Заглавие: Re: Молба за консултация за АТ Голд Нед Сеп 30, 2012 10:07 pm
zolak написа:
Молбата ми е към колеги,които могат да покажат нагледно и обяснят повече за тази машинка.Нещо не ни се получава желания резултат.
И какво точно не ви се получава?
zolak Легионер
Заглавие: Re: Молба за консултация за АТ Голд Нед Сеп 30, 2012 10:26 pm
бобо написа:
zolak написа:
Молбата ми е към колеги,които могат да покажат нагледно и обяснят повече за тази машинка.Нещо не ни се получава желания резултат.
Апарата е купен за намиране на златинки,не съм била на пробите и при обяснението на това какво е станало,мисля,че не са направили правилните настройки за златинки.Самата аз нямам много инфо какво са тествали,но ако може все пак някой да покаже--това е важното.
това ,което не може да ме убие ,ме прави по-силна
бобо Джадай
Заглавие: Re: Молба за консултация за АТ Голд Нед Сеп 30, 2012 11:04 pm
Ами може просто да няма златинки. Но ако има най добре ще ги хване на ол метал-всъщност това е програмата за търсене на самородно.Аз от този модел нямам впечатления,но живо ме интересува,щото смятам да си взема едно,ма още ги няма в наличност.Та ако някой ще ме разубеждава–сега е момента. И ще ти бъда благодарен,ако споделиш впечатления,...освен ,че не хваща златинки.
comander Цезар
Заглавие: Re: Молба за консултация за АТ Голд Нед Сеп 30, 2012 11:15 pm
zolak написа:
бобо написа:
zolak написа:
Апарата е купен за намиране на златинки,не съм била на пробите и при обяснението на това какво е станало,мисля,че не са направили правилните настройки за златинки.Самата аз нямам много инфо какво са тествали,но ако може все пак някой да покаже--това е важното.
Няма как този апарат да хване златинки,по скоро златинка 10 грама но не и от порядака 0.5 0.7.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Молба за консултация за АТ Голд Пон Окт 01, 2012 8:03 pm
-Верно,нема как -И не само тоя ми всичките на 18,19кХц -НЪГЕТС -значи буквално -МАЛКИ КЪСЧЕТА САМОРОДНО ЗЛАТО -Не, златинки,които требва да мериш в сантиграми...............................
Последната промяна е направена от stan960 на Пон Окт 01, 2012 8:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Молба за консултация за АТ Голд Пон Окт 01, 2012 8:47 pm
Най малкото късче самородно злато което съм хващал с гъдулката е било един грам.Предполагам че и въпросния апарат ще хваща от този размер нагоре.Както казва колегата Stan златинките са много дребни и май само със легена. Иначе с гъдулката а и с други металотърсачи се хващат хемиоболи колкото главичка на кибритена клечка.Но много плитко при много лека почва и много равен терен.Докато където има злато почвите са по тежки а има и магнетит който бърка малко работата.Ако иска човек да намира по дребни златни парченца трябва да вади и магнетита.Поне със гъдулката е така.
zolak Легионер
Заглавие: Re: Молба за консултация за АТ Голд Сря Окт 03, 2012 10:20 pm
Благодаря момчета,насочихте ме към отговорите.
това ,което не може да ме убие ,ме прави по-силна
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Молба за консултация за АТ Голд Съб Окт 13, 2012 11:44 am