Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Таѝните на Знаците

Go down 
+3
valu_81
shumi
benzin
7 posters
АвторСъобщение
benzin
Новобранец
Новобранец

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyВто Апр 03, 2012 10:09 am

Здравеѝте колеги някоѝ има ли за продаване книгата Таѝните на Знаците,или поне да се порьча от някаде.

7879 likes this post

Върнете се в началото Go down
shumi
Новобранец
Новобранец

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyСря Апр 04, 2012 8:55 am

мисля че някой беше публикувал нещо такова,ама беше отдавна...
valu_81
Новобранец
Новобранец
valu_81

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyЧет Апр 05, 2012 2:32 pm

Isaretlerin sirri търсета това е натурски. дано да ви е полезно, ако някои я намери нека пи6е от каде.. http://www.ugurelektronik.com/WEB2/Sayfalar/Default.asp?gbk=15&IDS=175# 10лири са 8лв. смятаите..

7879 likes this post

Petronii
Цезар
Цезар

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyЧет Апр 05, 2012 7:15 pm

benzin написа:
Здравете колеги няко има ли за продаване книгата Таните на Знаците,или поне да се порьча от някаде.
Вчера разглеждах тази книга в книжарница Хеликон , чудех се дали да я купя , 5 лева . Обаче не ми се видя много полезна ,малко и вече известна информация , който му трябва да търси там .

7879 likes this post

alabala
Легионер
Легионер
alabala

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyЧет Апр 05, 2012 9:03 pm

Petronii написа:
benzin написа:
Здравете колеги няко има ли за продаване книгата Таните на Знаците,или поне да се порьча от някаде.
Вчера разглеждах тази книга в книжарница Хеликон , чудех се дали да я купя , 5 лева . Обаче не ми се видя много полезна ,малко и вече известна информация , който му трябва да търси там .

Колега преведена ли беше?
Petronii
Цезар
Цезар

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyЧет Апр 05, 2012 9:52 pm

alabala написа:
Petronii написа:
benzin написа:

Да , преведена е , това което запомних че е писана от някакъв германец , бил е калиграф и е първо издадена в началото на миналия век в Англия. Книжката е тъничка , описани са около 460 знака от различни типове , включително и някакви руни. Описани са много бегло и на мен не ми се видя да е от полза , за това не я и купих.
alabala
Легионер
Легионер
alabala

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyЧет Апр 05, 2012 10:19 pm

Petronii написа:
alabala написа:
Petronii написа:
benzin написа:

Да , преведена е , това което запомних че е писана от някакъв германец , бил е калиграф и е първо издадена в началото на миналия век в Англия. Книжката е тъничка , описани са около 460 знака от различни типове , включително и някакви руни. Описани са много бегло и на мен не ми се видя да е от полза , за това не я и купих.

Ок мерси колега.

7879 likes this post

Гост
Гост

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyЧет Апр 05, 2012 10:31 pm

Превод на съдържанието в горния линк:

Съдържание на книгата:

1.Анадолски цивилизации и тяхното развитие в историята

2.Османските градове

3.Близо 650 знаци(нишани) и техните обяснения

4.Фалшивите знаци(нишани) и как да ги раз.ерем

5.Методи на измерване при тълкуването на знаците(нишаните)

6.Методи за тълкуване(разчитане) на карта

7.Хайдушки знаци(нишани) и записки

8.Индивидуални знаци(нишани), знаци(нишани)на народностни групи и цивилизации

9.Малцинствените пари,търсени от търсачите

10.Как и къде да се търси имане

11.Законови положения относно търсачството

12.Разновидност на вълшебства и магии в имането

13.Изгубени(изчезнали) писмености и езици

bobo
Консул
Консул

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyЧет Апр 05, 2012 11:06 pm

Kerkenez написа:
Превод на съдържанието в горния линк:

Съдържание на книгата:

1.Анадолски цивилизации и тяхното развитие в историята

2.Османските градове

3.Близо 650 знаци(нишани) и техните обяснения

4.Фалшивите знаци(нишани) и как да ги раз.ерем

5.Методи на измерване при тълкуването на знаците(нишаните)

6.Методи за тълкуване(разчитане) на карта

7.Хайдушки знаци(нишани) и записки

8.Индивидуални знаци(нишани), знаци(нишани)на народностни групи и цивилизации

9.Малцинствените пари,търсени от търсачите

10.Как и къде да се търси имане

11.Законови положения относно търсачството

12.Разновидност на вълшебства и магии в имането

13.Изгубени(изчезнали) писмености и езици

Забрави 14.Вече сте богати-наръчник -как да си харчите парите! Razz
Гост
Гост

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyЧет Апр 05, 2012 11:15 pm

41'тата точка би я имала,ако книгата беше печатана в Америка.
Petronii
Цезар
Цезар

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyЧет Апр 05, 2012 11:26 pm

Изглежда тая не е същата книга за която вие споменавате , тази книга ,която видях за знаците не е за нишани и подобни значения . Тая за която дискутирате по ми прилича на една "иман.ярска тетрадка " , беше излязла преди петнадесет години и възбуди апетита на всички има.няри .

7879 likes this post

Гост
Гост

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyЧет Апр 05, 2012 11:59 pm

На колегата Valu_81,линка дето е дал горе,за тая книга става въпрос...
benzin
Новобранец
Новобранец

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Т   Таѝните на Знаците EmptyНед Апр 08, 2012 11:13 am

Колега книжката е много хубава и полезна има много интересни неща.Ако някои може да я порьча да каже.
gog
Консул
Консул

Таѝните на Знаците Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Таѝните на Знаците   Таѝните на Знаците EmptyНед Апр 08, 2012 8:27 pm

Нека някои да поръча сложи надценка и ни даде и на нас които нени се разправя с поръчки

Таѝните на Знаците
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» купувам книгата таѝните на знаците
» Даѝте мнение за този МД

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: