Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
    Keywords
    lorenz deus TEKNETICS грунда wave Майнлаб Simplex mask Minelab голден нишани пират prodavam GOLD Coil nokta tesoro Spectrum маск Fisher kupuvam nexus МЕТАЛОТЪРСАЧИ врътка VANQUISH miladinka

Опровержение и Извинение

Go down 
    +2
    comander
    stan960
    6 posters
    АвторСъобщение
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

Опровержение и Извинение Empty
    ПисанеЗаглавие: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 7:43 pm

-Не съм много по извиненията но снощи малко поувлечен от алкохола съм обидил без да искам и не умишлено мой приятели -Държа да подчертая че Светльо съдържателят на Форума и Мдетекторс магазин е мой добър познат и приятел и е един от малкото коректни хора търгуващи в нашият бранш.Със снощното изявление съвсем не съм имал в предвид и визирал него а много други недобросъвестни явни или скрити търговци в кавички който се подвизават в нашите среди.Горното изявление правя не за друго ми щото разни низки душички са се възползвали веднага от ситуацията и са се опитали да направят от мухата слон с явното намерение да създадат некакви дребни инсинуации и крамоли между нас.-NO PASARAN. :bienvenue

Последната промяна е направена от stan960 на Пет Дек 21, 2012 8:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    Върнете се в началото Go down
    comander
    Цезар
    Цезар
    comander

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 8:01 pm

stan960 написа:
    -Не съм много по извиненията но снощи малко поувлечен от алкохола съм обидил без да искам и не умишлено мой приятели -Държа да подчертая че Светльо съдържателят на Форума и Мдетекторс магазин е мой добър познат и приятел и е един от малкото коректни хора търгуващи в нашият бранш.Със снощното изявление съвсем не съм имал в предвид и визирал него а много други недобросъвестни явни или скрити търговци в кавички който се подвизават в нашите среди.Горното изявление правя не за друго ми щото разни ниски душички са се възползвали веднага от ситуацията и са се опитали да направят от мухата слон с явното намерение да създадат некакви дребни инсинуации и крамоли между нас.-NO PASARAN. :bienvenue
    Станчо маи съм истървал нещто?
    lomidol
    Цезар
    Цезар
    lomidol

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 8:07 pm

Светльо, от мдетекторс е не само добър търговец, който гледа да ти угоди,а винаги гледа да ти изясни нещата и да те насочи в правилната насока.Купувал съм от него неща и дори съм си изтървал нервите от нетърпение, но той винаги е подържал добрия тон и показва че знае какво прави.Пожелавам им през новата година да станат представители и на ЛОРЕНЦ и МАЙЛАБ. santa cheers
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 8:15 pm

comander написа:
    stan960 написа:
    -Не съм много по извиненията но снощи малко поувлечен от алкохола съм обидил без да искам и не умишлено мой приятели -Държа да подчертая че Светльо съдържателят на Форума и Мдетекторс магазин е мой добър познат и приятел и е един от малкото коректни хора търгуващи в нашият бранш.Със снощното изявление съвсем не съм имал в предвид и визирал него а много други недобросъвестни явни или скрити търговци в кавички който се подвизават в нашите среди.Горното изявление правя не за друго ми щото разни ниски душички са се възползвали веднага от ситуацията и са се опитали да направят от мухата слон с явното намерение да създадат некакви дребни инсинуации и крамоли между нас.-NO PASARAN. :bienvenue
    Станчо маи съм истървал нещто?
    -Бе и аз за съжаление нещо съм му изтървал конците снощи -Ма така е кат ракижоса ти надделее в главата -Аре обаче пак Наздраве щото почти минахме през Края на Света........................................... Laughing
    lomidol
    Цезар
    Цезар
    lomidol

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 8:20 pm

Секи се истървал.Аз колко пъти съм ставал сутрин и тичам да трия и се извинявам.Снощи насметох един негър в феиса че се оженил за бяла.Напрайх го на нищо ,кюмура.Но на сутринта си харесах писаниците. атака империя

Последната промяна е направена от lomidol на Пет Дек 21, 2012 8:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 8:24 pm

-Бравос баце -Ценя ингилизката ирония...........................-Дано негрото не ти е търсило риалити обяснение. Laughing
    lomidol
    Цезар
    Цезар
    lomidol

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 8:26 pm

Нека си я търси.Може и да ми дойде на село на гости та да зарадвам и кучетата.
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 8:33 pm

-Това си е чист офтопик но не мое са сдържа да не коментирам като стар еротоман -Та братиньо,както белите кучки обичат черни пишки,така и черните кучки обичат бели пишки................................-Тъй че не бъди толкоз краен. Laughing Laughing Laughing
    кирката
    Консул
    Консул
    кирката

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 8:41 pm

Чичо stane не си виновен ти,а винцето е виновен lol! препиване
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 9:09 pm

-Чичовата,естествено че не съм, за туй и се кореагирам публично,макар че не бях длъжен никому освен пред съвеста си -Нещо дет им е невнятно на някой -Пък и сабахлам сме се чули и разбрали със Светльо така че дъл такива като тебе ша подмятат нящо си или не -Нема ЗНАЧЕНИЕ................................. Cool
    бобо
    Джадай
    Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 10:33 pm

Абеее...,как беше....in vino veritas Laughing !Мен също ме дразнят много неща във форума,даже и бях баннат. Shocked ??..... И от bobo станах бобо.Ама ся ко ма издухат и аз ще ги издухам....ЩОТО аз съм клиент,пък нали знаете-клиента винаги........Ко не го осъзнават, си е за тяхна сметка Very Happy !
    бобо
    Джадай
    Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 10:47 pm

Тежко,тежко ,вино дайте...... бира скара :soif100: препиване
    бобо
    Джадай
    Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 10:49 pm

бобо написа:
    Тежко,тежко ,вино дайте...... бира скара :soif100: препиване
    ПС-прочетете пак стихотворението -винаги ме просълзява.....
    ivanasen
    Джадай
    Джадай
    ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyПет Дек 21, 2012 11:55 pm

stan960 написа:
    -Не съм много по извиненията но снощи малко поувлечен от алкохола съм обидил без да искам и не умишлено мой приятели -Държа да подчертая че Светльо съдържателят на Форума и Мдетекторс магазин е мой добър познат и приятел и е един от малкото коректни хора търгуващи в нашият бранш.Със снощното изявление съвсем не съм имал в предвид и визирал него а много други недобросъвестни явни или скрити търговци в кавички който се подвизават в нашите среди.Горното изявление правя не за друго ми щото разни низки душички са се възползвали веднага от ситуацията и са се опитали да направят от мухата слон с явното намерение да създадат некакви дребни инсинуации и крамоли между нас.-NO PASARAN. :bienvenue
    Доста обидни думи каза , Колега по адрес на Светльо. Алкохола на никого не прощава. Титлата джадай трябва да те кара да не пишеш такива простотии, а напротив да се взима пример от теб. Хубавото е , че админа е с голямо сърце и не се връзва на простотиите , за разлика от админи и модератори от други форуми. Very Happy Весели празници на всички!

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Опровержение и Извинение   Опровержение и Извинение EmptyНед Дек 23, 2012 11:02 am

Обикновенно нямам навика да рься простотии а ако обидя някого неоснователно имам доблестта да се извиня,без да са ми нужни ментори или наставници за това .Титлите не са ми слабост за това ако дьржиш джадая ти го подарявам за Коледа.Весели празници и от мен. :bienvenue

Опровержение и Извинение
    Върнете се в началото 
    Страница 1 от 1
     Similar topics
    -
    » МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ !

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
    Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
    Идете на: