Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Сря Окт 03, 2012 10:42 pm
Микрона има клип на НРГ-150 как хваща монета под дебели много ръждиви железа но търсещата сонда беше много близо.Щеше да бъде по-реално ако ги беше заровил поне на 20 см.Ако покаже същата дискриминация при реални условия то това е най добрия Български апарат.Ако някой колега има такова апаратче и сподели мнение ще бъда много благодарен.Защо да давам 2000лв.за Фишер или Майнлаб след като Стефко го дава за 600лв.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Чет Окт 04, 2012 9:09 pm
анди999 написа:
Микрона има клип на НРГ-150 как хваща монета под дебели много ръждиви железа но търсещата сонда беше много близо.Щеше да бъде по-реално ако ги беше заровил поне на 20 см.Ако покаже същата дискриминация при реални условия то това е най добрия Български апарат.Ако някой колега има такова апаратче и сподели мнение ще бъда много благодарен.Защо да давам 2000лв.за Фишер или Майнлаб след като Стефко го дава за 600лв.
Мале..... дай да видим клипа.....
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Чет Окт 04, 2012 9:34 pm
ivangrozni написа:
Изчетох всичко до тук и никой не спомена най- българският и със сигурност най- дълбокия апарат - Варненската гъдулка. Много бих искал да разбера защо не се говори за него , един познат ми каза , че било така защото не бил за меко казано "сложен " за днешното поколение.
Отдавна щях да похваля гъдулката,но не съм работил със никой от апаратите за които се говори във форума.И за това не мога да направя сравнение и да дам мнение кой е по добър металдетектор.До 1997 год. съм имал 4-5 фабрични апарата и не си спомням колко гаражни.Най ми харесваше варненската гъдулка,но сега може да има по хубави,-не знам.
bad boy Новобранец
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Пет Окт 05, 2012 3:55 pm
vvurbanov написа:
ivangrozni написа:
Изчетох всичко до тук и никой не спомена най- българският и със сигурност най- дълбокия апарат - Варненската гъдулка. Много бих искал да разбера защо не се говори за него , един познат ми каза , че било така защото не бил за меко казано "сложен " за днешното поколение.
Отдавна щях да похваля гъдулката,но не съм работил със никой от апаратите за които се говори във форума.И за това не мога да направя сравнение и да дам мнение кой е по добър металдетектор.До 1997 год. съм имал 4-5 фабрични апарата и не си спомням колко гаражни.Най ми харесваше варненската гъдулка,но сега може да има по хубави,-не знам.
колеги от Варненско работят с тия гъдулки и са много доволни, но времето на гъдулките принципно е минало
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Пет Окт 05, 2012 5:17 pm
Колега, бихте ли разяснил какъв е този минал принцип за "гъдулките" ?
bad boy Новобранец
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Съб Окт 06, 2012 3:22 pm
ivangrozni написа:
какво разнообразие от възможности можеш да очакваш от апарат с две копчета и единствена несменяема сонда?...работят добре само на нормални почви и ако някой майстор успее да докара някой см повече дълбочина, то ще е за сметка на стабилния грундбаланс, но дали следващия му апарат ще е същия..кой ти казва....а колегите със стрелковите като застанат над един сигнал....другите са минали още пет шест метра и са обработили още пет сигнала....единственото им предимство си остава цената....с това не казвам, че купешките и вносните са вълшебни....
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Съб Окт 06, 2012 5:07 pm
bad boy написа:
ivangrozni написа:
какво разнообразие от възможности можеш да очакваш от апарат с две копчета и единствена несменяема сонда?...работят добре само на нормални почви и ако някой майстор успее да докара някой см повече дълбочина, то ще е за сметка на стабилния грундбаланс, но дали следващия му апарат ще е същия..кой ти казва....а колегите със стрелковите като застанат над един сигнал....другите са минали още пет шест метра и са обработили още пет сигнала....единственото им предимство си остава цената....с това не казвам, че купешките и вносните са вълшебни....
аз бачкам с гадулка и това което казваш вобще нее вярно като и свикнеш един пат ще работиш толкова бързо колкото сас сички други бангий
bad boy Новобранец
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Съб Окт 06, 2012 6:35 pm
FILIP2 написа:
bad boy написа:
ivangrozni написа:
аз бачкам с гадулка и това което казваш вобще нее вярно като и свикнеш един пат ще работиш толкова бързо колкото сас сички други бангий
няма да споря с теб, колега, щом ти харесва - това е най-важното - да си доволен от апарата си....аз вече не мога да работя с гъдулка...след като правих това повече от 15 години...изискванията ми към техниката са различни....но освен техниката има и други неща важни за успеха - упорство и късмет...ако имаш тях, може и много да си доволен от гъдулката...успех!!!!
radva4 Новобранец
Заглавие: moje li po nqkakyv na4in da se svarja sas vas. blagodarq Нед Фев 10, 2013 12:18 pm
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Нед Фев 10, 2013 4:50 pm
Колега, първо темата се повтаря - в предишната подобна се изписа предостатъчно по въпроса. И второ - направи малко усилия да пишеш без правописни грешки. Поне заглавието да е читаво. Предполагам, че си завършил поне 8-ми клас и имаш тази възможност. Поздрави!
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Нед Фев 10, 2013 5:09 pm
Пирата, с 32" сондата няма кой да го мине
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
кирката Консул
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Нед Фев 10, 2013 9:19 pm
ти освен гарет и пират друг металдетектор виждал ли си?
Око да види,ръка да пипне.
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Нед Фев 10, 2013 10:28 pm
Той не е виждал нито гарет, нито пират, ама му са казали, че са добри- та затова говори уверено
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Нед Фев 10, 2013 11:58 pm
ivanasen написа:
Riminats написа:
Здравйте предстоими да си купя МД.Спрял сам се на Бг.детектор но и така и немога да си избера конкретна марка .Нека които има МД.БГ,производство да даде някакво мнение и характеристики. Благодаряви предварително!
Искам да ти кажа колега , че според мен почти са изравнени възможностите на всички МД на Бг производителите. Така , че каквато и да вземеш все тая! Ше има разлика в цените малко /едните имат повече екстри/. При западните е по-различно! Ти си прецени!
Искам да допълня само , че е много важно задкормилното устройство т.е. самият Теб. Ако съумееш да му свикнеш , ще си доволен много от него. Успех при покупката.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Баир-Будала Легионер
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Пон Фев 11, 2013 5:12 pm
bobi31 написа:
Той не е виждал нито гарет, нито пират, ама му са казали, че са добри- та затова говори уверено
Правилно, колега! Само "незнаещите" могат да бъдат толкова крайни в изказванията си!
atina Про-Консул
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Пон Фев 11, 2013 11:17 pm
Пичове за мен наи работарските уреди са фишер,технетикс и големите гарети това са водещите фирми всичко друго е пудра!
Джони Цезар
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Пон Фев 11, 2013 11:27 pm
atina написа:
Пичове за мен наи работарските уреди са фишер,технетикс и големите гарети това са водещите фирми всичко друго е пудра!
И Майнлаб ли е в "пудрите"? Или те нямат нужда от реклама?
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
comander Цезар
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Пон Фев 11, 2013 11:59 pm
Аз пък се чудя последно време,Какви са тези теми?С цел интриги и празни приказки.Наи добрия детектор е тос дет си е изкарал парите.
Джони Цезар
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Вто Фев 12, 2013 12:05 am
comander написа:
Аз пък се чудя последно време,Какви са тези теми?С цел интриги и празни приказки.Наи добрия детектор е тос дет си е изкарал парите.
А, ей туй е приказка на място!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Вто Фев 12, 2013 12:08 am
comander написа:
malcito Новобранец
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Вто Фев 12, 2013 3:50 pm
[quote="comander"
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Вто Фев 12, 2013 5:08 pm
bobi31 написа:
Абе я по-хубаво елате на някой събор та да видите нещичко какво им е по различното на фабричните, ти гледай дълбочината а не да ми гониш дисплейи така ,че млк......млк.....
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Вто Фев 12, 2013 5:31 pm
hamido написа:
така ,че млк......млк.....
Опа, не се изживявай като цензура!
ILKOBOY Новобранец
Заглавие: Re: До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор Вто Фев 12, 2013 11:09 pm
Господа БГ производители стига с тези ненормални клипове. Съвета ми е единствено да гледате големите марки и да се учите от тях и стига сте ги копирали!!!!!!!!!! Изоставате на светлинни години от тях! Ако си мислите , че не е така отворете кутията на един БГ МД и на един западен /то се знае кои се копират и вижте сами -фишер и магнум/. Реклама , яка , ниски цени , а вътре платката е крадена/ с малки промени/.
p.s. Един бг. производител искаше да прави паралелни тестове с моя МД. , да покаже , колко е по добър. Човече , опомни се , Ти нямаш собствена разработена - основа на твоята платка , всичко , Ти е крадено от западните марки/ да не ги изброявам пак/ и до наслагване в зависимост от българските почви.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
До всички който могат да дадът ,някакво мнение за наи добрия бг,металдетектор