E zashto, be choveche?!?!?! Dai naistina da q vidim. Moje nqkoi kolega da zabeleji neshto, koeto ti propuskash. Da q poznae ili da razchete neshto vajno. Kachi snimki
TyT написа:
подарявам стара карта дори не знам за коя част на БЪЛГАРИЯ кожена е а и на мен не ми се гони вятъра.
Тут пращай а с наложен платеж даам 20 лева село узунджово улица христо ботев номер 23
Колега пращай я на всички по двадесет лева и на теб не ти трябва да търсиш само стои и гледай за какво става въпрос колко хора ще се съберат да обикалят по тази карта тъкмо ще си направят нещо като СБОР ==================================================== една шегичка разбира се но може да им качиш нещичко да размишляват а темата ще е една от най посещаваните
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Чет Ное 29, 2012 12:30 am
здр колеги на кого да е дам,всички искате,как да реши ме спора дайте предложения.
asparuh Новобранец
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Чет Ное 29, 2012 8:19 am
TyT написа:
здр колеги на кого да е дам,всички искате,как да реши ме спора дайте предложения.
Снимай я и качи тука .Който намери може да го подели с другите участници във форума то и без това няма да е по-малко от 100-200кг.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Чет Ное 29, 2012 8:30 am
asparuh написа:
TyT написа:
Снимай я и качи тука .Който намери може да го подели с другите участници във форума то и без това няма да е по-малко от 100-200кг.
даже и повече ще е
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Чет Ное 29, 2012 8:33 am
качи им я тая карта колега че хората не могат да спят сигурно вече
който търси намира
bybyboys Легионер
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Чет Ное 29, 2012 12:46 pm
Аз имам по-добра идея. Да се съберем всички който се интересуваме от картата, колегата TyT ще е донесе а ние ще носим скари бири и ракий и ще обсъдим всички заедно този въпрос.
asparuh Новобранец
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Чет Ное 29, 2012 1:41 pm
bybyboys написа:
Аз имам по-добра идея. Да се съберем всички който се интересуваме от картата, колегата TyT ще е донесе а ние ще носим скари бири и ракий и ще обсъдим всички заедно този въпрос.
Аз ще съм на скарата a kой ще копае?
TyT Легионер
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Чет Ное 29, 2012 2:55 pm
здр юнаци утре вечер ще ви кача снимка на картата,имам си доста работа поздрави на всички ви.
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Чет Ное 29, 2012 3:38 pm
TyT написа:
здр юнаци утре вечер ще ви кача снимка на картата,имам си доста работа поздрави на всички ви.
Хаха, и на следващия ден върви снимай със скрита камера мястото.Или направо викни
bybyboys Легионер
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Чет Ное 29, 2012 4:34 pm
asparuh написа:
bybyboys написа:
Аз ще съм на скарата a kой ще копае?
Хаха ако можеш да правиш къпана сланина си ти но ако не можеш ти зимам мястото ама на мен и копането ми е интересно че съм новобранец та може да се сменяме
Diqna91 Легионер
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Чет Ное 29, 2012 4:59 pm
Мой приятел има две такива карти.Каза,че от едната не ставало нищо,всичко било много объркано и не отговаряло на истината.Аз не вярвам в такива работи.
По-добра от мен,ще бъде само дъщеря ми!
Джони Цезар
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Чет Ное 29, 2012 9:28 pm
Тая тема е най-приятния джумбиш от много време насам в тоя форум. Не знам някой ще получи ли карта и за какво ви е изобщо, но съвсем спокойно можете да си спретнете купон. Едно Наздраве на колегата с картата!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
marselo1980 Легионер
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Пет Ное 30, 2012 8:18 am
е wтом стесе забрали толкова много меракли етови една карта от мен http://prikachi.com/images/460/5389460a.jpg
TyT Легионер
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Пет Ное 30, 2012 10:23 pm
здр както обещах на гърба на картата има надписи,които трудно могат да се разчетат за това не съм ги снимал не се вижда нищо на снимката.
TyT Легионер
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Пет Ное 30, 2012 10:24 pm
Колега мойте чест и почитания , но нали не мислиш , че това е карта/ако въобще не си изпрабвал всички възможности за проучването й/ е фалшива. Не търси балъци , приятелю!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
don Про-Консул
Заглавие: Re: ПОДАРЯВАМ СТАРА КАРТА Съб Дек 01, 2012 12:31 am
Като гледам на кожа е ,и ако не е правена от някой майстор в Истамбул може и да е истинска!А за кой край на България е най-вероятно пише от зад!