Заглавие: Купувам корито(улей)за промиване на злато Съб Май 26, 2012 4:22 pm
Купувам корито(улей)за промиване на злато,моля за снимки ,описание и цена
Последната промяна е направена от ivailor на Вто Юни 05, 2012 11:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Купувам корито(улей)за промиване на злато Съб Май 26, 2012 4:44 pm
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
dionisii Легионер
Заглавие: корито за помиване на злато Нед Май 27, 2012 7:39 pm
Здравей колега.Ако те устройва дървено имам такова,още не съм го ползвал-пиши на лични или на dionisii@gbg.bg ще пратя и снимки. Поздрави!
ivailor Новобранец
Заглавие: Re: Купувам корито(улей)за промиване на злато Пон Май 28, 2012 11:55 am
dionisii написа:
Здравей колега.Ако те устройва дървено имам такова,още не съм го ползвал-пиши на лични или на dionisii@gbg.bg ще пратя и снимки. Поздрави!
Благодаря за предложението,но и аз имам дървено.Бих искал нещо като Язон голд 1
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам корито(улей)за промиване на злато Пон Май 28, 2012 2:41 pm
Колега имам подобно корито , ще ти прата снимки на лични , коритото е около 1.5м и е супер, работил съм с него 4-5 пъти .
adminn Admin
Заглавие: Re: Купувам корито(улей)за промиване на злато Вто Май 29, 2012 12:12 pm
Когато човек е работил с улей от неръждавейка разбира колко е губил работейки с дървен или от обикновенно желязо. Не говоря за външния вид само а за ефектшвност. Злато има във всяка река в България, но цаката е за еденица време колко ще изкараш.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
ivailor Новобранец
Заглавие: Re: Купувам корито(улей)за промиване на злато Чет Май 31, 2012 12:39 am
notron написа:
Колега имам подобно корито , ще ти прата снимки на лични , коритото е около 1.5м и е супер, работил съм с него 4-5 пъти .
моля дай GSm да се до уточним
ivailor Новобранец
Заглавие: Re: Купувам корито(улей)за промиване на злато Пет Юни 01, 2012 1:28 pm
[quote="ivailor"]
notron написа:
моля дай GSm да се до уточним[/quote
Моля изпрати ми снимки и размери и на двете корита, на ivailor@dir.bg
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам корито(улей)за промиване на злато Пет Юни 01, 2012 2:09 pm