Заглавие: Re: Късметлии!!! Пет Юни 01, 2012 1:47 pm
Какво ли е чувството да живееш в държава,която ти дава свободата да бъдеш откривател,търсач абе общо взето свободен човек.Сигурно е невероятно.
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: Късметлии!!! Пет Юни 01, 2012 4:17 pm
Ми то европейски съюз,порти широко отворени,кой ги знае и тези дали са туземци.А ако се замислим,дали всички сме търсачи или золумжии.Всички сме от един дол дренки ама...
siltal Новобранец
Заглавие: Re: Късметлии!!! Пон Юни 04, 2012 1:59 am
N@SKO написа:
Монетите какви са?
ето такива колега http://compare.ebay.co.uk/like/270975122419?var=lv<yp=AllFixedPriceItemTypes&var=sbar&adtype=pla
siltal Новобранец
Заглавие: Re: Късметлии!!! Пон Юни 04, 2012 2:05 am
markos написа:
Направи това тука през деня ако на някой му стиска.
правели сме и много по големи прегрешения да ни прости господ на много хора им стиска вярвай ми приятел
markos Преторий
Заглавие: Re: Късметлии!!! Пон Юни 04, 2012 1:08 pm
siltal написа:
markos написа:
правели сме и много по големи прегрешения да ни прости господ на много хора им стиска вярвай ми приятел
чак пък през деня и то с такъв багер колко пъти ли се оглеждат зад гърба си
siltal Новобранец
Заглавие: Re: Късметлии!!! Пон Юни 04, 2012 1:22 pm
markos написа:
siltal написа:
markos написа:
не се оглеждат а си плащат а и багера е булдозер 5 пъти по голям от тая играчка и на ден изкарват толкова монети колко тука всички заедно не можем за година ..... а и тоя спорт не е за членове на федерацията устава не им го позволява
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Късметлии!!! Пон Юни 04, 2012 2:44 pm
markos написа:
siltal написа:
markos написа:
-До преди 6,7 години и у нас се ореше и буташе през деня-Не знам от кой край си ма по нашенско миналата седмица прериголваха селището под Румянцевското кале-Тези как мислиш,дали имат проблеми с оглеждането и с гърба..........
markos Преторий
Заглавие: Re: Късметлии!!! Пон Юни 04, 2012 4:13 pm
stan960 написа:
markos написа:
siltal написа:
markos написа:
-До преди 6,7 години и у нас се ореше и буташе през деня-Не знам от кой край си ма по нашенско миналата седмица прериголваха селището под Румянцевското кале-Тези как мислиш,дали имат проблеми с оглеждането и с гърба..........