Заглавие: Продавам миладинка сайлънт форс-Продадена Пет Юли 20, 2012 11:35 pm
Апарата е на един месец,ръчен и автоматичен режим,27см.антена,големите батерий,остатъчна гаранция 4г.и 11м.,купуван е за 450 лв.,продава се за 350лв.За контакт на лични. Апарата е продаден
Последната промяна е направена от LAV DJOI на Пет Авг 03, 2012 4:27 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам миладинка сайлънт форс-Продадена Съб Юли 21, 2012 12:03 am
Изинявай , приятел , но тук искам да уточним нещо: доколкота познавам миладин никога не е правил антена 27см. Правил е 26,5 . Съветвам те да напишеш правилно параметрите на антената и да дадеш повече подробности и ако може снимков материал. Приятно!
Последната промяна е направена от AVGVSTVS 1 на Вто Юли 24, 2012 11:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам миладинка сайлънт форс-Продадена Съб Юли 21, 2012 12:20 am
Пак се извинявам , че ти пиша , но ми стана интересно имаш металдетектор пират така пише в профила Ти, а продавоаш миладинка . Да ни си станал дистрибутор на машините на миладин, но иначе си използваш да работиш с МД на пират?
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: Продавам миладинка сайлънт форс-Продадена Съб Юли 21, 2012 10:40 am
Първо, не съм ти никакъв приател.Второ, аз питал ли съм те кука ли си,данъчен ли си,мишок ли си,не че не се вижда от постовете ти.Трето, ще помоля разни болни мозъци като този по горе,които седят по цял ден пред компа и се набутват във всяка манджа,да не ми пълнят обявата със простотий.
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам миладинка сайлънт форс-Продадена Съб Юли 21, 2012 11:09 am
Ми значи не си наясно с размерите на антените на МД на миладин! По скоро си поставено лице. Качи снимки , нали го продаваш ? Дай да го видим? Това не е обява , бе блатен плъх, това си е просто антиреклама на МД на миладин!Пък сложил , че работи с pirat!?
Ми значи не си наясно с размерите на антените на МД на миладин! По скоро си поставено лице. Качи снимки , нали го продаваш ? Дай да го видим? Това не е обява , бе блатен плъх, това си е просто антиреклама на МД на миладин!Пък сложил , че работи с pirat!?
LAV DJOI е от големите търсачи бе хабен.Само не знам защо смени силата на Tesoro с тия BG синтезатори.
-Вероятно колегата се бърка по така наречената статистика-стъкмистика в БГ.Иначе ако питаш селянията то и 27.5 ГМ на Владо са 28,така е и с Миладиновите -Всички си ги знаеха 28 -Кой ти е мерил с шублера точно колко са.Дет са казва -жертва на масовата заблуда...........................
Миладинката е "адреналин" с авто и ръчен грунд от новите . Причини -далавера да има . Специално за тази машина която е купена от тоя от пирдоп говорих с Миладин и думите му бяха , "че е много добра и ако трябва ще я купи за толкова колкото я продава -350лв и ще я продаде за повече". Освен , ако не я е разбъзикал нещо!?
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/254/photo0092k.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/543/photo0089mr.jpg/ Само тези снимки имам на апарата,при сериозен интерес ще кача и други.Причина за продажбата е че Миладинката я взех за втори апарат но дискриминация,звук и самата работа на апарата е по различна от тази на основната ми машина и като се наложи да я ползвам ме бърка.