добре колега работи си с Тежона но не казвай че БГ машините не стават за нищо щото имах познат с такъв уред за които дал 1500лв и го продаде за 700лв ако е много добър нямаше да го продава и пак взе БГ машина и е доволен сега
Подкрепям е аз nasko75, специално за българските машини.Защото първо по качество не остъпват вече на западните даже и по някои отношения ги превъзхождат и второ огромна разлика в цената. А за нас българите 3000 лв и нагоре си е огромна сума. Лошото е , че някои от българските производители след като продадат апарата забравят после да го поправят или ако трябва да се донастройва.
[quote="AVGVSTVS 1"]Подкрепям е аз nasko75, специално за българските машини.Защото първо по качество не остъпват вече на западните даже и по някои отношения ги превъзхождат и второ огромна разлика в цената. А за нас българите 3000 лв и нагоре си е огромна сума. Лошото е , че някои от българските производители след като продадат апарата забравят после да го поправят или ако трябва да се донастройва.[/quote] Браво колега, много добро изказване
кирката Консул
Заглавие: е Пон Апр 09, 2012 9:01 pm
[quote="nasko75"]tatoos_dd / Защо тогава не си вземеш енигмата ,пирата ,блистула,а работиш с Тесоро Тежон то и ЯПОНЕЦА бачкаше с енигма толко години ама сега Тесоро [/quote] Въпрос на вкус бе човече
Гост Гост
Заглавие: до yaponetsa Пон Апр 09, 2012 9:15 pm
Колега имам двама приятели , които имат енигма. На неурудени терени действително бъркат добре. Но на урудените не ге бива. Дори единият като чуе , че отиваме на оруден обект неиска да дойде с нас. Но общо взето са доволни. Въпроса ми е следният: единият ми се оплака, че апарата му е развален/ той е от доста по старите модели с едно копче/ , къде да го поправи? Там където трябва/производителя/ неиска да се занимава с него. Помогни , ако можеш!
Колега , той я праща преди време, но какво от това нямаше и два дни пак се развали . И всичко това за негова сметка от селото до града 15лв и от там по куриер 7лв и връщане общо 40лв и за ремонта 20лв. Отговорът беше прати я пак , но за чия сметка и времето загубено. Според мен българските произвадители трябва да се ангажират с гаранция и разходите по изпращане и при- получавене да е за тяхна сметка.
Колега , той я праща преди време, но какво от това нямаше и два дни пак се развали . И всичко това за негова сметка от селото до града 15лв и от там по куриер 7лв и връщане общо 40лв и за ремонта 20лв. Отговорът беше прати я пак , но за чия сметка и времето загубено. Според мен българските произвадители трябва да се ангажират с гаранция и разходите по изпращане и при- получавене да е за тяхна сметка.
Колега БГ производителите на металдетектори дават 5 години гаранция на електрониката,от това повече никой няма да ти даде.Но за куриерските такси и аз съм "ЗА"да бъдат поети от тях през тези 5 години.Ама това няма да се случи скоро време.