Кажете къде според вас да отиде човек с монетарката при положение че в полето всичко е жито и слънчоглед. Според мен най- добре е да се ходи по редките гори-и самата трева е по-малка под дърветата да не кажа че е само шума. Някой с опит по горите би ли ми казал да се търси само в гора където има керамика-или да се кара на ред на късмет
Petronii Цезар
Заглавие: Re: КАЖЕТЕ Вто Юни 05, 2012 4:00 pm
BA4O KOLIO написа:
Кажете къде според вас да отиде човек с монетарката при положение че в полето всичко е жито и слънчоглед. Според мен най- добре е да се ходи по редките гори-и самата трева е по-малка под дърветата да не кажа че е само шума. Някой с опит по горите би ли ми казал да се търси само в гора където има керамика-или да се кара на ред на късмет
В гората , никой не те притеснява и не ти пече гавата слънцето. Зареждаш раницата със суджук и гориво и караш наред , не се знае къде ще изскочи заека , ако търсиш само керамика по-добре си стой вкъщи.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: КАЖЕТЕ Вто Юни 05, 2012 6:32 pm
Дето е водата там и парата! Айде късмет.
Дошло е време,робите да преброят господарите!
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: КАЖЕТЕ Вто Юни 05, 2012 6:38 pm
Селищата са били над деретата по тепетата....
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Юни 05, 2012 11:54 pm
поразпитай за места с местни легенди да има по горите нещо злато ли ще керамика ли и тогава като петронии каза гориво суджук и търкане като за световно
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: КАЖЕТЕ Пет Юни 08, 2012 7:37 pm
sony147 написа:
Дето е водата там и парата! Айде късмет.
Мн вярно казано колега.
petrov81231 Новобранец
Заглавие: Re: КАЖЕТЕ Сря Авг 29, 2012 12:47 pm
Ако търсиш само на късмет,доста квадратни километри трябва да обходиш .
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: КАЖЕТЕ Сря Авг 29, 2012 1:26 pm
Хубаво е да търка около природни забележителности - реки, дерета, вековни дървета, скали, пещери, върхове... Дори да е нямало селища по тези места, когато хората са бягали и са се крили от преследващите ги, са заравяли движимото си имущество точно по такива места, с цел по-лесно запомняне на мястото и по-късното изваждане на имуществото. Е да, ама като ги застигнат бандюгите - резнат тиквите на преследваните и заровените неща остават за нас - притежателите ма металдетектори. Така, че колеги дерзайте - бензин, суджук, бира в хладилната чанта, МД, лопата и приятел. Късмет на всички, без значение дали търкат в гората или по полето !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: КАЖЕТЕ Сря Авг 29, 2012 4:00 pm
jordan_nenov написа:
Хубаво е да търка около природни забележителности - реки, дерета, вековни дървета, скали, пещери, върхове... Дори да е нямало селища по тези места, когато хората са бягали и са се крили от преследващите ги, са заравяли движимото си имущество точно по такива места, с цел по-лесно запомняне на мястото и по-късното изваждане на имуществото. Е да, ама като ги застигнат бандюгите - резнат тиквите на преследваните и заровените неща остават за нас - притежателите ма металдетектори. Така, че колеги дерзайте - бензин, суджук, бира в хладилната чанта, МД, лопата и приятел. Късмет на всички, без значение дали търкат в гората или по полето !
Много си прав колега.Понякога някое забележително място е използвано от много хора да си скрият парите.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: КАЖЕТЕ Сря Авг 29, 2012 4:35 pm
Зная например място в Южна България дето от район около 100 кв.м. извадиха 3 бр.
А мястото беше един гол хълм дето никога не е имало селище, градище, кале или някакво друго съоръжение... Късмет на всички колеги !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
кирката Консул
Заглавие: Re: КАЖЕТЕ Чет Авг 30, 2012 11:21 pm
според мен, ако търсиш гърне избягвай селището бегай 300-500метра на далече