продавам Блистол 48 с още една антена 38 цена 350лв тел 0885490136
adminn Admin
Заглавие: Re: blistol ltc48 Сря Юли 25, 2012 11:07 am
Снимка на апарата, който провоте ще е добре да се прикачи. Така шансовете за успешна сделка се увеличават значително.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
JORDANOS Легионер
Заглавие: Re: blistol ltc48 Пет Юли 27, 2012 10:26 pm
250
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: blistol ltc48 Съб Юли 28, 2012 11:30 pm
слагай снимки бре
Гост Гост
Заглавие: Re: blistol ltc48 Нед Юли 29, 2012 1:27 am
И аз като колегата admin и другите ще те помоля да сложиш снимки да видим за какво става на въпрос. Не е въпрос да сваляш цената , а да се види МД в какво състояние е . Поне външно.
JORDANOS Легионер
Заглавие: Re: blistol ltc48 Вто Юли 31, 2012 1:05 am
эа 100 лв можеш да дойдеш да пробваш да иэвадиш някои сигнал и ще прецениш дали те кефи ако искаш ще извикаме и колега сас по модерен и ще сравняваме
Гост Гост
Заглавие: Re: blistol ltc48 Вто Юли 31, 2012 1:19 am
Колега нямам нищо против теб, но ако твоя засече сигнал- 20 ст на 45см. можем да говорим.Не си мисли , че другите слама ядат . Просто исках да ти кажа да сложиш снимки. Това е. неискам да си мислиш , че ти права сечено, напротив помагам ти да го продадеш. Поздрави!
Гост Гост
Заглавие: Re: blistol ltc48 Вто Юли 31, 2012 10:55 am
JORDANOS написа:
эа 100 лв можеш да дойдеш да пробваш да иэвадиш някои сигнал и ще прецениш дали те кефи ако искаш ще извикаме и колега сас по модерен и ще сравняваме
Луд умора нема!!!!!!!! Ти му викаш сложи снимки , а той за 100лв можеш да дойдеш. О.к. Имаш ги тия 100кинта къде да дойда да го пробвам? Извикай и колега с по-модерен да ги сравняваме.
а ве ей отворко първо почти всеки энае историята на апарата ми второ ти не си потенциялен клиент че да ти се варжа на кого магарето е по мажко и трето неэнам эашто като чуете за блистол и откачате
Гост Гост
Заглавие: Re: blistol ltc48 Чет Авг 02, 2012 1:27 pm
JORDANOS написа:
а ве ей отворко първо почти всеки энае историята на апарата ми второ ти не си потенциялен клиент че да ти се варжа на кого магарето е по мажко и трето неэнам эашто като чуете за блистол и откачате
Аз не съм , но един мой приятел който работеше с блистол, но му се развали е потенциален клиент. Той е доста по възрастен от мен и не умее да работи с компютрите. Казах му за обявата и прояви интерес. Искаше да види снимките на МД , след като ги побликува от тук насетне проблема си е негов ще го купува ли няма ли да го купува. Има координатите ти и да се оправя. Просто му вършех услуга , а ако стане продажбата и на теб. Нямам нищо против блистол. Напротив по моя край ги хвалят.
JORDANOS Легионер
Заглавие: Re: blistol ltc48 Чет Авг 02, 2012 11:11 pm
апарата се намира във в.търново.Цената на апарата само със малката антена е 200лв.dd 38 e 100лв.А целия комплект 250лв.