Заглавие: ВНИМАНИЕ НОВА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА Сря Юли 25, 2012 6:08 pm
Колеги, внимавайте сигнализираха ни колеги за нова телефонна измама. Обажда се скрит номер и Ви казват, че сте спечелили награда от Технополис и трябва да се обадите на номер, който е импулсен. НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ ТОВА Е ИЗМАМА И НЕ ЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОНА, КОЙТО ЩЕ ВИ КАЖАТ
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ НОВА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА Сря Юли 25, 2012 7:13 pm
Благодаря за предупреждението. Бъди жив и здрав и късмет !
Гост Гост
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ НОВА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА Чет Юли 26, 2012 11:08 am
adminn написа:
Колеги, внимавайте сигнализираха ни колеги за нова телефонна измама. Обажда се скрит номер и Ви казват, че сте спечелили награда от Технополис и трябва да се обадите на номер, който е импулсен. НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ ТОВА Е ИЗМАМА И НЕ ЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОНА, КОЙТО ЩЕ ВИ КАЖАТ
Колегата, adminn е прав! Ще ви разкажа за една интернетна измама. Значи под много софтуери за изтегляния стои надписа изпрати смс на номер ............ за да получиш достъп до софтуера- цена на смс 0,60лв с ддс. В същото време , Ти пращаш този смс и ти маркират 6 лв с ддс и ти дават линк , на който въобще несъществува този софтуер.Аз изгорях , така, че ВНИМАВАЙТЕ!!!!!!!!!!
Гост Гост
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ НОВА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА Чет Юли 26, 2012 11:42 am
Колеги това е телефона 18423 на който не трябва да пращате смс, защото един смс струва 6лв. След това нищо неполучаваш.
mario1 Новобранец
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ НОВА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА Съб Юли 28, 2012 10:09 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Колеги това е телефона 18423 на който не трябва да пращате смс, защото един смс струва 6лв. След това нищо неполучаваш.
Колега кога имаш време за търсене,ти не ставаш от компа бе брат.Или си вълк у овча кожа
Гост Гост
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ НОВА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА Нед Юли 29, 2012 1:04 am
mario1 написа:
AVGVSTVS 1 написа:
Колега кога имаш време за търсене,ти не ставаш от компа бе брат.Или си вълк у овча кожа
Извинявам се , че не е свързано с темата, но имам право на отговор. Слушай , колега и запомни! Мисля , че или си баш новобранец или провокатор. При 45градуса на слънце и при треви до кръстта /изсъхнали и тръни / и всякакви влечуги ми кажи в България къде има обект/ освен, ако не копаеш табани или в борова гора, където в момента можеш да търкаш/в моя край , аз незнам обекти в борови гори и никога не съм копаел табани и никога няма да копая . За мен това е кощунство. Моето е хоби , а не професия да зареда 200лв. бензин и да обикалям обектите в България и да спя на палатки и да търса "ГОЛЯМОТО ИМАНЕ"Пък що се отнася до компа , когато работата налага на човек постоянно да носи лаптоп с него нищо не ми пречи да драскам от време на време. Още повече от този форум научих много , а така също и наскоро се регистрирах в другият форум http://bg-draga.com/ucp.php?mode=login, в които има поне две теми , където съм 100%специалист/ това ми е професията/. Недей повече да бръщолевиш глупости, а!? p.s. НИКОГА НЕ ТЪРКАМ С ДРУГИ КОЛЕГИ , А ВИНАГИ САМ! ТУК СИ ПОЗНАЛ, ЧЕ СЪМ ВЪЛК ЕДИНАК. "САМ ПАДНАЛ, САМ СТАНАЛ"
Последната промяна е направена от AVGVSTVS 1 на Нед Юли 29, 2012 1:58 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ НОВА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА Нед Юли 29, 2012 1:51 am
mario1 написа:
AVGVSTVS 1 написа:
Ако не си признателен за тази информация , която ти давам за този телефон 18423 или невярваш напиши го в интернет ще се получат някои приемливи обяви за по-0,60лв с ддс изпрати смс ще дариш на някой чичко и леля 6лв. Успех
charon Цезар
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ НОВА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА Нед Юли 29, 2012 8:38 am
AVGVSTVS 1 написа:
mario1 написа:
AVGVSTVS 1 написа:
Извинявам се , че не е свързано с темата, но имам право на отговор. Слушай , колега и запомни! Мисля , че или си баш новобранец или провокатор. При 45градуса на слънце и при треви до кръстта /изсъхнали и тръни / и всякакви влечуги ми кажи в България къде има обект/ освен, ако не копаеш табани или в борова гора, където в момента можеш да търкаш/в моя край , аз незнам обекти в борови гори и никога не съм копаел табани и никога няма да копая . За мен това е кощунство. Моето е хоби , а не професия да зареда 200лв. бензин и да обикалям обектите в България и да спя на палатки и да търса "ГОЛЯМОТО ИМАНЕ"Пък що се отнася до компа , когато работата налага на човек постоянно да носи лаптоп с него нищо не ми пречи да драскам от време на време. Още повече от този форум научих много , а така също и наскоро се регистрирах в другият форум http://bg-draga.com/ucp.php?mode=login, в които има поне две теми , където съм 100%специалист/ това ми е професията/. Недей повече да бръщолевиш глупости, а!? p.s. НИКОГА НЕ ТЪРКАМ С ДРУГИ КОЛЕГИ , А ВИНАГИ САМ! ТУК СИ ПОЗНАЛ, ЧЕ СЪМ ВЪЛК ЕДИНАК. "САМ ПАДНАЛ, САМ СТАНАЛ"
Абе човеко,то и при мене е жега,обаче поне веднъж в седмицата ловя машината и отивам в гората,защото крастата не търпи и не признава пек и мраз незнам ти как издържаш...?
Viver est militare!
Гост Гост
Заглавие: Re: ВНИМАНИЕ НОВА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА Нед Юли 29, 2012 9:49 am
Тук не е мястото за този каментар не е свързано с темата!