-Кво значи -свърх бърз -Че толкоз бързо чуе монетата че ако има пирон над нея не мое са обади ли..........................
Джони Цезар
Заглавие: Re: продавам свръхбърз монетар Чет Мар 29, 2012 12:12 am
stan960 написа:
-Кво значи -свърх бърз -Че толкоз бързо чуе монетата че ако има пирон над нея не мое са обади ли..........................
Сигурно означава, че бързо обработва сигнала, ама що трябва да се хилиш на всяка тема?! Дали е така или не, остъй хората да се разберат. Ти ша купуваш ли? Да не се връщаш в занаята?
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: продавам свръхбърз монетар Чет Мар 29, 2012 12:18 am
Ами, колегата сигурно има в предвид, че вдига от 0 до 100 за 3 сек. Аз имах по едно време един подобен (вдигаше 200 на място), ама толкова бърз че докато хване монетата и толкова бързо се възстановява за нов сигнал, така, че даже не успявах да чуя сигнала от монетата. А сега сериозно - ако поне някакво клипче имаше, снимка или поне малко повече подробности, колегата щеше да предизвика много повече интерес към това което предлага. Включително и аз бих се заинтересувал. Ама явно му куца маркетинга, затова постоянно пуска обяви.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: продавам свръхбърз монетар Чет Мар 29, 2012 12:43 am
Джони написа:
stan960 написа:
Сигурно означава, че бързо обработва сигнала, ама що трябва да се хилиш на всяка тема?! Дали е така или не, остъй хората да се разберат. Ти ша купуваш ли? Да не се връщаш в занаята?
-Не ставай смешна скъпа -Това как да го приема -като провокация ли или искаш да ми подчертаеш че като все още държиш гъдулката на баща си -Ти си в занаята..................
Джони Цезар
Заглавие: Re: продавам свръхбърз монетар Чет Мар 29, 2012 12:55 am
stan960 написа:
Джони написа:
stan960 написа:
-Не ставай смешна скъпа -Това как да го приема -като провокация ли или искаш да ми подчертаеш че като все още държиш гъдулката на баща си -Ти си в занаята..................
Не, просто няма нужда да се държиш ехидно с колегите. Пък и аз почвам като теб да "жонглирам", когато говоря с теб.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: продавам свръхбърз монетар Чет Мар 29, 2012 12:59 am
-Удоволствието е мое................
adminn Admin
Заглавие: Re: продавам свръхбърз монетар Чет Мар 29, 2012 10:53 am
pitonat написа:
Как да установя контакт с вас?
телефон на инжинера е 0889127883
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: продавам свръхбърз монетар Чет Мар 29, 2012 1:46 pm
Свръхбърз не много добре. Ако един детектор се направи прекалено бърз, започва да дава двоен сигнал от един и същ предмет - засича го, нулира се и отново го засича докато е в зоната на детекция. Трябва да се правят много резки махове, за да се избегне тоя двоен сигнал, но тогава сигнала става много кратък и може да се изпусне или да има загуба на дълбочина. Най-добре е скоростта да може да се регулира.
кирката Консул
Заглавие: Re: продавам свръхбърз монетар Чет Мар 29, 2012 7:34 pm
Ще се обадя на инж.Че ми трябва точно такава машинка,хем да бягам, хем да търся!!!!!хитро
7hills Новобранец
Заглавие: Re: продавам свръхбърз монетар Чет Мар 29, 2012 10:27 pm
Някой има ли преки впечатления от машината на инженера? Ако да, нека сподели
bojidar videv Новобранец
Заглавие: n Пет Мар 30, 2012 2:44 pm
Ancient Hunter написа:
Свръхбърз не много добре. Ако един детектор се направи прекалено бърз, започва да дава двоен сигнал от един и същ предмет - засича го, нулира се и отново го засича докато е в зоната на детекция. Трябва да се правят много резки махове, за да се избегне тоя двоен сигнал, но тогава сигнала става много кратък и може да се изпусне или да има загуба на дълбочина. Най-добре е скоростта да може да се регулира.
Професоре то затуй ли с твоите апарати само лемежи събират хората.
georgi_at Легионер
Заглавие: Re: продавам свръхбърз монетар Пет Мар 30, 2012 5:47 pm