Заглавие: Организация на Златодобиващите Сря Фев 15, 2012 12:47 pm
Има ли начин да се направи организация , чрез която да се протестира срещу “Дънди Прешъс Метълс” и други такива или само ще се информираме по форумите кой и с колко е обрал България .
adminn Admin
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Сря Фев 15, 2012 1:16 pm
По принцип е идея да се направи организация - асоциация примерно, на златотърсачите, чрез промиване. За борба с големите едва ли - там правителството е на ход.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Сря Фев 15, 2012 2:04 pm
да организация и определено трябва да има ,но нека този път несе прави със цел продажба а дасе потърси пореалезиране на това хоби както го правят американците не че те неправят пари от това но все пак дасе сообразим със това че тук няма пари а хората имат нужда да разпуснат от секидневните си проблеми аз съм готов да помогна със каквото мога и определено ще се вкюча в такава организация......
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Сря Фев 15, 2012 2:55 pm
Ето така го правят по света,всеки да се чувства добре от практикуващото хоби.Всекидневно контактувам със колегите от подобни организациии в Европа,САЩ и Канада.Хората умеят да се наслаждават на красотите които имат.При нас всичко се дава на чужди компании да изнасят богатствата ни навън. http://www.numizma.com/magazine/?p=2723
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Съб Фев 25, 2012 2:25 pm
До тука ли стигна правенето на организацията ? Да гледаме само по киното как се наслаждават и чувстват добре колегите по другите държави ?
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Съб Фев 25, 2012 5:24 pm
ще стане,тапа,имаи търпение
geicezar Новобранец
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Сря Фев 29, 2012 5:20 pm
Идеята е добра но дали има кой да се нагърби с отговорноста.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Съб Мар 03, 2012 4:36 pm
Леле всезнайкото и тука взе да ръси съвети-Че ти кво отбираш от промивване на речно злато бе...........
geicezar Новобранец
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Съб Мар 03, 2012 5:33 pm
Що не вървиш да изправяш краставиците -ми постоянно търсиш с някой да се заяждаш.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Съб Мар 03, 2012 7:09 pm
Кажи кучето на кайшка,кво та нерви-Не ви се нрави че ще има друга организация която може да има допирателна с металдетектинга ли.........Много нещастници с малко акъл туй са случи при вас,отгоре на всичко пък и са опитвате да са прайте на монополисти в сферата щото уж сте понасяли отговорно не знам кво си-понеже реална дейност не осъществявте-И да не забравиш да го предадеш това на началниците си дето са та нахъсали да дрискаш тук. [right]
tapata Новобранец
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Съб Мар 03, 2012 7:52 pm
stan960 написа:
Кажи кучето на кайшка,кво та нерви-Не ви се нрави че ще има друга организация която може да има допирателна с металдетектинга ли.........Много нещастници с малко акъл туй са случи при вас,отгоре на всичко пък и са опитвате да са прайте на монополисти в сферата щото уж сте понасяли отговорно не знам кво си-понеже реална дейност не осъществявте-И да не забравиш да го предадеш това на началниците си дето са та нахъсали да дрискаш тук. [right]
На всяко гърне мирудия и тук ли се намърда да плюваш някой като се мъчи да прай нещо ти само да плюваш оди там плювай федерацията що щеш тука .
geicezar Новобранец
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Съб Мар 03, 2012 11:56 pm
stan960 написа:
[list][*]
Уш бързо схващаш пък трябва много да ти се обеснява-нямам нищо против организация на златотърсачите. Ако някой се наеме аз ще съм първия и член-защото съм човек на действията и обичам да подкрепям каузите против разграбването на държавата.
За теб съм сигурен че пак ще лаеш против -това ти е в кръвта-нещо се те сърби.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Нед Мар 04, 2012 8:59 am
На оня преди теб нема и да отговарям-той дон Кихота ясно за кво е тука да се бори с разни концесионери и подлогите им комисионери-Което си е хубава идея само дето за тази цел си има вече създадени други организаций.Колкото до твойте деиствени действия,не вервам да са по различни от това което усираш и сега,ако да си член на още сто организаций като тая в която членуваш,щото нали виждаш човека призовава към реални действия-Пък вие действените мишоци скрили са под шапката на федерацииката ви за три години един мирен протест не можахте или по скоро не искахте да направите.Сборове,екскурзии и плюване по тези несъгласни с мишкуването ви-това са ви реалните действия до сега-жалки шутове. ps-Извинявм се на колегите че пренесох спора тук,просто се ядосах че тоя и тук се присламчва-нема да ви казвам че файдата от такива е никаква.И все пак да му кажа и на ТАПАТА-Не те знам откога си в занаята и дали въобще си,когато преди доста време Стефан и Кирил отвориха идеята за организация на златотърсачите в БГ не съм забелязал да си бил на хоризонта,ще е жалко ако с тия идей се окажеш поредният новодошъл бушон.
bojidar videv Новобранец
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Нед Мар 04, 2012 4:20 pm
Колеги вярно ли е че ако се регистрираш и продаваш добитото злато на държавата след време взимаш миньорска пенсия?
branib Легионер
Заглавие: Организация на Златодобиващите Нед Мар 04, 2012 6:21 pm
Ти къде живееш бе колега те им махнаха категориите на хората ти пенсия ще чакаш че си плацикаш краката по барите.
mario1 Новобранец
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Нед Мар 04, 2012 6:45 pm
bojidar videv написа:
Колеги вярно ли е че ако се регистрираш и продаваш добитото злато на държавата след време взимаш миньорска пенсия?
Авер мани тая пенсия ако не струпаш нещо до тогава
alabala Легионер
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Нед Мар 04, 2012 9:41 pm
mario1 написа:
bojidar videv написа:
Авер мани тая пенсия ако не струпаш нещо до тогава
Колега то така се трупа в това време
geicezar Новобранец
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Нед Мар 04, 2012 11:54 pm
stan960 написа:
На оня преди теб нема и да отговарям-той дон Кихота ясно за кво е тука да се бори с разни концесионери и подлогите им комисионери-Което си е хубава идея само дето за тази цел си има вече създадени други организаций.Колкото до твойте деиствени действия,не вервам да са по различни от това което усираш и сега,ако да си член на още сто организаций като тая в която членуваш,щото нали виждаш човека призовава към реални действия-Пък вие действените мишоци скрили са под шапката на федерацииката ви за три години един мирен протест не можахте или по скоро не искахте да направите.Сборове,екскурзии и плюване по тези несъгласни с мишкуването ви-това са ви реалните действия до сега-жалки шутове. ps-Извинявм се на колегите че пренесох спора тук,просто се ядосах че тоя и тук се присламчва-нема да ви казвам че файдата от такива е никаква.И все пак да му кажа и на ТАПАТА-Не те знам откога си в занаята и дали въобще си,когато преди доста време Стефан и Кирил отвориха идеята за организация на златотърсачите в БГ не съм забелязал да си бил на хоризонта,ще е жалко ако с тия идей се окажеш поредният новодошъл бушон.
То тук не остана с някой с който да не си се скарал -колкото до усирането ти си много по-напред от мен. Която и тема да отвориш смърди от твойте акания. Много ми тъпееш и за това спирам да се занимавам с теб в ефир за да не развалям темите на колегите. Ако нещо искаш да ми кажеш има лични за това.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Пон Мар 05, 2012 12:22 am
Говореше се верно за некви пенсий ,ма чак пък миньорски не съм чувал -И беше по скоро пожелателно,доколкото си спомням такива се разправяха некъде след -85-86-та когато разрешиха да се създават малки частни фирми и предприятия.Сега боже упази да чакаш от тия каквито и да е дивиденти.
tapata Новобранец
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Чет Мар 08, 2012 10:28 am
geicezar написа:
Е те това е проблема нагърбването с отговорността , никой не се натиска за организация страх ги е хората по добре да седят зад компютъра ако има лебец и сеир по хубаво от това няма .
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Чет Мар 08, 2012 10:55 am
tapata написа:
geicezar написа:
Е те това е проблема нагърбването с отговорността , никой не се натиска за организация страх ги е хората по добре да седят зад компютъра ако има лебец и сеир по хубаво от това няма .
-Е вие двамата нема да са нагърбвате,споко -Има кой...........................
tapata Новобранец
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Чет Мар 08, 2012 11:27 am
stan960 написа:
tapata написа:
geicezar написа:
Милиционерчето и тук ли мъчиш да се завреш ?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Организация на Златодобиващите Чет Мар 08, 2012 6:32 pm
tapata написа:
stan960 написа:
tapata написа:
geicezar написа:
Милиционерчето и тук ли мъчиш да се завреш ?
-Бацее, я кога съм са заврел тук тебе та е немало изобщо -И за разлика от при теб, Поканата ми още е отворена -Не мое разберем що ако си сал златотърсач са завираш де не ти е работа.