Аз съм се навил на F75, ама ме подбъзват тука за DEUS Малко съм скиптичен, защото единственото хубаво френско нещо което до сега съм видял, е френската любов Какво ще кажете?
NERON Цезар
Заглавие: Re: F75 или DEUS Чет Апр 26, 2012 6:00 pm
деуса е ломмм
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
branib Легионер
Заглавие: F75 или DEUS Чет Апр 26, 2012 8:28 pm
Какво е ломмм?
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: F75 или DEUS Чет Апр 26, 2012 8:48 pm
branib написа:
Какво е ломмм?
И аз за първи път срешам израза, но след кратко "гуглиране" между Английски, Френски и Български, оставам с впечатленито че става въпрос за дизайн! Тоест, колегата иска да каже че дюс-а е само дизайн - външен вид?
F-75 Новобранец
Заглавие: Re: F75 или DEUS Чет Апр 26, 2012 9:08 pm
Ааа, има и други хубави френски неща-разни сирена,вина Айфеловата кула и плас''ПИГАЛ''
BEKS Консул
Заглавие: Re: F75 или DEUS Чет Апр 26, 2012 9:57 pm
F-75 написа:
Ааа, има и други хубави френски неща-разни сирена,вина Айфеловата кула и плас''ПИГАЛ''
И Френската любов.
saiganica Легионер
Заглавие: Р Чет Апр 26, 2012 10:24 pm
Mitbull написа:
Аз съм се навил на F75, ама ме подбъзват тука за DEUS Малко съм скиптичен, защото единственото хубаво френско нещо което до сега съм видял, е френската любов Какво ще кажете?
Колега разбрали нещо???????-няма и да РАЗБЕРЕШ!
CALIGULA Новобранец
Заглавие: Re: F75 или DEUS Чет Апр 26, 2012 10:46 pm
saiganica написа:
Mitbull написа:
Колега разбрали нещо???????-няма и да РАЗБЕРЕШ!
Фен съм на Ф75 и съм много доволен от него за деуса незнам но наскоро едни приятели си взеха такув уред и само го хвалят има много екстри и трудно се свиква с него трябва много тренинг....доколкото с фише ра се свиква бързо..твой избор..успех
adminn Admin
Заглавие: Re: F75 или DEUS Нед Апр 29, 2012 8:45 pm
Деуса е абсолютен победител във всички паралелни тестове не само с Ф75, но и със всички монетари. Просто е по-скъп, но си заслужава парите повярвайте ми
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
handjata Консул
Заглавие: Re: F75 или DEUS Нед Май 06, 2012 7:36 pm
Не бих се навил на деус само заради това че след време трябва да го пращаш някаде си за смяна на батерии...
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: F75 или DEUS Пон Май 07, 2012 10:31 am
Решението е взето! Само чакам да пристигнат пресните Фишери от Америка, че нещо се свършили
gandi Новобранец
Заглавие: Re: F75 или DEUS Пон Май 07, 2012 10:34 am
Mitbull написа:
Решението е взето! Само чакам да пристигнат пресните Фишери от Америка, че нещо се свършили
Да ли ги правят в Америка колега ........ ?
handjata Консул
Заглавие: Re: F75 или DEUS Пон Май 07, 2012 8:18 pm
gandi написа:
Mitbull написа:
Не е задължително.Може и около ХАмерика
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: F75 или DEUS Пон Май 07, 2012 9:53 pm
gandi написа:
Mitbull написа:
Не всички! Точно за това чакам тия от официалния вносител .
bobo Консул
Заглавие: Re: F75 или DEUS Пон Май 07, 2012 11:29 pm
Mitbull написа:
И докато не е късно....прегледай и други оферти...
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: F75 или DEUS Вто Май 08, 2012 7:56 am
По-конкретно? Гледам и ти още не си го избрал . То не бутнеш ли 1,2,..5 различни.. от приказки на хора трудно става. За това цамбуррр с главата надолу, и толкоз А на тоя Teknetics T2 каква му е историята? Защо е 1:1 с fisher-o?
gandi Новобранец
Заглавие: Re: F75 или DEUS Вто Май 08, 2012 8:17 am
Mitbull написа:
А на тоя Teknetics T2 каква му е историята? Защо е 1:1 с fisher-o?
Малко е нервен но все пак добре са го пипнали китайците .
топи Цезар
Заглавие: Re: F75 или DEUS Вто Май 08, 2012 2:07 pm
не се ли правят в един завод с фишера.кви китаици кви 5 лв
imperio Цезар
Заглавие: Re: F75 или DEUS Вто Май 08, 2012 2:14 pm
Всички технетикси са "нервни" макар и в различна степен. Това е особеност на тези апарати. Има китайски технетикси ментаци но те не трябва да се бъркат с оригиналните уреди независимо къде са сглабяни!
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
gandi Новобранец
Заглавие: Re: F75 или DEUS Вто Май 08, 2012 2:42 pm
imperio написа:
Всички технетикси са "нервни" макар и в различна степен. Това е особеност на тези апарати. Има китайски технетикси ментаци но те не трябва да се бъркат с оригиналните уреди независимо къде са сглабяни!
Значи и оригиналните се произвеждат в Китай ?
imperio Цезар
Заглавие: Re: F75 или DEUS Вто Май 08, 2012 4:45 pm
Точно оригиналните не се правят в Китай.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Amateur_87 Новобранец
Заглавие: Re: F75 или DEUS Сря Май 09, 2012 5:38 pm
adminn написа:
Деуса е абсолютен победител във всички паралелни тестове не само с Ф75, но и със всички монетари. Просто е по-скъп, но си заслужава парите повярвайте ми
А между тези три монетара кой е най-добър : XP Deus, White's Spectra v3i или Minelab E-Track?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: F75 или DEUS Сря Май 09, 2012 8:40 pm
Amateur_87 написа:
adminn написа:
А между тези три монетара кой е най-добър : XP Deus, White's Spectra v3i или Minelab E-Track?
на дълбочина Ф-75 нема друг монетар който да го бие!! но за чиста и спокойна работа СПЕКТРАТА си остава №1 (това е моето мнение)
:
gullam Новобранец
Заглавие: Re: F75 или DEUS Сря Май 09, 2012 9:05 pm
Podlecii.avg написа:
Amateur_87 написа:
adminn написа:
на дълбочина Ф-75 нема друг монетар който да го бие!! но за чиста и спокойна работа СПЕКТРАТА си остава №1 (това е моето мнение)
Колега остави вицовете настрана тук се пише сериозно за металдетектори .
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: F75 или DEUS Сря Май 09, 2012 9:09 pm
gullam написа:
Колега остави вицовете настрана тук се пише сериозно за металдетектори .