Здравейте на всички! Решил съм се да си купувам заводска машина, и ще съм много благодарен на всички дали предложения и насоки за марка и модел апарат. Целите са: монети и други и дреболийки търкалящи се из нивята. Терен: равнинен, леки почви, но силно замърсени с желязо и други боклуци. Бюджет: 2000лв
Здравейте на всички! Решил съм се да си купувам заводска машина, и ще съм много благодарен на всички дали предложения и насоки за марка и модел апарат. Целите са: монети и други и дреболийки търкалящи се из нивята. Терен: равнинен, леки почви, но силно замърсени с желязо и други боклуци. Бюджет: 2000лв
Весели празници!
Mnelab E-trac или Fisher F75 LTD Това е истината - въпрос на предпочитание, вкус и сантименталност! Не е случайна гаранцията от 5г. за някой апарати, всички знаят кои са те (прости, здрави и надеждни) !!!
Mnelab E-trac или Fisher F75 LTD Това е истината - въпрос на предпочитание, вкус и сантименталност! Не е случайна гаранцията от 5г. за някой апарати, всички знаят кои са те (прости, здрави и надеждни) !!![/quote]
Колега и аз много искам да си взема този модел Fisher F75 LTD със сефката, но доста са си парите поне за мен. Иначе уреда е перфектен. Мисля си за F5.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Здравейте и за много години Понеже аз нямам чак такъв бюджет съм се спрял на Fisherr F2 или Garrett Ace 250. И аз както колегата уреда ми трябва предимно за ниви и равнинни терени, до дълбочина 20см. Ще свършат ли работа тези два уреда?
[quote="Shooter"]Здравейте и за много години Понеже аз нямам чак такъв бюджет съм се спрял на Fisherr F2 или Garrett Ace 250. И аз както колегата уреда ми трябва предимно за ниви и равнинни терени, до дълбочина 20см. Ще свършат ли работа тези два уреда?
Като за първи стъпки в хобито и най-вече с цел любителско занимание - вършат работа! Поздрави и много успехи през Новата Година!