Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
пират prodavam kupuvam нишани nexus GOLD Coil Майнлаб mask lorenz Spectrum miladinka VANQUISH Minelab tesoro deus врътка голден Simplex wave nokta Fisher грунда МЕТАЛОТЪРСАЧИ маск TEKNETICS

Трифон зарезан е....

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
wallb2
Консул
Консул
wallb2

Трифон зарезан е.... Empty
ПисанеЗаглавие: Трифон зарезан е....   Трифон зарезан е.... EmptyВто Фев 14, 2012 3:23 pm

Трифон зарезан е.... празник на лозаря, няма ли тука лозари, само търсачи ли има ? Laughing

Айде наздраве Ви казвам с една вече 15 годишна реколата от домашното мазе! Cool аперативче скара

и ОПА ХА СЕГА.... АЙДЕЕЕЕЕ

Трифон зарезан е.... Normal-dc4326f4d0a0eb8ca2fb7d9b180eb4fd
Kъсмет на всички!
Върнете се в началото Go down
lomidol
Цезар
Цезар
lomidol

ПисанеЗаглавие: Re: Трифон зарезан е....   Трифон зарезан е.... EmptyВто Фев 14, 2012 3:48 pm

Наздраве и от мен. аперативче
А довечера да уважим и другия празник девушка
miroslavmladenov
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Трифон зарезан е....   Трифон зарезан е.... EmptyВто Фев 14, 2012 3:53 pm

ха на здраве и от мен,не съм лозар(е,имам малко асми на село),но обожавам червено вино,за зла беда днес ми изписаха антибиотици,та ще пия само една чашка,имам двоен празник,дъщеричката ми е именничка! Настроение
wallb2
Консул
Консул
wallb2

ПисанеЗаглавие: Re: Трифон зарезан е....   Трифон зарезан е.... EmptyВто Фев 14, 2012 4:08 pm

Айде още нещо култово Варненския (гагаузкия) кючек, за по още една чашка :

кой туй, онуй нещо : Laughing

:yes: Настроение

Kъсмет на всички!
wallb2
Консул
Консул
wallb2

ПисанеЗаглавие: Re: Трифон зарезан е....   Трифон зарезан е.... EmptyВто Фев 14, 2012 5:06 pm

lomidol написа:
Наздраве и от мен. аперативче
А довечера да уважим и другия празник девушка

еееето и за довечера:

Kъсмет на всички!
VIKING
Про-Консул
Про-Консул
VIKING

ПисанеЗаглавие: Re: Трифон зарезан е....   Трифон зарезан е.... EmptyВто Фев 14, 2012 5:56 pm

DA SA живи и здрави всички колеги и дано дойдат подобри веремена-внимавайте че жените неска полудяват Laughing Laughing

Трифон зарезан е....
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: