Заглавие: прехвалените уев на уродено нема никои Съб Апр 21, 2012 9:39 pm
пълен боклук са тези апарати
bobo Консул
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Съб Апр 21, 2012 11:19 pm
Еииий,ма ги чуваш нещата,а.!
adminn Admin
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Нед Апр 22, 2012 9:46 am
magnusvitelius написа:
пълен боклук са тези апарати
Колега напиши нещо в повече - така поста ти звучи като анти реклама от конкурент.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Нед Апр 22, 2012 12:25 pm
направи видео и докажи тезата...!
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
nasi11 Новобранец
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Нед Апр 22, 2012 4:40 pm
колега аз ползвам такъв от скоро и да ти кажа 4естно малко трудно се свиква с дискриминацията ама като поработи6 малко и вси4ко е ок.
wave Легионер
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Сря Апр 25, 2012 8:04 pm
Съжалявам за звука ,че не е с добро качество.
don Про-Консул
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Сря Апр 25, 2012 8:24 pm
Wawe, като снимаш теста другия път сложи парата в дупката,върху нея тури -тухлата или павето и върху тях чима тогава ще бъде възможно най -близко до реалноста!
wave Легионер
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Сря Апр 25, 2012 9:21 pm
Не бях се сетил ,но следващия път ще го направя.
Гост Гост
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Чет Апр 26, 2012 2:20 pm
Здравей , Валка! Искам да те помоля нещо да направиш 1. Оправи си прага. Нещо е неспокоен, непостоянен /рупа семки , плюва кашля/ , няма градация на звука. 2. Като ползваш електрониката на миладин поне се постарай да я настроиш и му се помоли да ти даде кутия за да ти заприлича като нормален уред. Не му разваляй почерка на човека. 3. Чудно ми е как с тази доказана електроника на Миладин съумя да изработиш такава каруца , където и магарето го е срам да я тегли. Трябва сам да я теглиш.
Гледам мнението на колегите , че прехвалените ти уреди, Валка просто нестават . Пусни ги на половин цена както си го правише и преди и ги давай на майка "рома" за да търсат железо. Може единствено да зарадваш "търсач" , който от дете си мечтае да засече локомотив на гара и то да е спрял". Само за това стават. Лично съм ти ги пробвал и се чудех кой да излъжа за да му го пробутам.
wave Легионер
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Чет Апр 26, 2012 4:59 pm
Защо ли ми звучи познат този словоред и използвани думи,Май се сещам кой си ,но тук не е мястото да обсъждаме нещата.Пък и гледам скоро си се регистрирал,колко ли още никове имаш.Но това си е твой проблем.А мой проблем е дали апарата рупа , плюе и чопли семки ако искам ще сложа електрониката в тоалетно казанче,пак си е мой проблем. а що се отнася до това дали схемата е на Миладин то лично по неговите думи всичките производители от Монтана са му копирали апарата. Нямам нищо лично към Миладин,само цитирам ,защото ти го спомена в поста си. Така че приятелю гледай си в твоята чиния и не притеснявай другите хора. А че не си ползвал мой апарат в това съм абсолютно сигурен.
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Чет Апр 26, 2012 5:43 pm
Виж WAVE чета по горния коментар и ето какво ще ти кажа. Аз съм от едно село близо до Пазарджик. Ако се съмняваш във думите на колегата,ще последват потресаващи клипове /как работят твоите уреди в действителност/ за да се види тука в Пазарджишко как се справят твоите изделия и как хората реват. Иначе си много прав , че твоите уреди са направо за тоалетното казанче. А на Миладин не е нужно да му прескачаш кожената тояжка.
wave Легионер
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Чет Апр 26, 2012 6:07 pm
Не знам от кое пазарджишко село си ,но аз рекламации от този район нямам.Напротив имам заявки и сега изпълнявам 2. Отново ник с пресна регистрация. 07.04.2012г. 28.03.2012г. Ами очаквам клипове.
Знаеш ли на кой ми приличаш,на една бригада от 2-ма.Единия не може да работи на компютър но пък в електрониката е добър а другия в електрониката не е добър но пък в нета го бива. Първия работи а другия прави никове и рекламира тук във форума.Но искам да ти кажа,че глупави хора няма. Ако продължаваш ,ще ме накараш да напиша кои имена са с един и също IP адрес а мисля че няма да ти е приятно.
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Чет Апр 26, 2012 7:59 pm
До WAVE прати тези никове и ip adresite където искаш. Незнам кого визираш , но нещо си се объркал. Има един филм " Шизофрения" . Гледай го! Точно за теб е. Не съм чул за тези поръчки в Пазарджик, но дори и да ги имаш ще се погрижа да са ти последните.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Чет Апр 26, 2012 8:45 pm
Нищо лично, мой познат има ваве, с изключение на прага, машинката има прилична дълбочина.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: прехвалените уев на уродено нема никои Чет Апр 26, 2012 9:11 pm
извинявам се за спама не знам дали ми е работа, нов съм в форума но го по разгледах обстойно и ми направи впечетление: масово в темите някои нарежда друг за нещо само спорове за глупости, някои написал нещо и от там нататак темата става боза няколко човека се обиждат един друг имам чувството че сте разделени на групи или не знам отбори ли да го нарека и се борите за някаква безумна кауза не му е мястото тук според мен да си мерите пишките (извинявам се за думите който използвам) всички сме виждали машини който работят или не покриват очакваното виждали сме и хора с скапи машини който от незнание ги псуват че за нищо не стават, съответно и гаражни модели който работят доста прилично какво раздели ли сте се на такива който говорят глупости срещу Бристол, wawe, Gm. ...... да не ги изреждам всички утре като се засечете на някои излет насред поляната с кирки и лопати ли ще се разбирате няма смисъл от нерви уредите няма да почнат да работят по-добре или по-зле напрегнете си мозъка за нещо по производително, голяма част от темите от нещо полезно стават пални лайна не искам да засягам никого, извинявам се на всички за коментара но това ми е впечетлението от форума
saiganica Легионер
Заглавие: R Чет Апр 26, 2012 10:20 pm
Несе тревожи колега-след като оплюването завърши темата ще я ИЗДУХАТ!