колеги нека да не забравяме какво е станало на този ден и винаги да сме горди с историята си
Последната промяна е направена от dante.bg977 на Съб Юни 02, 2012 8:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: 2 юни Съб Юни 02, 2012 1:35 pm
на този ден са омрели толкова хора за нашата свобода , днес на всеки 3 човек не му пука
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: 2 юни Съб Юни 02, 2012 2:15 pm
както си и знаех никой нищо няма да напише ама ако беше за детектори веднага
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: 2 юни Съб Юни 02, 2012 2:25 pm
То за това е и форум за Металдетектинг,да се пише за детектори .Много добре знам какъв ден е днес,а и съм убеден че 99% от колегите също знаят.
adminn Admin
Заглавие: Re: 2 юни Съб Юни 02, 2012 4:19 pm
ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЕ!!!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
sitalk Джадай
Заглавие: Re: 2 юни Съб Юни 02, 2012 7:43 pm
Данте,сложих ти плюс преди да отворя клипа,но.....каква връзка 2 юни с боя при Шипка? Махни клипа и сложи нещо свързано с Христо Ботев.На този ден е убит на вр.Вола. Боя при Шипка се свързва с нац. празник 3 март.
Последната промяна е направена от sitalk на Пон Юни 04, 2012 7:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: 2 юни Съб Юни 02, 2012 8:31 pm
sitalk написа:
Данте,сложих ти плюс преди да отворя клипа,но.....каква връзка 2 юни с боя при Шипка? Махни клипа и сложи нещо свързано с Христо Ботев.На този ден е убит на вр.Вола. Боя при Шипкса се свързва с нац. празник 3 март.
да зъжелявам ще го махна
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: 2 юни Съб Юни 02, 2012 9:29 pm
dante.bg977 написа:
sitalk написа:
Данте,сложих ти плюс преди да отворя клипа,но.....каква връзка 2 юни с боя при Шипка? Махни клипа и сложи нещо свързано с Христо Ботев.На този ден е убит на вр.Вола. Боя при Шипкса се свързва с нац. празник 3 март.
да зъжелявам ще го махна
dante danrte - пръдльо пръдльо....
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: 2 юни Съб Юни 02, 2012 9:48 pm
BA4O KOLIO написа:
dante.bg977 написа:
sitalk написа:
да зъжелявам ще го махна
dante danrte - пръдльо пръдльо....
аз може да съм пръдльо а ти какъв трябва да си тогава, за мн умен ли са мислиш че ма убиждаш безпричинно