! Навън е тъмно и студено, вятърът не спира! В хладилника ми - изстудена бира, в главата ми –от съня емоциията напира. Обърнах няколко бутилки , аз за час и си казах „Амин дай боже” и заспах в захлас.
Амин дай боже
който търси намира
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: Новогодишна Баница с Късмети Пон Дек 31, 2012 8:35 am
със детектора съм на имането сектора тва сънувах и мястото си запланувах като стигнах мястото изскочи пламък от неясно местонахождение и стана че пламъка не е просто твърдение или бабини деветини просто сега зибите ми са платини
както винаги сме си най веселата компания ХD
Джони Цезар
Заглавие: Re: Новогодишна Баница с Късмети Пон Дек 31, 2012 9:12 am
Освен левчето, всяка година давам на майка ми да сложи в баницата и една по-стара паричка, увита в станиол. И вече - на който се падне. Миналата година си падна на сина ми.....
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!