Решил съм да си взема металотърсач засега съм се спрял на GARET ACE 250 mega ще съм благодарен да споделите вашето мнение или да ми предложите нещо по-добро>?
Колега аз много се чудих, много зависи за какво ще го използваш, аз съм с Ace 250, разликата между Ace150 и Ace250 е само в самото екранче и копчетата разгледай ги внимателно, единия има повече квадратчета за показване какъв е предмета като големина и материал, иначе като дълбочина са напълно идентични, зависи от гелемината на сондата, дори съм почти сигурен че тези двата модела са аналогични и с Euro Ace, само разлика в екраните, и трите модела използват едни и същи сонди което значи че не може ако сложиш същата сонда от Euro Ace на Аце 150 да има разлика в дълбочината. Колегите ти казват че не стават защото използват професионални апарати, но ако не си работил този е добър за начало и на добра цена. Когато вземах моя на една ниво работехме и с един български, не знам какъв модел и мярка, но Аce-то имаше по добра дискриминация, българския е по добър в дълбочина, но ако на Аce-то му сложиш голяма сонда никак няма да съжеляваш, но трябва да си наясно че на метър дълбочина може само цял трактор да хванеш. Имам предвид че с такъв апарат не можеш да очакваш някакви свръх естесвени неща например да намериш много голямо съкровище например, ако не е почти на повърхноста разбира се Ако мога да ти помогна с друго няма проблем, тук колегите обикновенно са малко скромни на информация, успех с избора
Какво се е случило между теб и Гарет че чак си го зачеркнал в списъка ?
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: мнения за GARRETT ACE 250 МЕГА Чет Дек 13, 2012 4:34 pm
hubavito написа:
Какво се е случило между теб и Гарет че чак си го зачеркнал в списъка ?
Ако ти кажа, че по-добре е да си купиш български уред правен в гараж от колкото Гарет ще ми повярваш ли?
hubavito Легионер
Заглавие: Re: мнения за GARRETT ACE 250 МЕГА Чет Дек 13, 2012 6:38 pm
Ще ти повярвам, ако си кажеш доводите и ако те са наистина основателни.
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: мнения за GARRETT ACE 250 МЕГА Чет Дек 13, 2012 7:36 pm
Ако искаш вярвай, ако искаш не. Най-добре си купи Гарет, работи с него 2-3 години и после си купи някой от нашите по-известни марки и пак 2-3 години и тогава ще разбереш каква е разликата. Успех на всички колеги и поздрави и на моя "приятел" Чарлз Гарет!