Ако някой работи с този модел на Майнлаб, ще съм благодарна да ми удари едно рамо за настройките. Не знам как да елиминирам много малките сигнали. По-следващите модели имат стабилизатор, но по тоя апарат не намерих такъв копчелък, а и липсва книжката с упътванията. Има ли изобщо такава опция или...ша се копа наред? Благодаря предварително за всякаква информация.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: GP extreme Чет Юни 14, 2012 3:19 pm
Джони написа:
Ако някой работи с този модел на Майнлаб, ще съм благодарна да ми удари едно рамо за настройките. Не знам как да елиминирам много малките сигнали. По-следващите модели имат стабилизатор, но по тоя апарат не намерих такъв копчелък, а и липсва книжката с упътванията. Има ли изобщо такава опция или...ша се копа наред? Благодаря предварително за всякаква информация.
Благодаря ти! Май това, което искам може да се постигне само с добър слух. И повечко опит...
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
QNUS Консул
Заглавие: Re: GP extreme Пет Юни 15, 2012 3:02 pm
Джони написа:
АЙДЕ бре колеги -ударете и едно ако сте се прежалили
gog Консул
Заглавие: Re: GP extreme Чет Юни 21, 2012 3:43 am
Дано поне да и е подарък детектора, или да го е купила изгодно.
То дали има друг такъв уред в БГ
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Чет Юни 21, 2012 12:44 pm
гугъл преводач или някаква програма за превейдане иначе зимаш един българо английски речник и почваш дума по дум превеждаш и записваш в една тетрадка ако ли не плати да ти го преводът не би трябвало да е повече от 20 лева
както винаги сме си най веселата компания ХD
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: GP extreme Чет Юни 21, 2012 10:58 pm
EXTERMINATE написа:
гугъл преводач или някаква програма за превейдане иначе зимаш един българо английски речник и почваш дума по дум превеждаш и записваш в една тетрадка ако ли не плати да ти го преводът не би трябвало да е повече от 20 лева
Много ги знаеш ти бе а ? Гугал ? Ти такава машина пипал лиси някога ? Кажи ЕКСТРЕМЕНТ
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Чет Юни 21, 2012 11:12 pm
да не би да сам казал нещо за детектора казах как може да си преведе инструкциите а ти за ко са заяждаш да не си просиш боя
пп като че ли ти някога ще видиш такава
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: GP extreme Чет Юни 21, 2012 11:43 pm
EXTERMINATE написа:
да не би да сам казал нещо за детектора казах как може да си преведе инструкциите а ти за ко са заяждаш да не си просиш боя
пп като че ли ти някога ще видиш такава
Абе пръдле малко - какъв бой ? Това да не ти е да си отрежеш една филия хляб и да я изядеш ? И запомни - не аз дали ще видя- такава - аз отдавна имам и то много по-такава.......