Заглавие: Re: Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали Чет Сеп 13, 2012 9:14 am
за тези които не копаят олово и го игнорират-златото е наи близо като честота на засичане с оловото.тъи че-честито
markos Преторий
Заглавие: Re: Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали Чет Сеп 13, 2012 12:36 pm
Ама то остана ли място където да се пробва на спокойствие МД за да се видят възможностите му в таз държава не остана парче земя която да не е опитала вкуса на лопата и кирка.Бензина стана 3лв.циганина вдигна надника за копаене живота станал много скъп,и вече се принуждаваме да вървим 2-3ч.път от асфалт до де стигнем Място което ще ни чака...девствено!!!
топи Цезар
Заглавие: Re: Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали Чет Сеп 13, 2012 9:33 pm
markos написа:
Ама то остана ли място където да се пробва на спокойствие МД за да се видят възможностите му в таз държава не остана парче земя която да не е опитала вкуса на лопата и кирка.Бензина стана 3лв.циганина вдигна надника за копаене живота станал много скъп,и вече се принуждаваме да вървим 2-3ч.път от асфалт до де стигнем Място което ще ни чака...девствено!!!
ако ти кажа че миналата седмица ме караха на 2 крепости небарани няма да ми повярваш.и аз неможах да повярвам като ги видях.едната е главната крепост на наи голямото тържище в региона и усилено се търси от археолозите.на входа о6те стоят колоните с гръцки или римски надписи по тях.еи ги
http://prikachi.com/images/744/5266744e.jpg
http://prikachi.com/images/785/5266785E.jpg
тъи че има още неоткрити места.няма се отчаивате
Последната промяна е направена от топи на Чет Сеп 13, 2012 9:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали Чет Сеп 13, 2012 9:41 pm
топи написа:
markos написа:
ако ти кажа че миналата седмица ме караха на 2 крепости небарани няма да ми повярваш.и аз неможах да повярвам като ги видях.едната е главната крепост на наи голямото тържище в региона и усилено се търси от археолозите.на входа о6те стоят колоните с гръцки или римски надписи по тях
Колеги за мен все още има интресни обекти/Неоткрити/! Дори и смачкани , но имало храсти и тръни, а сега е почистено в следствие на оран /по програма Сапард/ и се откриват още интересни работи. Успех на всички търсачи!
pesh0 Новобранец
Заглавие: Re: Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали Чет Сеп 13, 2012 10:17 pm
а по нивите не правят ли проблеми ?
Гост Гост
Заглавие: Re: Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали Чет Сеп 13, 2012 10:31 pm
pesh0 написа:
а по нивите не правят ли проблеми ?
Да пази Господ , досега не съм имал проблеми , само със някой собственици на земя. Не искат в ливадите да им се копае и си мислят , че ще открият голямото "имане".
pesh0 Новобранец
Заглавие: Re: Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали Чет Сеп 13, 2012 10:51 pm
то по закон е разрешено , но кой ти гледа закона ние нали сме най - големите престъпници.. както и да е успех тогава на всички колеги и avgvstvs1 приятел виж си личните
Гост Гост
Заглавие: Re: Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали Чет Сеп 13, 2012 11:25 pm
Видях, ги , но всичко цветно се копае или колебаещо се. Това е моя съвет за 10г.стаж. Успех в търсенето!
markos Преторий
Заглавие: Re: Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали Нед Сеп 16, 2012 11:52 am
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали Нед Сеп 16, 2012 1:28 pm
Виждал съм подобно нещо на снимка.Ставаше въпрос за много известен римски път.Строителите на пътя бяха направили светилище на някой бог,(дали не беше Митра)което приличаше на това.Това е само предположение.
milko Новобранец
Заглавие: нннннннннннннн Пон Окт 15, 2012 6:34 pm
колега всички машини допускат грешки няма такава машина която да не бърка и монетарките ръждата я баркат с златото и електроскопите и те и омнитроните всички [left]
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали Вто Окт 16, 2012 12:52 am
jordan_nenov написа:
petrov81231 написа:
детектор за благородни метали
А до каква цена?
Апарата с който работя има феноменална дискриминация. Фишер Ф75. Ама е малко скъпичък - 1500 лв. мисля че е. Абсолютна гаранция че с него черно няма да вадиш. Успех !
Тук колегата е прав , но най добрият детектор според мен е продължителната работа само с един МД по този начин се срастваш с него и спокойно можеш да разграничаваш цветните метали!
Препоръчайте ми детектор който отделя цветни от благородни метали