Продавам Електроскоп Регулатор.Производство 2012г..Скенера сканира в радиус от километър и половина .Открива метали,които вие му зададете.Регулатора се предлага със DVD упътване как да работите с него и инструкция за тъсене.Електроскопа е в гаранция.
За 2950 лв. Тел.за контакти:0878421062
Ако искате да видите снимките:http://electroscoperegulator.alle.bg/
Извинявай за спама, но не се стърпях да те попитам:-Работи ли ?И какво регулира ?Може би кръвното-от нормално става високо и после се събират границите на този, който го е купил...
На мене вече ми свърши работа. А кръвното ми е ПЕРФЕКТНО !
Ако тези апарати наистина бачкат,нямаше в момента да пишем тук глупости. Щяхме да сме извадили всички богатсва от земята и да се печем на някои остров.
на толкова много информация тука, продължават да се натикват хорицата с разни безмислени боклуци с измислени имена.иономолекулярендистационаренсоларен багет
на толкова много информация тука, продължават да се натикват хорицата с разни безмислени боклуци с измислени имена.иономолекулярендистационаренсоларен багет
Колегата е длъжен да пробва току виш някои идиот се е хванал и се е отървал от машината и избие поне половината.
Брей, брей, брей... Много била напреднала тая технология в 21 век (километър, че и половина), аз май съм проспал младините си на село? - Защото като го видях това технологично чудо, помислих че бай Димо чобанина си е загубил радиото, на което обичаше да слуша най-новите хитове от класацията на Данчо стълбицата, по Хоризонт...!?! - Какви времена настанаха, може би в утрешният ден не трябва да ни учуди ако видим гущер как киха и КИБОРГ колега по-нивите и във форума, я с детектор, я с багети...!?!