Заглавие: В Добруджа отглеждат има---ри романтици Вто Апр 17, 2012 11:14 am
Айде, да се посмеете малко. Четете и се "ограмотявайте"... http://jordansilistra.blogspot.com/2012/04/blog-post_5156.html След тая "статия" просто не мога да се стърпя! Търся запознанство с търсач романтик с цел "романтично" откриване на злато чрез видеозон, ако може да има и информация от врачка де се намират точно алтъните, че да не си губим излишно времето с прелюдии!!! Моля тия дето не могат да работят с "видеозони" да не ми се обаждат! . . . Ей, тва журналята са голяма работа....
Айде, да се посмеете малко. Четете и се "ограмотявайте"... http://jordansilistra.blogspot.com/2012/04/blog-post_5156.html След тая "статия" просто не мога да се стърпя! Търся запознанство с търсач романтик с цел "романтично" откриване на злато чрез видеозон, ако може да има и информация от врачка де се намират точно алтъните, че да не си губим излишно времето с прелюдии!!! Моля тия дето не могат да работят с "видеозони" да не ми се обаждат! . . . Ей, тва журналята са голяма работа....
И какво и е смешното на тази статия? Ти добре ли си ? Я си пусни някяква комедия по телевизора.
И какво и е смешното на тази статия? Ти добре ли си ? Я си пусни някяква комедия по телевизора.
Ами тая статия ми звучи сякаш тоя е хванал някой от колегите уж да черпи информация, и колегата си е направил такъв майтап с него, че....Само понятията виж - Има..р романтик, пък как ги определи и на ква възраст са, че и с къф ценз....Продължаваме...практично иман..ство -кво е тва за Бога?! А непрактично такова има ли??!? А какво ша кажеш за картите с архитектурен облик - аз тва не мога даже да си го представя кво е..., пък се продавали по западни аукциони пък по тях имало обозначени предмети с известна вече цена. Демек - ей там има една фиала, на еди ква си стойност...така звучи. А за видеозоните кво ша кажеш?! Ам за 400те им...ри само с 36 машинки...Останалите 364 на очи ли търсят?! Ами[b] врачките и баячките? Ами покушенията на коруби на стогодишни дървета? Абе ние тука пет човека я четохме и се заливахме от смях. Но, ако нещо съм засегнала чувството ти за хумор, извинявам се. Във всеки случай това е пример как един журналист без грам да има понятие от дадена област прави свободни съчинения, които звучат смешно. На мен ми е ясно, какво е искал да напише, но начина по който е написано е УДИВИТЕЛЕН! Чул, недочул. Ти можеш ли да се определиш от кои има--ри си - от романтиците или от практичните? Аз съм непрактичен има--р. как ти звучи?! Ми това журналистите са хора с претенции и образование, не кат нас прости иман...чета. Що стават за смях като са толкова голяма работа....
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
.Щото някой умник е решил,че така е правилно-и като има власт.....ей ти я цензурата.Нищо че е смешно,смешно,та чак плачевно....като статията по-горе.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: В Добруджа отглеждат има---ри романтици Сря Апр 18, 2012 9:54 am
deultum написа:
много ми е интересно що цензурирате думата Иманяр ?
Аз също бих задал този въпрос и бих дал един пример: - Със какво хоби се занимаваш...? - Занимавам се със металдетектинтг - търсач... - Какво е това...? - Иманяр съм... - А ха ясно...
п.п. - Лисицата кожата си мени но не и нравите...
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: В Добруджа отглеждат има---ри романтици Сря Апр 18, 2012 11:11 am
Джони написа:
Ам за 400те им...ри само с 36 машинки...Останалите 364 на очи ли търсят?!
Част от останалите са със видеозони, а другата част са романтиците
А какво се има превид под "коруба на дърво", дънер ли? Това в нашия край не съм го чувал.
Много често в подобни статии,журналистите пишат неща,които са далеч от истината.И така заблуждават хората.Споменават думи и изрази,които са смехотворни. Че даже и "надутата" btv.-Ако си спомняте,когато бяха поканен една сутрин в 7 или 7,30 ч в едно предаване Илия Илиев и Владимир Лилов. Изписаха МЕТАЛИСТИ... Боже каква глупост! Металисти били...хората с детектори. Хеви метъл слушаме..