Заглавие: продавам White's Prizm III Нед Юли 22, 2012 2:45 pm
продавам White's Prizm III спешно за 250 лева-не се отказвам от хобито просто детето ми се нуждае от операция и сабирам пари машината си работи добре много малко е ходено с нея.
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Нед Юли 22, 2012 2:46 pm
[quote="sparta79"]продавам White's Prizm III спешно за 250 лева-не се отказвам от хобито просто детето ми се нуждае от операция и сабирам пари машината си работи добре много малко е ходено с нея. тел:0899278376
BEKS Консул
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Нед Юли 22, 2012 7:57 pm
С каква антена е апарата и от кой град си?
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Пон Юли 23, 2012 5:09 pm
с малката е от Бургас сам
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Пон Юли 23, 2012 5:22 pm
снимки мога да пратя по скаип
mladenov_78 Новобранец
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Вто Юли 24, 2012 8:34 pm
Имаш ЛС
silver Преторий
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Вто Юли 24, 2012 10:13 pm
А П Е Л .здравейте колеги замислих се в/у това че колегата си продава машината за да помогне на детето си . според мен всеки от нас може да отдели по едни 10 лв. за да помогнем на колегата и няма да е нужно даже да си продава машината . тази сума а и каквато и да е друга е нищо в сравнение с живота и здравето на едно дете , нека не забравяме че сме хора и трябва да си помагаме.
колега остави координати за изпращане на пощенски запис и банкова сметка ако имаш.
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Вто Юли 24, 2012 10:44 pm
silver написа:
А П Е Л .здравейте колеги замислих се в/у това че колегата си продава машината за да помогне на детето си . според мен всеки от нас може да отдели по едни 10 лв. за да помогнем на колегата и няма да е нужно даже да си продава машината . тази сума а и каквато и да е друга е нищо в сравнение с живота и здравето на едно дете , нека не забравяме че сме хора и трябва да си помагаме.
колега остави координати за изпращане на пощенски запис и банкова сметка ако имаш.
Ти ли си най умния благародник в този форум ? Банкова сметка а ? Като те чета не ми мязаш на банкер . Купи ти апарата - помогни и тогава се прави на мъж.
QNUS Консул
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Сря Юли 25, 2012 12:32 am
BA4O KOLIO написа:
silver написа:
Ти ли си най умния благародник в този форум ? Банкова сметка а ? Като те чета не ми мязаш на банкер . Купи ти апарата - помогни и тогава се прави на мъж.
Млъкни бе лигльо!!!!Не те ли е срам?
Приветствам идеята -НЕКА КОЛЕГАТА ДА ДАДЕ КООРДИНАТИ -кой с каквото може да помогне.Нека колегата да ми прати на лични.
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Сря Юли 25, 2012 7:37 pm
колеги не се караите няма време да се сабират на 6 август отиваме в софия благодаря за загриженоста продавам каквото мога за да платя операцията и престоя за предрожител благодаря все пак че има такива хора все пак такав е живота гаден трябва да теглим да да мине всичко добре пак парите се печелят и знае ли човек пак може да си купя.
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Сря Юли 25, 2012 7:44 pm
нямам никакви сметки просто така ме трясна живота изведнаж и сега ходене по маките благодаря още веднаж колеги за загриженоста.
silver Преторий
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Сря Юли 25, 2012 8:13 pm
пожелавам ти всичко да мине успешно и благополучно и да го видим това дете още на септемврийския събор на федерацията живо и здраво. и все пак ако дадеш данни за пощенски запис или сметка бих искал да помогна с какво мога защото до 6 август има още време.
lomidol Цезар
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Сря Юли 25, 2012 9:48 pm
Ако трябва да се дарява кръв 0889-399-456 по всяко време от София съм.Успех.
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Чет Юли 26, 2012 6:16 am
благодаря много-много колеги ще се радвам вси4ко да мине успешно,ще ви кажа като приключи всичко,да само в София да помогнат,заболяването е на единия бъбрек много слаба функция.Много ме е яд че не стана на мен а на дете то ми благодаря все пак че има с кои да споделя все пак олеква малко.Само се моля да не го махнат а да го оправят.
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: продавам White's Prizm III Чет Юли 26, 2012 9:36 pm
lomidol написа:
Ако трябва да се дарява кръв 0889-399-456 по всяко време от София съм.Успех.