Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Съб Юли 21, 2012 10:28 pm
За повечето колеги от този форум ,,гаражните" апарати са боклуци,но чужденците които напъват да се сдобият с тях трябва да са шматки или сиромаси за да ги предпочетат пред такъв голям избор от прехвалени,модерни и скъпи модели.И аз ако натракам една шапка пари за апарат и се окаже ,че възможностите му са посредствени ще го хваля защото ще изглеждам на глупак.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Съб Юли 21, 2012 11:13 pm
Хе,хе , събрала се група индианци и с един поглед разбра , че компютъра не струва . Това да даваш генерално заключение и прибързано мнение без да си запознат с възможностите и начина на работа с устройството е меко казано чобанско изпълнение . От клипа не се вижда и другите тояжки да показват нещо извънземно . Това че някой хора не могат да си позволят съвременни апарати , не значи че не струват , грозденцето май е кисело . На такива хора не трябва да им се дават сложни уреди , след като не могат да работят с тях , толко им е акъла и се излагат .
Karamukan Новобранец
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Нед Юли 22, 2012 10:10 pm
golden mask fan написа:
За повечето колеги от този форум ,,гаражните" апарати са боклуци,но чужденците които напъват да се сдобият с тях трябва да са шматки или сиромаси за да ги предпочетат пред такъв голям избор от прехвалени,модерни и скъпи модели.И аз ако натракам една шапка пари за апарат и се окаже ,че възможностите му са посредствени ще го хваля защото ще изглеждам на глупак.
По добре ги пиши тези неща с официалната си регистрация.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Вто Юли 24, 2012 10:34 am
golden mask fan написа:
Колега, а случайно да забелязваш, че фишера е на режим Bottle Cap - или с други думи, при малки съмнения да дава желязо... Нека колегата да даде в режим JE - тогава да видим каква музика ще запее фишера и всички Тома Неверни....
Karamukan Новобранец
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Вто Юли 24, 2012 12:19 pm
В какъвто и режим да е все ще прави добра музика.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Вто Юли 24, 2012 1:19 pm
Значи колега ти смяташ, че настройките на апаратите не вършат нищо, така ли?
Щото аз смятам, че например на фишера ако сваля прага на минимум и чувствителността също на минимум, обикновен тиган над 15 см ще дава по-добър сигнал от него...
Petronii Цезар
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Вто Юли 24, 2012 3:21 pm
jordan_nenov написа:
Значи колега ти смяташ, че настройките на апаратите не вършат нищо, така ли?
Щото аз смятам, че например на фишера ако сваля прага на минимум и чувствителността също на минимум, обикновен тиган над 15 см ще дава по-добър сигнал от него...
Той най-вероятно има в предвид , че при всякакви настройки фишера ще е по-добре от онези залъгалки . Много ясно , че ако не настроиш апарата и използваш съответните режими подходящи за работа всеки уред ще изглежда така . Онези артисти във филма ,ако врътнат дискриминацията до края и намалят усилването , техните големи уреди също нищо няма да чуят , затова неслучайно повечето търсачи използват съвсем лека дискриминация.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Вто Юли 24, 2012 3:32 pm
Аз също използвам ниска дискриминация - disk=0. Така чувам и цвят и черно. За да има що годе някаква справедливост, различните машини трябва да са с еднакви настройки. Вече е въпрос на късмет кой какви настройки ползва в дадения момент, за да извади нещо по-така. Вече съм крайно убеден че късмета е всичко в нашето хоби. Късмет на всички колеги.
untaught Новобранец
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Вто Юли 24, 2012 4:11 pm
Аман от големи "разбирачи", които само объркват новаци като мен. Ако това видео го гледаш, когато за пръв път си чул за хобито, какво ще си кажеш - лелеее... тия скапани заводски машии.... не били толкова добри! Реално, погледнато на някой хора или ума им къс, или ръчичките от някъде излизат... Жалко само, че объркват хората.
Karamukan Новобранец
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Вто Юли 24, 2012 9:01 pm
Един колега има F75,като ходим да търкаме заедно,тоя фишер като почне да хълца и да скимти всеки път събира чакалите на къра.Друг въпрос е че под керамика цвета става желязо.Дискриминацията не е добра,дълбочината също.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Вто Юли 24, 2012 9:55 pm
jordan_nenov написа:
Колега, а случайно да забелязваш, че фишера е на режим Bottle Cap - или с други думи, при малки съмнения да дава желязо... Нека колегата да даде в режим JE - тогава да видим каква музика ще запее фишера и всички Тома Неверни....
точно в режим "JE" апарата става доста нервен "не-спокоен" и винаги лъже!!!! вярно е че в този режим е и по-дълбок! но тук не става въпрос за дълбочина: а за точни показания!!! излишно е да спориме!!!! АЗ съм собственика на този клип, и ми е омръзнало да правя подобни тестове! очевидно КЕРАМИКАТА е проблем за ВСИЧКИ апарати!!!!! така че нека ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ да се срамуват, а не собствениците на скъпи апарати!!!!! КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ
:
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Сря Юли 25, 2012 1:14 am
Ооооо, Подлеций, къде изчезна бре човек? Аз имам някакви спомени, че ти нещо неможеше да си успокоиш фишера... Сега ще ме караш аз да правя клип, за да видиш спокоен фишер в je режим как свири цвят в керамика... На следващия излет имаш клипа. Успех на всички колеги.
deultum Цезар
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Сря Юли 25, 2012 6:36 am
Podlecii.avg написа:
очевидно КЕРАМИКАТА е проблем за ВСИЧКИ апарати!!!!! така че нека ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ да се срамуват, а не собствениците на скъпи апарати!!!!! КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ
Браво колега , явно доста хора са се усетили за този проблем но само ти се реши да го кажеш . Така е с малки изключения всички ИБ апарати куцат в керамика и орудени камъни . Естествено зависи каква е керамиката !
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ЗА ЛЮБИМЦИТЕ НА ФИШЕР Сря Юли 25, 2012 7:56 pm
jordan_nenov написа:
Ооооо, Подлеций, къде изчезна бре човек? Аз имам някакви спомени, че ти нещо неможеше да си успокоиш фишера... Сега ще ме караш аз да правя клип, за да видиш спокоен фишер в je режим как свири цвят в керамика... На следващия излет имаш клипа. Успех на всички колеги.
за успокояването незнам: ама как че пробиеш керамиката !!!! те това ми е чудно!!! дребен костак под керамика става 100% ДЖилезо бе братче.