Здравейте на всички нов съм във форума както и в металдетектингът искам да си купя металотърсач заделил съм малко пари какво ще ми предложите. Обаче като съм нов и не разбирам да не ме прецакате Благодаря !!!
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Купувам Нед Апр 22, 2012 11:01 pm
Зависи за колко пари, и на каква марка си се спрял колега.Тези работи нестават от вратата за краката.
tg_racing Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Нед Апр 22, 2012 11:14 pm
Колега както съм написал съм съвсем нов в тази област не съм се спрял на нищо затова искам ваше мнение. Ами сумата е около 200 - 250 лв за това нещо може да са малко не знам като гледам обяви са доста малко, но трябва да има се нещо за начинаещи за тези пари
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Купувам Пон Апр 23, 2012 8:39 am
За тази сума можеш да си вземеш апарат втора ръка,най-добре си избери от тези трите:Миладинка,Мохаремка или Golden Mask 1.Едни наистина много добри БГ апарати
tg_racing Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Пон Апр 23, 2012 6:54 pm
Извинете колега G.M.2 ще ви бъда много благодарен ако може да ми дадете скайп да ви попитам само нещо защото немога да пиша ЛС все още. Благодаря ви много
gog Консул
Заглавие: Re: Купувам Пон Апр 23, 2012 10:23 pm
G.M.2 написа:
За тази сума можеш да си вземеш апарат втора ръка,най-добре си избери от тези трите:Миладинка,Мохаремка или Golden Mask 1.Едни наистина много добри БГ апарати
Вземиси апарат 2в1 Иначе ще съжаляваш после. Може и да е с ръчен грунд баланс.Тези само с автоматичен баланс са плитки
tg_racing Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Пон Апр 23, 2012 10:29 pm
А колеги какво ще кажите за този уред whites spectrum xlt
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Купувам Вто Апр 24, 2012 6:19 am
tg_racing написа:
А колеги какво ще кажите за този уред whites spectrum xlt
ТОЗИ УРЕД ЗА ТЕЗИ ПАРИ /Ами сумата е около 200 - 250 лв за това нещо/
tg_racing Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Вто Апр 24, 2012 7:04 am
По-добре ли е този уред от уредите които ми е посочил горе колегата G.M.2 ( Меаладинка,Мохаремка и Golden mask 1). Кои от тези уреди да си взема ?
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам Вто Апр 24, 2012 1:23 pm
чувал съм добри отзиви за whites spectrum xlt...най голямия търсач от Сандански бог да го прости с него гърненце с динарчета преди години и много много други неща....но също Миладинката прави добри машини избора е твой!
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Купувам Вто Апр 24, 2012 6:28 pm
gog написа:
G.M.2 написа:
Вземиси апарат 2в1 Иначе ще съжаляваш после. Може и да е с ръчен грунд баланс.Тези само с автоматичен баланс са плитки
От тези трите марки,които предложих на колегата само Голден Маск 1 е с автоматичен баланс.За останалите къде пише,че и те са с автоматичен баланс.И неса плитки апарати.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Купувам Вто Апр 24, 2012 7:34 pm
и xlt-to има автоматичен ... но е трудна машина за начинаещ .... най добре си вземи някой бг бангия ,,,
charon Цезар
Заглавие: Re: Купувам Вто Апр 24, 2012 7:55 pm
Щом си начинаещ с автоматичен баланс,ще ти е много по-лесно в началото xlt-to,поне според мене не е машина,за начинаещ.Както те посъветва и колегата G.M.2,вземи си някой БГ,уред ще останеш доволен.
Viver est militare!
handjata Консул
Заглавие: Re: Купувам Вто Апр 24, 2012 8:50 pm
Колега,един съвет и от мен. Не се плаши от сложните машини. Сега ако вземеш по-лесна,след 3-4 месеца ще търсиш по-сложна. Ае и късмет
koceto Легионер
Заглавие: Re: Купувам Вто Апр 24, 2012 10:21 pm
G.M.2 написа:
gog написа:
G.M.2 написа:
От тези трите марки,които предложих на колегата само Голден Маск 1 е с автоматичен баланс.За останалите къде пише,че и те са с автоматичен баланс.И неса плитки апарати.
Ама са железарки.
Взимай ХЛТ-то след 2 месеца работа ще разучиш машинката и ще си като прахосмукачка
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Купувам Сря Апр 25, 2012 12:03 am
за тези пари ще си намери някой гаражна , която ще е по дълбока и лесна от това xlt ... пример Галимирка ... за 250 нова ... топла топла от гаража
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Купувам Сря Апр 25, 2012 1:50 pm
koceto написа:
G.M.2 написа:
gog написа:
G.M.2 написа:
Ама са железарки.
Взимай ХЛТ-то след 2 месеца работа ще разучиш машинката и ще си като прахосмукачка
Железарски са ама другата година Да не мислиш,че всички западни детектори са "Китка за мирис" като са една камара пари това не ги прави най-най .
tg_racing Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Сря Апр 25, 2012 5:09 pm
Благодаря ви на всички за отговорите тука до няколко дена ще реша и ще Ви кажа какво съм купил : ) : ) : )
tg_racing Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Пет Апр 27, 2012 4:30 pm
Вече съм ви колега Вземах си ХЛТ-то . Дано да не съжелявам . Сега съм в процес на разучаване.
Селския Преторий
Заглавие: Re: Купувам Пет Апр 27, 2012 4:54 pm
tg_racing написа:
Вече съм ви колега Вземах си ХЛТ-то . Дано да не съжелявам . Сега съм в процес на разучаване.