Наскоро се сдобих с този металотърсач, но не знам нищо за него.Някой попадал ли е на такъв или да е виждал нещо подобно? За сега съм налучкал само бутона on/off и прага на звука. Другите бутони не знам кой за какво е, а се предполага, че има дискриминация.
Наскоро се сдобих с този металотърсач, но не знам нищо за него.Някой попадал ли е на такъв или да е виждал нещо подобно? За сега съм налучкал само бутона on/off и прага на звука. Другите бутони не знам кой за какво е, а се предполага, че има дискриминация.
КОЛЕГА ОТ КАДЕ СЕ СДОБИ С ТАЗИ МАШИНА. И АКО НЕ Е ТАЙНА НА КАКВА ЦЕНА Е
Thracian Новобранец
Заглавие: Re: Magnum? Съб Апр 21, 2012 5:27 pm
Продаде ми го един спечелил го на търг в НАП, но си нямал никаква представа от металотърсачи и общо взето нищо не ми каза за него. А иначе му броих стотачка.
bekos Легионер
Заглавие: Re: Magnum? Съб Апр 21, 2012 6:20 pm
НАПРАВИ ВЪЗДУШЕН ТЕСТ ДАВИДИМ НА КОЛКО САНТА ХВАЩА ЛЕВ.
Thracian Новобранец
Заглавие: Re: Magnum? Съб Апр 21, 2012 6:47 pm
Лева го засича на 30 сантиметра, но нямам намерение да го продавам само питам за информация дали има някой.
don Про-Консул
Заглавие: Re: Magnum? Нед Апр 22, 2012 12:33 am
И аз бая се почудих дали да го взема от продавалника,ама неможах да намеря нищо за тоя уред в нета,пък и бая ми мяза нанякой минотърсач!Може и да съм сгрешил,има ли дискриминация или не колега?
Thracian Новобранец
Заглавие: Re: Magnum? Нед Апр 22, 2012 8:09 am
Продавача ми каза, че има дискриминация (той от къде знае си нямам на представа), но потенциометрите и бутоните не са надписани и не знам как да го настроя като цяло.
pumata2003 Легионер
Заглавие: Re: Magnum? Пет Май 04, 2012 9:14 pm
от каде си колега може да помогна но трябва да се видим
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: Magnum? Пет Май 04, 2012 10:27 pm
Thracian написа:
Лева го засича на 30 сантиметра, но нямам намерение да го продавам само питам за информация дали има някой.
Прибирай си го в гардероба и това е !
Thracian Новобранец
Заглавие: Re: Magnum? Пет Май 04, 2012 10:34 pm
От Сливенския край, но както и да е вече излизах с него и успях да го тествам. Намерих дискриминацията - припуква не черни, а на цветни вади чист сигнал. Изкара парче метал 3x1см на около 25 см. Засега единствения му проблем е батерията - за половин час спадна и чувствителността му намаля. Ще трябва да мисля за решение и да си правя поне още една батерия.
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: Magnum? Пет Май 04, 2012 11:06 pm
Thracian написа:
От Сливенския край, но както и да е вече излизах с него и успях да го тествам. Намерих дискриминацията - припуква не черни, а на цветни вади чист сигнал. Изкара парче метал 3x1см на около 25 см. Засега единствения му проблем е батерията - за половин час спадна и чувствителността му намаля. Ще трябва да мисля за решение и да си правя поне още една батерия.
Стига писа простотии...
Thracian Новобранец
Заглавие: Re: Magnum? Пет Май 04, 2012 11:33 pm
Добре значи новобранците нямат право да пишат в този форум. Това, че разучавам първия си металотърсач проблем ли е. Да не забравяме кой как е почнал
alabala Легионер
Заглавие: Re: Magnum? Съб Май 05, 2012 6:18 am
Thracian написа:
Добре значи новобранците нямат право да пишат в този форум. Това, че разучавам първия си металотърсач проблем ли е. Да не забравяме кой как е почнал
Някой се самозабравят направи един клип да я видим как работи тая машинка и сменяй батериите.