Заглавие: Re: ТЕГЛЕНЕТО НА ФИЛМИ ОТ ИНТЕРНЕТ СТАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Чет Фев 16, 2012 8:45 am
Много далече се отиде, от спор на обиди. Умните хора , както добрите са малко на наше време и трябва да се пазят и уважават.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ТЕГЛЕНЕТО НА ФИЛМИ ОТ ИНТЕРНЕТ СТАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Чет Фев 16, 2012 5:58 pm
muhata написа:
stan960 написа:
- Кво да кажа,мога само да се смея, и то с голяма доза ирония -То че у Форума наникнаха като гъби след радиационен дъжд сума ти въздухари,ясно -Обвиняват ме тия същите че много съм приказвал -Всъщност и те не правят нищо друго освен да лаят тук -Даже вече нема и комуникация като хората,пък и с кой ли-С Петроний-псевдоинтилигента ли или пък с тоя Прекупвач дето уж щял да се върне -Ееее: -Не че ги защитавам ма ченгетата или бившите милиционери както им казвате-ОТКАЗАХА "АСТА" -по тоя начин отговарям и на двамца ви ако склащате за какво иде реч -Колкото до Социалната д-ва-Имаше я - И това че вие не го знаете предполагам идва от необразованост,неинформираност и зле изразена плагиатщина на псевдодемократичните лозунги от 90-те години,от там идва и другата ви тъпа грешка да слагате всички и всичко в кюпа.
нас червеното знаме роди ни нас не ще ни уплаши смъртта " ние сме на всеки километър от тук до края на света " на да ли ще те разберат няма да се склатят въобще за добрите ченгета съдействащи за демократизацията на страната ........
-Да,няма да склатят-И ако правилно съм схванал иронията която си вложил в подтекста-И ти,не склащаш -Ченгета не винаги значи ДС -А и ДС не винаги значи Репресия -Ма кой ли тук въобще разбира от тия нюанси.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: ТЕГЛЕНЕТО НА ФИЛМИ ОТ ИНТЕРНЕТ СТАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Пет Фев 17, 2012 2:58 pm
кога дс (кгб) не значи репресия ?
sir S Новобранец
Заглавие: Re: ТЕГЛЕНЕТО НА ФИЛМИ ОТ ИНТЕРНЕТ СТАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Пет Фев 17, 2012 8:39 pm
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ТЕГЛЕНЕТО НА ФИЛМИ ОТ ИНТЕРНЕТ СТАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Пет Фев 17, 2012 8:50 pm
ivangrozni написа:
кога дс (кгб) не значи репресия ?
-Ами просто е -Какво примерно са те репресирали хората служили в Отделите на ДС към Външно разузнаване,Контраразузнаване или Икономическо такова -Същото се отнася и за Милицията-Полиция - За туй казах по горе че е тъпо да се слага всичко в един кюп макар и добре да знам че мнението на който и да е Ганя Балкански е трудно променимо .
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: ТЕГЛЕНЕТО НА ФИЛМИ ОТ ИНТЕРНЕТ СТАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Нед Фев 19, 2012 10:18 am
Знам , че мнението ви ще бъде трудно променено,но ако поне ви накарам да се замислите ще бъде добре. Хората в службите КГБ , ДС и ГЕСТАПО са подбирани и обучавани така ,че всичко човешко в тях ,колкото и да е било малко , да изчезне съвсем и станат инструмент за репресия . После се разпределят в кои области ще упражняват своята дейност с цел не благото на обществото а интересите на техните началници. Колкото до милицията - полиция тирето е много правилно , още сме много далече от времето полицията да защитава нарушените човешките права защото управляващите нямат полза от това (понеже са в зависимост от бившите служби, монополите, чужди държави и интереси) и ползват полицията като репресивен апарат . Погледни самата и структура кой е началник и как става, какво е това роболепно държание към него все едно е някакво божество, как се избират самите кадри и още много неща.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ТЕГЛЕНЕТО НА ФИЛМИ ОТ ИНТЕРНЕТ СТАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Пон Фев 20, 2012 10:29 pm
-Ммм,даа-Тъпо е да спориш с ЛАЙЦИ -Сега ако вземеш да ме апострофираш с МЪГЛАТА че момчетата в ДС и така нареченият в миналото КОРПУС за БЪРЗО РЕАГИРАНЕ -СА подбирани от домовете за сираци и тем подобни легенди и алабализми -Направо ша ми паднеш в очите което автоматически те принизява към другите тъпи чакали който вият тук.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: ТЕГЛЕНЕТО НА ФИЛМИ ОТ ИНТЕРНЕТ СТАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Нед Фев 26, 2012 8:03 am