Заглавие: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 12:53 am
Колеги ! Въпроса ми е намирано ли е досега в нашата страна по-ценни минерали ? И ако е къде и кога?
Последната промяна е направена от AVGVSTVS 1 на Съб Юли 21, 2012 10:16 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Karamukan Новобранец
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 1:36 am
AVGVSTVS 1 написа:
Колеги ! Въпроса ми е намирано ли е досега в нашата страна диаманти ? И ако е къде и кога?
Въпросът ти не е за тоя форум,ти се чудиш май вече какво да напишеш.По добре качи малко снимки с находки и ще си актуален.
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 9:55 am
Karamukan написа:
AVGVSTVS 1 написа:
Колеги ! Въпроса ми е намирано ли е досега в нашата страна диаманти ? И ако е къде и кога?
Въпросът ти не е за тоя форум,ти се чудиш май вече какво да напишеш.По добре качи малко снимки с находки и ще си актуален.
Браво -много точен отговор !
Гост Гост
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 10:21 am
Последната промяна е направена от AVGVSTVS 1 на Нед Юли 22, 2012 1:34 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 10:23 am
До BA4O KOLIO! Колега освен да се заяждаш по форума нищо интересно или ценна иформация не съм научил.Това трябва да ти говори за умствения Ти потенциал. То се вижда и от рейтинга Ти.
Karamukan Новобранец
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 12:30 pm
AVGVSTVS 1 написа:
До Karamukan! Като ти гледам аватара , разбирам какъв човек си отвътре. Като незнаеш какво да ми отговориш не пиши или си от тези бавноразвиващите където са учили в специализирани училища. Нищо и такива трябва да има, трябва да има разнообразна фауна. Що не си сложиш аватар на Годзила така ще си по страшен.
Питаше за диаманти сега го промени на минерали.Само някой по-хабен от теб може да ти отговори по темата.Аватара ми не е лош не те ли забавлява?
Гост Гост
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 12:50 pm
Ми забавлява ме . Сигурно и на живо физиономията ти е такава щом ти харесва. Нищо трябва и да има такива като тебе животински видове.
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 1:09 pm
AVGVSTVS 1 написа:
До BA4O KOLIO! Колега освен да се заяждаш по форума нищо интересно или ценна иформация не съм научил.Това трябва да ти говори за умствения Ти потенциал. То се вижда и от рейтинга Ти.
w; Умствения ми потенциал не е никак лош. Ти не се прави на всезнаещ в случая. Днес си се впуснал постове да пишеш като луда крава - за какво ли не ... И да ти кажа за диамантите дето те интересуват: В България има диаманти - но никой досега не е намирал.
Гост Гост
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 1:16 pm
Добре бе , човек не ти разбирам изречението " в българия има диаманти , но никой не ги е намирал", това да не е някаква легенда ? А пък за кравата не се притеснявай сигурно сред крави живееш та с нея ме сравняваш. Само едно забравяш м.р. ед.ч., кравата е ж.р ед.ч.
Karamukan Новобранец
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 1:28 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Добре бе , човек не ти разбирам изречението " в българия има диаманти , но никой не ги е намирал", това да не е някаква легенда ? А пък за кравата не се притеснявай сигурно сред крави живееш та с нея ме сравняваш. Само едно забравяш м.р. ед.ч., кравата е ж.р ед.ч.
Хабен да не си спрял да си пиеш лекарствата,че напълни форума с безсмислени простотии ?Администраторите обикновено ги трият такива постове,ще видим до кога ще чакат.
Гост Гост
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 1:34 pm
Karamukan написа:
AVGVSTVS 1 написа:
Хабен да не си спрял да си пиеш лекарствата,че напълни форума с безсмислени простотии ?Администраторите обикновено ги трият такива постове,ще видим до кога ще чакат.
Гузен негонен бяга . Вижда се кой пие лекарства, та пише за лекарства. Администраторите трябва твоите да изтрият , защото темата е съвсем друга и ако не те харесва не пиши. Това е ! Колко по-просто да ти го обясня
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 1:57 pm
Karamukan написа:
AVGVSTVS 1 написа:
Да ти кажа лафа ХАБЕН ми хареса- също мисля че е подходящо да се каже и ПОТНИК
Гост Гост
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 2:03 pm
Ма ти почна и да заплашваш ли бе хабен.Три думи си написал, двете са ти грешни.Намирисваш ми на изпращял пенсионер.
Гост Гост
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Съб Юли 21, 2012 11:59 pm
QNUS Консул
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Нед Юли 22, 2012 2:35 am
AVGVSTVS 1 написа:
голяма тема ..... бравос!!
Гост Гост
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Нед Юли 22, 2012 7:16 am
Какво да пиша , като постоянно те цакат и те заплашват!!!!!!!!!!! По-добре наздраве!
QNUS Консул
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Пон Юли 23, 2012 10:15 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Какво да пиша , като постоянно те цакат и те заплашват!!!!!!!!!!! По-добре наздраве!
Наздраве!Не си го слагай на сърце,изнервени сме от жегите че не можем да търкаме ....
Гост Гост
Заглавие: Re: Намирани ли са по-ценни минерали у нас ? Пон Юли 23, 2012 10:20 pm
Благодаря , Ти за подкрепата ! Ще направя клип с мойта машина ти обещавам да видиш подобренията за които писах в друга тема 20 на 45 . Лошото е , че неможе да я пробвам на 100% заради жегите и голямата трева и тръни .Наздраве и от мен