Заглавие: купувам на добра цена Golden Mask 4 Чет Ное 29, 2012 5:26 pm
Golden Mask 4 за предложения на лични
който търси намира
Рис Консул
Заглавие: имам Сря Дек 12, 2012 4:30 pm
цена 450 лв. 0889127883
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Сря Дек 12, 2012 7:00 pm
инж. Войнов написа:
цена 450 лв. 0889127883
много ли си бърникал по нея ако реша ще ти звънна да се разберем
който търси намира
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Пет Дек 14, 2012 3:06 pm
Golden Mask 4, трудно се намира читава и с документи. И аз се оглеждам за такава от около две седмици но не ги продават бе Успех с търсенето
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Пет Дек 14, 2012 3:44 pm
Gandalf написа:
Golden Mask 4, трудно се намира читава и с документи. И аз се оглеждам за такава от около две седмици но не ги продават бе Успех с търсенето
Аз намерих ако имаш интерес може да се свържеш с мен ако си търсиш и ти разбира се ще ти помогна
който търси намира
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Пет Дек 14, 2012 5:11 pm
Мерси, но мисля да поизчакам още малко. Аз буквално съм нов още за тези неща и мисля още малко да поразуча това и онова. От скоро се зарибих и наблюденията ми до сега са че най добрия БГ апарат е Златна Маска 4, а за чуждите от по ефтините е Фишер. А най добрия до сега е Майнлаб ГПХ 5000. Ще следя за някой наистина хубав мет.детектор втора ръка както викаме ние в нашия край " тънка лайстна "
Джони Цезар
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Пет Дек 14, 2012 6:21 pm
Gandalf написа:
Мерси, но мисля да поизчакам още малко. Аз буквално съм нов още за тези неща и мисля още малко да поразуча това и онова. От скоро се зарибих и наблюденията ми до сега са че най добрия БГ апарат е Златна Маска 4, а за чуждите от по ефтините е Фишер. А най добрия до сега е Майнлаб ГПХ 5000. Ще следя за някой наистина хубав мет.детектор втора ръка както викаме ние в нашия край " тънка лайстна "
Само внимавай с много тънките лайсни, да не изядеш някоя сопа. Металотърсач лесно се продава на хора, които не са работили. Имам предвид нещо повредено, не марки....
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Пет Дек 14, 2012 6:49 pm
Джони. Много си прав братле. Аз най вече за това се притеснявам да взема втора ръка апарат. Защото не разбирам, даже още не съм виждал на живо, и като го взема няма и да знам как да го пробвам дали е добър. Но пък от друга страна за нов и хубав нямам пари, те са над хилядарка добрите. Да се надявам че ако един ден се реша да вземам употребяван да попадна на честен човек. Мислех си и за лизинг но май няма такъв филм.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Съб Дек 15, 2012 6:29 am
Gandalf написа:
Джони. Много си прав братле. Аз най вече за това се притеснявам да взема втора ръка апарат. Защото не разбирам, даже още не съм виждал на живо, и като го взема няма и да знам как да го пробвам дали е добър. Но пък от друга страна за нов и хубав нямам пари, те са над хилядарка добрите. Да се надявам че ако един ден се реша да вземам употребяван да попадна на честен човек. Мислех си и за лизинг но май няма такъв филм.
Има и такава фирма ама ти не си търсиш апарат за момента и аз не ти говоря за уреди втора рака
който търси намира
Джони Цезар
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Съб Дек 15, 2012 10:05 am
Gandalf написа:
Не знам ще приемеш ли съвети, но ако наистина искаш да ставаш търсач, според мен първо си вземи нещо българско, избери си един производител и си вземи ново. Лесни са за употреба и са сравнително евтини. Като поработиш няколко месеца и като разбереш къде си, какво правиш и какво искаш, тогава може и да си търсиш по-скъпа техника. И не е лошо покрай теб да има някой приятел, който поне малко разбира и от апарати и от търсене. Желая ти успех. Търсенето е страхотно изживяване. А начинаещите винаги имат късмет. За протокола - не съм братле, сестриче съм.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Съб Дек 15, 2012 11:51 am
За протокола - не съм братле, сестриче съм. [/quote]
Извинявай сестро, не знаех. . Аз съм си избрал БГ апарат и той е гм 4 защото ми се струва добър. А и смятам това да ми е хоби само, а не чак толкова да се вглабявам. Смисъл не мисля да сменям апарата. Нямам познат който да разбира от такива работи, а и тук по нашия край до сега не съм чувал да има търсачи или хора които просто си обикалят с детектори (Силистренски регион), а може и да има но да си траят .
nasko75, Дай я тази фирма да видя за какво става въпрос, ако не е проблем!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Съб Дек 15, 2012 1:19 pm
Gandalf написа:
За протокола - не съм братле, сестриче съм.
Извинявай сестро, не знаех. . Аз съм си избрал БГ апарат и той е гм 4 защото ми се струва добър. А и смятам това да ми е хоби само, а не чак толкова да се вглабявам. Смисъл не мисля да сменям апарата. Нямам познат който да разбира от такива работи, а и тук по нашия край до сега не съм чувал да има търсачи или хора които просто си обикалят с детектори (Силистренски регион), а може и да има но да си траят .
nasko75, Дай я тази фирма да видя за какво става въпрос, ако не е проблем! [/quote] ================================================= Колега то в Силистренски регион ако няма търсачи къде а пък и повечето от нас ходят за ХОБИ не сме професионалисти ще ти пратя на лично съобщение да се разберем
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Съб Дек 15, 2012 2:00 pm
nasko75, Не мога да отговарям на ЛС! Исках да ти кажа ако може да ми пратиш на лични каква е цената на 4-ката, за да знам. Ако наистина е " перфектна" тогава ще се свържа с теб за повече инфо.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Съб Дек 15, 2012 8:02 pm
nasko75, Мерси! Ще мисля! Офертата е добра наистина, в един сайт са с по 350лв. отгоре.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Нед Дек 16, 2012 9:16 pm
marselo1980, На лични още не мога да отговарям!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: купувам на добра цена Golden Mask 4 Пон Дек 17, 2012 8:04 am