много смешно браво колеги почти всеки от нас е дирил такъв апарат колегата е сложил снимки даже и клип е направил на който му хареса да го потирси всеки според визможностите си
Мойте поздрави за колегата, който е направил този апарат, защото доста играчка е било. Аз не мисля ,че трябва да му се подиграваме и съм съгласен с по-горният колега, че няма нищо смешно. Моят призив до човека , който продава тази машина е да се порови във форума и да види , че много по добри апарати се продават на същите цени и дори по евтини. Съвета ми към него е да си коригира цената и тогава може би ще се намери копувач. Успех.
много теми с тази машина станаха май ... колега продижи даи малко повече инфо за тази машина на хората че маи има интерес сега малко инфо от мен за чудото на техниката "галимирка" машината се произвежда сериино ако мога така да го нарека имам 2ма познати с такива и като излизам на рзходка съм засичал хора с такива машината работи прилично спрямо външния и вид по мой наблудения не съм рабоил с нея но сам бил с колега докато работи машината не е антика произвежда се и до днес за цената незнм дали да коментирам все пак човека си я е постнал за продаване и мисля ча не е правилно попитах и за цената от производитела хорат който я имат ако имате други вапроси за машината мога да разпитам
Машината не е никак лоша.Много мои приятели работят с такива. Единствено на замърсеното се задъхва.
petrov71 Преторий
Заглавие: Re: Продавам правен металотърсач -продаден Чет Май 03, 2012 12:45 am
Звука двутонален ли е защото от клипа се чуват два тона тънак и основен по-нисък иначе си е класика особенно антената е много удобна за търкане и аз съм имаш удоволствие да работя с такава но звука беше един и имаше много хубав и спокоен фон . Успех с продажбата.
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Продавам правен металотърсач -продаден Чет Май 03, 2012 9:00 pm
Момчета през зимата се засякохме с един колега на един обект той беше със същата машинка ,като я видях се хвърлих по гръб от смях ,викам му ей колега каква е тази патерица.И той ми обясни ,че е купел от Варна и майстора и бил от там.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам правен металотърсач -продаден Чет Май 03, 2012 9:11 pm
имам познат с варненска подобна е на тази но е малко по друга те са по скъпички : неговата е за 450лв. специално за него правена така ми каза като намекна че е много добра щом е за него правена но нямам набляденич как работи варненската
prodigy Легионер
Заглавие: нова цена 180 лв Вто Май 08, 2012 9:32 am
нова крайна цена 180 лв.уреда е снабден с нова батериа и зарариадно на 12 волта.уреда мога да го продам без левите като цената ниама да се промени, но за сметка на това 6те е по малко обемиста и по лека и при доставка с кориер разноските 6те са по ниски.
prodigy Легионер
Заглавие: до adminn Вто Май 08, 2012 2:42 pm
моля ако може да ми се истрият трите нови теми ,,галимирката си знае и ракийката ,, . ,,ма6ината е перфектна и си работи много добре ,, . ,,а за тиа които имат интерес ма6ината ,, . И ако може да остане ,,Продавам правен металотърсач с дискриминация на металите цена 240лв. ,, .Благодаря предварително.
моля ако може да ми се истрият трите нови теми ,,галимирката си знае и ракийката ,, . ,,ма6ината е перфектна и си работи много добре ,, . ,,а за тиа които имат интерес ма6ината ,, . И ако може да остане ,,Продавам правен металотърсач с дискриминация на металите цена 240лв. ,, .Благодаря предварително.
Споко ,Админите четат всеки ден ,искам да споделя за една такава гъдулка .....Колегата засича сигнал и е категоричен че го има а аз с фабрична не го чувах изобщо,,,,оказа се изгнил меден съд от майново време От цялата работа спечели Белканто ,както винаги
prodigy Легионер
Заглавие: нова цена 180 лв Вто Май 08, 2012 8:46 pm