[quote="decio900"]е той си е мой но поразгледай нов колко е и няма как да го подаря нали се сещаш[/quote Колкото искаш толкова си го продавай,това си е твой проблем.Само споделям че цената е голяма за втора употреба аналогов апарат F 1270.Поразгледай и виж,че на тази цена се предлагат F75
това че е аналогов не значи че не пипа на дълбоко,а цената на 1270 нов е 1500 бг лв.а който се е докосвал до него знае за какво става дума
Ако не е тайна от къде си го взел на тази астрономическа цена.Че Fisher 75 е толкова в магазините.В Щатите е около 600$ ,а в БГ бяха около 1300лв.преди години,но вече не ги виждам.А колкото за дълбочина,не е "дълбочинен",а обикновен монетар с двойна дискриминация.Между другото колега от Варна го продаде за 550 лв.преди година с две сонди.
колега,за този апарат съм ходил лично с човека до Варна като го купуваше,даже аз му карах колата,и наистина човека му брои 1500лв.неска се чух човека,апара още стои,но дали го продава още не знам,и за колко,но с апарата е излизано много малко,защото човека няма свободно време,
колега,за този апарат съм ходил лично с човека до Варна като го купуваше,даже аз му карах колата,и наистина човека му брои 1500лв.неска се чух човека,апара още стои,но дали го продава още не знам,и за колко,но с апарата е излизано много малко,защото човека няма свободно време,
Колега , Виж дали се продава ! Цената същата ли е или има корекция в цената! Благодаря!
pirat1944 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Фишер 1270 Чет Сеп 27, 2012 12:10 am
ivanasen написа:
pirat1944 написа:
vladimir81 написа:
Здравей колега продаде ли машината ?
Колега , Виж дали се продава ! Цената същата ли е или има корекция в цената! Благодаря!
Колега,момчето ще си идва след 2-3 дена и тогава щял да реши коя да продава,щото имал и една китайска,за сега застой,ако има нещо веднага ще пиша,а между другото апарата е купен от варна от магазин ,,НОЦИ,,с редовни документи,както и гаранция,за сега толкоз.
borisov Консул
Заглавие: Re: Продавам Фишер 1270 Чет Сеп 27, 2012 1:00 am
Колега добре продаваш апарат но качи някоя снимка дасе види в какво състояние нищо че имаш 1 2 излета с него .
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продавам Фишер 1270 Чет Сеп 27, 2012 11:33 am
Снимки колега, нали знаеш: око да види, ръка да пипне...
Колеги,апарат фишер за 900лв.се продава,апарата не е мой на един колега е,без бартери,снимки ще кача по късно,чакам го да дойде и тога ще кача и снимките,който има интерес на лични,ще дам телофона на човека и да се спазарят,аз му пускам само обявата,,с апарата е работено много малко,с документи е,