Заглавие: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 7:43 pm
-Не съм много по извиненията но снощи малко поувлечен от алкохола съм обидил без да искам и не умишлено мой приятели -Държа да подчертая че Светльо съдържателят на Форума и Мдетекторс магазин е мой добър познат и приятел и е един от малкото коректни хора търгуващи в нашият бранш.Със снощното изявление съвсем не съм имал в предвид и визирал него а много други недобросъвестни явни или скрити търговци в кавички който се подвизават в нашите среди.Горното изявление правя не за друго ми щото разни низки душички са се възползвали веднага от ситуацията и са се опитали да направят от мухата слон с явното намерение да създадат некакви дребни инсинуации и крамоли между нас.-NO PASARAN.
Последната промяна е направена от stan960 на Пет Дек 21, 2012 8:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
comander Цезар
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 8:01 pm
stan960 написа:
-Не съм много по извиненията но снощи малко поувлечен от алкохола съм обидил без да искам и не умишлено мой приятели -Държа да подчертая че Светльо съдържателят на Форума и Мдетекторс магазин е мой добър познат и приятел и е един от малкото коректни хора търгуващи в нашият бранш.Със снощното изявление съвсем не съм имал в предвид и визирал него а много други недобросъвестни явни или скрити търговци в кавички който се подвизават в нашите среди.Горното изявление правя не за друго ми щото разни ниски душички са се възползвали веднага от ситуацията и са се опитали да направят от мухата слон с явното намерение да създадат некакви дребни инсинуации и крамоли между нас.-NO PASARAN.
Станчо маи съм истървал нещто?
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 8:07 pm
Светльо, от мдетекторс е не само добър търговец, който гледа да ти угоди,а винаги гледа да ти изясни нещата и да те насочи в правилната насока.Купувал съм от него неща и дори съм си изтървал нервите от нетърпение, но той винаги е подържал добрия тон и показва че знае какво прави.Пожелавам им през новата година да станат представители и на ЛОРЕНЦ и МАЙЛАБ.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 8:15 pm
comander написа:
stan960 написа:
-Не съм много по извиненията но снощи малко поувлечен от алкохола съм обидил без да искам и не умишлено мой приятели -Държа да подчертая че Светльо съдържателят на Форума и Мдетекторс магазин е мой добър познат и приятел и е един от малкото коректни хора търгуващи в нашият бранш.Със снощното изявление съвсем не съм имал в предвид и визирал него а много други недобросъвестни явни или скрити търговци в кавички който се подвизават в нашите среди.Горното изявление правя не за друго ми щото разни ниски душички са се възползвали веднага от ситуацията и са се опитали да направят от мухата слон с явното намерение да създадат некакви дребни инсинуации и крамоли между нас.-NO PASARAN.
Станчо маи съм истървал нещто?
-Бе и аз за съжаление нещо съм му изтървал конците снощи -Ма така е кат ракижоса ти надделее в главата -Аре обаче пак Наздраве щото почти минахме през Края на Света...........................................
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 8:20 pm
Секи се истървал.Аз колко пъти съм ставал сутрин и тичам да трия и се извинявам.Снощи насметох един негър в феиса че се оженил за бяла.Напрайх го на нищо ,кюмура.Но на сутринта си харесах писаниците.
Последната промяна е направена от lomidol на Пет Дек 21, 2012 8:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 8:24 pm
-Бравос баце -Ценя ингилизката ирония...........................-Дано негрото не ти е търсило риалити обяснение.
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 8:26 pm
Нека си я търси.Може и да ми дойде на село на гости та да зарадвам и кучетата.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 8:33 pm
-Това си е чист офтопик но не мое са сдържа да не коментирам като стар еротоман -Та братиньо,както белите кучки обичат черни пишки,така и черните кучки обичат бели пишки................................-Тъй че не бъди толкоз краен.
кирката Консул
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 8:41 pm
Чичо stane не си виновен ти,а винцето е виновен
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 9:09 pm
-Чичовата,естествено че не съм, за туй и се кореагирам публично,макар че не бях длъжен никому освен пред съвеста си -Нещо дет им е невнятно на някой -Пък и сабахлам сме се чули и разбрали със Светльо така че дъл такива като тебе ша подмятат нящо си или не -Нема ЗНАЧЕНИЕ.................................
бобо Джадай
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 10:33 pm
Абеее...,как беше....in vino veritas !Мен също ме дразнят много неща във форума,даже и бях баннат. ??..... И от bobo станах бобо.Ама ся ко ма издухат и аз ще ги издухам....ЩОТО аз съм клиент,пък нали знаете-клиента винаги........Ко не го осъзнават, си е за тяхна сметка !
бобо Джадай
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 10:47 pm
Тежко,тежко ,вино дайте......
бобо Джадай
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 10:49 pm
бобо написа:
Тежко,тежко ,вино дайте......
ПС-прочетете пак стихотворението -винаги ме просълзява.....
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Пет Дек 21, 2012 11:55 pm
stan960 написа:
-Не съм много по извиненията но снощи малко поувлечен от алкохола съм обидил без да искам и не умишлено мой приятели -Държа да подчертая че Светльо съдържателят на Форума и Мдетекторс магазин е мой добър познат и приятел и е един от малкото коректни хора търгуващи в нашият бранш.Със снощното изявление съвсем не съм имал в предвид и визирал него а много други недобросъвестни явни или скрити търговци в кавички който се подвизават в нашите среди.Горното изявление правя не за друго ми щото разни низки душички са се възползвали веднага от ситуацията и са се опитали да направят от мухата слон с явното намерение да създадат некакви дребни инсинуации и крамоли между нас.-NO PASARAN.
Доста обидни думи каза , Колега по адрес на Светльо. Алкохола на никого не прощава. Титлата джадай трябва да те кара да не пишеш такива простотии, а напротив да се взима пример от теб. Хубавото е , че админа е с голямо сърце и не се връзва на простотиите , за разлика от админи и модератори от други форуми. Весели празници на всички!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Опровержение и Извинение Нед Дек 23, 2012 11:02 am
Обикновенно нямам навика да рься простотии а ако обидя някого неоснователно имам доблестта да се извиня,без да са ми нужни ментори или наставници за това .Титлите не са ми слабост за това ако дьржиш джадая ти го подарявам за Коледа.Весели празници и от мен.