Колеги ако може кажете къде има гърненце да го изкопая ,че ми писна вече пуста сиромашия
Гост Гост
Заглавие: Re: Имане Съб Апр 14, 2012 8:26 pm
Колега , чувал съм , че в нашата градина има, но ме мърза да я копая. Ела да я прекопаеш , що намериш за теб е . За мен остава прекопаната градина. p.s. Де да знаех и аз къде има !!!!!!
F-75 Новобранец
Заглавие: Re: Имане Съб Апр 14, 2012 8:34 pm
Знам къде има котел.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Имане Съб Апр 14, 2012 10:48 pm
hagemon4o написа:
Колеги ако може кажете къде има гърненце да го изкопая ,че ми писна вече пуста сиромашия
Тая хубава сестерция на Траян на аватара ти,ако е била твоя...гледай често подобни да има,а гърнето го остави.......
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Имане Съб Апр 14, 2012 11:00 pm
-Добър му е изгледът на аватаро на чиляка -Щеше да е добре да видим и на реверса примерно коя делегация се мъдри....................................
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Имане Нед Апр 15, 2012 1:12 am
sitalk написа:
hagemon4o написа:
Тая хубава сестерция на Траян на аватара ти,ако е била твоя...гледай често подобни да има,а гърнето го остави.......
да хубава беше ...единствената която намерих и я продадох...малко ме е яд щот красива...
Виж колега за какво става въпрос да си изплакнеш очите! https://www.youtube.com/watch?v=TJvFhL3ULr4&feature=related Това се вика имане
amokana1 Новобранец
Заглавие: Re: Имане Пон Апр 16, 2012 1:12 am
tova go nameriha tyka v anglia , 1 mil pounda my dadaha na kalpazanina i garneto e v british museq
georgi_at Легионер
Заглавие: Re: Имане Пон Апр 16, 2012 8:04 pm
това видео кат го гледам и тръпки ме побиват
handjata Консул
Заглавие: Re: Имане Пон Апр 16, 2012 8:54 pm
Еее,то тва нема нищо общо с гърнетата,то цяло делвище
zaq Легионер
Заглавие: Re: Имане Съб Апр 21, 2012 8:03 am
Колеги понеже повечето места,където е излизало нещо са обикаляни хиляди пъти,има ли смисъл да се обикалят горите и баирите или всичко е въпрос на късмет? Нека по опитните споделят.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Имане Съб Апр 21, 2012 11:49 am
zaq написа:
Колеги понеже повечето места,където е излизало нещо са обикаляни хиляди пъти,има ли смисъл да се обикалят горите и баирите или всичко е въпрос на късмет? Нека по опитните споделят.
с вяра и търпение всичко се постига...иначе ако машината ти смяташ че е добра,по новите модели са по дълбоки мини навсякъде където са минавали...и да въпрос на късмет също
bobo Консул
Заглавие: Re: Имане Съб Апр 21, 2012 10:47 pm
zaq написа:
Ти пък,що трябва да има смисъл...!Луд умора нема,само се поти...
QNUS Консул
Заглавие: Re: Имане Съб Апр 21, 2012 10:54 pm
bobo написа:
zaq написа:
Ти пък,що трябва да има смисъл...!Луд умора нема,само се поти...
Не убивай мерака на хората..що злато още има по баирите........само трябва да се изкопае и пренесе ,лошото че катъри вече няма.
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: Имане Чет Май 10, 2012 3:00 pm
таз песен от видеото много надъхва и кат го гледаш тоз бойлер пулен до горе с монетии