Заглавие: Съвет за бъдеща покупка Пон Мар 05, 2012 4:11 pm
Здравейте на всички съфорумници , от много време чета из форума , но едва сега се реших да си купя металдетектор или георадар. Именно за това се допитвам до вас , кое ще ми препоръчате. Аз съм се спрял на : Minelab gpx 5000 , Jeohunter 3d Detector или Nokta Golden Кing . Целта на търсенето ми ще е такава както и на всички други дребни монети и т.н. За Minelab gpx 5000 разбрах ,че е добър дълбочинен монетар , а за Jeohunter 3d Detector и Nokta Golden Кing ако може някой който е ползвал тези уреди да ми даде малко повече информация: - На каква дълбочина засичат монета с примерни параметри като на един български лев и могат ли тези георадари да изпълняват функцията на монетар ? Благодаря предварително на всички предоставили ми съвети и информация, която ще ми бъде полезна.
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Съвет за бъдеща покупка Пон Мар 05, 2012 4:19 pm
Колега стой дале4 от Nokta Golden King!Мой приятел даде куп пари за него.и накрая нищо.
Amateur_87 Новобранец
Заглавие: Re: Съвет за бъдеща покупка Пон Мар 05, 2012 4:32 pm
G.M.2 написа:
Колега стой дале4 от Nokta Golden King!Мой приятел даде куп пари за него.и накрая нищо.
А може ли малко повече информация , от какво по-точно не е доволен твоя приятел ?
gog Консул
Заглавие: Re: Съвет за бъдеща покупка Пон Мар 05, 2012 9:19 pm
Защо пропускаш ГПХ 4500 Никои досега от имащите 5000 не могат да обяснат с какво превъзхожда 4500
gog Консул
Заглавие: Re: Съвет за бъдеща покупка Пон Мар 05, 2012 9:23 pm
Чудясе кои и защо ми слага на репутацията минуси
bobo Консул
Заглавие: Re: Съвет за бъдеща покупка Пон Мар 05, 2012 9:38 pm
gog написа:
Чудясе кои и защо ми слага на репутацията минуси
Ко ти пука-разни хора- разни идеали,ама на мен ми е много ентересно за тез нокти и геохънтъри.Дайте истински рецензии...
Amateur_87 Новобранец
Заглавие: Re: Съвет за бъдеща покупка Вто Мар 06, 2012 9:51 pm
G.M.2 написа:
А този твой приятел, продава ли си Ноктата? Ако я продава нека да ми пише на л.с.
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Съвет за бъдеща покупка Вто Мар 06, 2012 9:54 pm
Amateur_87 написа:
G.M.2 написа:
А този твой приятел, продава ли си Ноктата? Ако я продава нека да ми пише на л.с.
Махна я още на вторият месец.
sqnka77 Новобранец
Заглавие: здравеите Вто Апр 03, 2012 4:50 pm
защо не мога да публикувам тук,исках да сложа линк на металдетектори ако някои е запознат да си каже мнението понеже искам да ги поръчам от чужбина
gog Консул
Заглавие: Re: Съвет за бъдеща покупка Сря Апр 04, 2012 10:02 pm
sqnka77 написа:
защо не мога да публикувам тук,исках да сложа линк на металдетектори ако някои е запознат да си каже мнението понеже искам да ги поръчам от чужбина
Защото си нов или новобранец тука
sqnka77 Новобранец
Заглавие: здравеите Чет Апр 05, 2012 11:17 am
да нова съм тука,трябвало да напиша 10 поста
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Съвет за бъдеща покупка Нед Сеп 16, 2012 9:57 pm
Amateur_87 написа:
Здравейте на всички съфорумници , от много време чета из форума , но едва сега се реших да си купя металдетектор или георадар. Именно за това се допитвам до вас , кое ще ми препоръчате. Аз съм се спрял на : Minelab gpx 5000 , Jeohunter 3d Detector или Nokta Golden Кing . Целта на търсенето ми ще е такава както и на всички други дребни монети и т.н. За Minelab gpx 5000 разбрах ,че е добър дълбочинен монетар , а за Jeohunter 3d Detector и Nokta Golden Кing ако може някой който е ползвал тези уреди да ми даде малко повече информация: - На каква дълбочина засичат монета с примерни параметри като на един български лев и могат ли тези георадари да изпълняват функцията на монетар ? Благодаря предварително на всички предоставили ми съвети и информация, която ще ми бъде полезна.
И мен този въпрос ме вълнува? Хайде никой ли не е работил с GPX 4500-5000 и да е пробвал JEOHUNTER? Знам че има колеги с голям опит и стаж със всякакви машинарии в този форум, така че HELP !